Erste Egyszámla diák kedvezménnyel
Regisztrálj és válaszd az Erste Egyszámlát diák kedvezménnyel!

Hogyan igényelheted?

1. Regisztrálj most fióki időpontért, hogy sorban állás nélkül igényelhess Erste Egyszámlát diák kedvezménnyel!
2. Menj be a megbeszélt időpontban a kiválasztott Erste bankfiókba és igényeld diák számlacsomagunkat!

Gyors regisztráció

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

   Biztonságos adatkezelés

Erste Egyszámla diák kedvezménnyel

AZÉRT ÉRDEMES ERSTE EGYSZÁMLÁT IGÉNYELNED DIÁK KEDVEZMÉNNYEL, MERT…

0 Ft

0 Ft: Bankszámlanyitás és nincs számlavezetési díj
0 Ft: Kártyás vásárlás
0 Ft: 16 év felett a készpénzfelvételi díj havonta
2 alkalommal összesen 150.000 Ft-ig*
0 Ft: NetBank, MobilBank és Telebank
szolgáltatás havi díja**
Te választhatod ki, milyen számla kedvezményekkel csökkentheted költségeidet!
Részletek: 2016. január 4. után nyílt Erste EgySzámlák esetében a díjcsomag
kondíciókat az akciós díjak kivételével 2019. március 1-ig biztosítjuk.

ISMERD MEG AZ ERSTE EGYSZÁMLÁT DIÁK KEDVEZMÉNNYEL

Ha már elmúltál 14***, de még nem töltötted be a 26. életévedet, továbbá van érvényes diákigazolványod, számos kedvezményt biztosítunk számodra.

Milyen kedvezmények járnak alapból?

 • Díjmentesen nyithatod meg diákszámládat és nincs számlavezetési díj! 
 • Havidíjmentes a NetBank, MobilBank és Telebank szolgáltatásunk, melyek segítségével a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában elérheted bankszámládat.

Ezeken felül feltétel nélkül adunk számodra 1 kedvezményt, válaszd a Hozzád illőt!

 • Korlátlan számú és összegű, kedvezményes, NetBank és MobilBank felületen indított havi, eseti forintátutalás** az online bankolást kedvelőknek

  VAGY

 • Korlátlan díjmentes KártyaŐr SMS kedvezménnyel, azonnali SMS tájékoztatás a bankkártyával (főkártya) végzett valamennyi tranzakcióról azoknak, akik szeretik mobiljuk segítségével kézben tartani mindennapi pénzügyeiket

  VAGY

 • Dombornyomott bankkártya éves kártyadíj kedvezmény: Egy elektronikus bankkártya éves kártyadíjáért élvezheted a dombornyomott bankkártya előnyeit: díjmentes, külföldön érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás!


2016. január 4. után nyílt Erste EgySzámlák esetében a díjcsomag kondíciókat az akciós díjak kivételével 2019. március 1-ig biztosítjuk.

Miért jó az egyedi kártyaképpel rendelkező, érintés nélküli fizetésre alkalmas Maestro Diák kártya?

Az egész világon használhatod:
 • Díjmentes vásárlásra,
 • készpénzfelvételre ATM-en,
 • készpénzfelvételre POS terminálon,
 • Egyenleglekérdezésre saját ATM-en,
 • Egyenleglekérdezésre postahelyi POS terminálon,
 • készpénz befizetésre postahelyi POS terminálon

Tudod már, hogy miből mész nyaralni jövőre vagy hogy miből lesz meg az új telód?
Havi párezer forintból megvalósíthatod álmaidat a diák számlacsomag segítségével.


Nyiss EgySzámládhoz díjmentesen Erste CélBetét megtakarítási számlát és valósítsd meg céljaidat!

Milyen előnyökkel jár a CélBetét megtakarítási számla?

 • Rendszeres, kis összegű, akár már havi 2000 forintos megtakarításaidra is kedvező kamat jár.
 • Rendkívül rugalmas megoldás, hiszen megtakarításod EgySzámládról havi rendszerességgel, vagy akár egy-egy alkalommal is növelheted, ráadásul mindezt bankfiókban, TeleBank-on és NetBank-on is intézheted.
 • Ha úgy adódik, bármikor, nagyobb kamatveszteség nélkül hozzáférhetsz pénzedhez.
 • Interaktív NetBank felületünkön megnyithatod, céljaidnak megfelelően alakíthatod,  elnevezheted, nyomon követheted megtakarításaidat.

Az Erste CélBetét megtakarítási számla szerződési feltételeit az Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, aktuális kondícióit, kamatozását a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye 1.1. sz. melléklete tartalmazza.

Az élet tele van lehetőségekkel. Használd ki!

Nálunk vezetett bankszámlád mellé gyors ügyintézéssel, felsőoktatási képzési költséged finanszírozásához Diákhitelt is igénybe vehetsz - mert ez egy mindentudó diák bankszámla csomag! 

Most igazán érdemes élni a lehetőséggel, hiszen még soha nem volt ilyen alacsony a Diákhitel kamata.További infókért kattints:
www.diakhitel.hu

www.diakhiteldirekt.hu
facebook.com/diakhitel

Diákként**** értékpapírszámla kedvezményekre is jogosultak vagytok:

 • állományi számlavezetési díjat nem számolunk fel a számlátokra, ez vonatkozik az értékpapír, TBSZ és NYESZ-R számlákra) és
 • kedvezményes díjak mellett kereskedhettek a BÉT-en jegyzett értékpapírokkal

Részletes kondíciók, díjjegyzék itt érhető el: http://www.ersteinvestment.hu/hu/dijjegyzek.html

EBKM: 0,01%. A tájékoztatás nem teljes körű. Az Erste EgySzámla szerződési feltételeit és kondícióit a Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződés Feltételei, valamint a vonatkozó Lakossági Számla és Betéti Hirdetmény tartalmazzák. A lakossági számla- és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírásokra összehasonlítását segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatóak: http://felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak. Az EBKM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

* A pénzügyi rezsicsökkentéssel összefüggésben módosított pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény (Pft.) 36/A.§-a alapján igénybe vehető havi első 2 db ingyenes készpénzfelvételre, valamint az ingyenes készpénzfelvételre vonatkozóan tett nyilatkozatok központi nyilvántartására vonatkozó tájékoztatót a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény fődokumentuma   tartalmazza.

** A Bank akció keretében korlátlan számú és összegű, NetBank-on és MobilBank-on keresztül kezdeményezett eseti forint átutalás díját kedvezményesen, 0 Ft + 0,3% maximum 6.000 Ft díj felszámítása mellett nyújtja. Az akció 2014. január 29-től visszavonásig érvényes. Az akció visszavonását követően a kedvezmény a havi maximum 100.000 Ft összegig, NetBank-on és MobilBank-on keresztül indított eseti forint átutalás díjára vonatkozik.

*** A diák kedvezményekre azon felsőoktatási intézménnyel hallgatói jogviszonyban álló ügyfeleink jogosultak, akik még nem töltötték be a 26. életévüket, továbbá az Erste Befektetési Zrt-nél vezetett számláikon lévő pozíciók/vagyon összesített értéke nem éri el a vonatkozó díjjegyzékben meghatározott összeget.
****A diák kedvezményekre azon felsőoktatási intézménnyel hallgatói jogviszonyban álló ügyfeleink jogosultak, akik még nem töltötték be a 26. életévüket, továbbá az Erste Befektetési Zrt-nél vezetett számláikon lévő pozíciók/vagyon összesített értéke nem éri el a vonatkozó díjjegyzékben meghatározott összeget.

Most már eleget olvastál, regisztrálj és igényelj
Erste Egyszámlát diák kedvezménnyel!