Erste Érted Diák Csomag
Regisztrálj és válaszd az Erste Érted Diák Csomagot!

Hogyan igényelheted?

1. Regisztrálj most fióki időpontért, hogy sorban állás nélkül igényelhess Erste Érted Diák Csomagot!
2. Menj be a megbeszélt időpontban a kiválasztott Erste bankfiókba és igényeld diák számlacsomagunkat!

Gyors regisztráció

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

   Biztonságos adatkezelés

ERSTE ÉRTED DIÁK CSOMAG

AZÉRT ÉRDEMES ERSTE ÉRTED DIÁK CSOMAGOT IGÉNYELNED, MERT…

0 Ft

0 Ft: Havi ügyfélkapcsolati díj
(bankszámlák számától és devizanemétől függetlenül)
0 Ft: Kártyás vásárlás
0 Ft: 16 év felett a készpénzfelvételi díj havonta
2 alkalommal összesen 150.000 Ft-ig*
0 Ft: NetBank, MobilBank és TeleBank
szolgáltatás havi díja
0 Ft: az 1990 Ft-os bankkártya kibocsátási díjadat visszatérítjük,
amennyiben a számlanyitást követő 3 hónapban legalább tizenötször használod a kártyádat**
Te választhatod ki, milyen számla kedvezményekkel csökkentheted költségeidet!

Részletek: 2016. december 21. napjától nyílt Erste EgySzámla Díjcsomagok esetében a kondíciókat az akciós díjak kivételével 2020. március 1-ig biztosítjuk.

ISMERD MEG AZ ERSTE ÉRTED DIÁK CSOMAGOT

Ha már elmúltál 14, de még nem töltötted be a 26. életévedet, továbbá van érvényes diákigazolványod, számos kedvezményt biztosítunk számodra.


Milyen kedvezmények járnak alapból?

 • Elektronikus számlakivonat igénylése esetén 0 Ft ügyfélkapcsolati díjért vezetheted számládat.
 • Ráadásul az Erste EgySzámla Díjcsomagban nyitott további számláid számától és devizanemétől függetlenül minden bankszámlád havi számlavezetési díja 0 Ft, és a bankkártyádat bármelyik számládhoz hozzárendelheted.
 • Havidíjmentes a NetBank, MobilBank és TeleBank szolgáltatásunk, melyek segítségével a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában elérheted bankszámládat.

Ezeken felül feltétel nélkül adunk neked egy kedvezményt, válaszd a hozzád illőt!

 • Korlátlan számú és összegű, kedvezményes, NetBank és MobilBank felületen indított havi, eseti forintátutalás*** az online bankolást kedvelőknek.

VAGY

 • Havi díj kedvezmény az Erste Hírnök szolgáltatásra****, amellyel azonnali, díjmentes SMS tájékoztatást kapsz az Erste Egyszámla Díjcsomagod részét képező összes számlád valamennyi tranzakciójáról. Azoknak, akik szeretik mobiljuk segítségével kézben tartani mindennapi pénzügyeiket!

VAGY

 • Dombornyomott bankkártya éves kártyadíj kedvezmény: Egy elektronikus bankkártya éves kártyadíjáért élvezheted a dombornyomott bankkártya előnyeit, úgy mint a díjmentes, külföldön érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás!


2016. december 21. napjától nyílt Erste EgySzámla Díjcsomagok esetében a kondíciókat az akciós díjak kivételével 2020. március 1-ig biztosítjuk.Miért jó az egyedi kártyaképpel rendelkező, érintés nélküli fizetésre alkalmas Maestro Diák kártya?

Az egész világon használhatod:
 • Díjmentes vásárlásra,
 • készpénzfelvételre ATM-en,
 • készpénzfelvételre POS terminálon,
 • Egyenleglekérdezésre saját ATM-en,
 • Egyenleglekérdezésre postahelyi POS terminálon,
 • készpénz befizetésre postahelyi POS terminálon

Tudod már, hogy miből mész nyaralni jövőre vagy hogy miből lesz meg az új telód?
Havi párezer forintból megvalósíthatod álmaidat a diák számlacsomag segítségével.


Nyiss EgySzámládhoz díjmentesen Erste CélBetét megtakarítási számlát és valósítsd meg céljaidat!

Milyen előnyökkel jár a CélBetét megtakarítási számla?

 • Rendszeres, kis összegű, akár már havi 2000 forintos megtakarításaidra is kedvező kamat jár.
 • Rendkívül rugalmas megoldás, hiszen megtakarításod EgySzámládról havi rendszerességgel, vagy akár egy-egy alkalommal is növelheted, ráadásul mindezt bankfiókban, TeleBank-on és NetBank-on is intézheted.
 • Ha úgy adódik, bármikor, nagyobb kamatveszteség nélkül hozzáférhetsz pénzedhez.
 • Interaktív NetBank felületünkön megnyithatod, céljaidnak megfelelően alakíthatod,  elnevezheted, nyomon követheted megtakarításaidat.

Az Erste CélBetét megtakarítási számla szerződési feltételeit az Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, aktuális kondícióit, kamatozását a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye 1.1. sz. melléklete tartalmazza.

Az élet tele van lehetőségekkel. Használd ki!

Nálunk vezetett bankszámlád mellé gyors ügyintézéssel, felsőoktatási képzési költséged finanszírozásához Diákhitelt is igénybe vehetsz - mert ez egy mindentudó diák bankszámla csomag! 

Most igazán érdemes élni a lehetőséggel, hiszen még soha nem volt ilyen alacsony a Diákhitel kamata.További infókért kattints:
www.diakhitel.hu

www.diakhiteldirekt.hu
facebook.com/diakhitel

Diákként***** értékpapírszámla kedvezményekre is jogosultak vagytok:

 • állományi számlavezetési díjat nem számolunk fel a számlátokra, ez vonatkozik az értékpapír, TBSZ és NYESZ-R számlákra) és
 • kedvezményes díjak mellett kereskedhettek a BÉT-en jegyzett értékpapírokkal

Részletes kondíciók, díjjegyzék itt érhető el: http://www.ersteinvestment.hu/hu/dijjegyzek.html

EBKM: 0,01%. A tájékoztatás nem teljes körű. Az Erste EgySzámla szerződési feltételeit és kondícióit a Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződés Feltételei, valamint a vonatkozó Lakossági Számla és Betéti Hirdetmény tartalmazzák. A lakossági számla- és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírásokra összehasonlítását segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatóak: http://felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak. Az EBKM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.
* A pénzügyi rezsicsökkentéssel összefüggésben módosított pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény (Pft.) 36/A.§-a alapján igénybe vehető havi első 2 db ingyenes készpénzfelvételre, valamint az ingyenes készpénzfelvételre vonatkozóan tett nyilatkozatok központi nyilvántartására vonatkozó tájékoztatót a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény fődokumentuma   tartalmazza.
** Az 1990 Ft-os bankkártya kibocsátási díjat akciós jelleggel, 2017.06.23-2017.06.30. között az Erste Érted Diák csomag keretén belül igényelt Maestro Diák bankkártyák esetén a Diák CélBetét számlán utólag jóváírjuk, amennyiben a számlanyitást követő 3 hónapban legalább tizenötször vásárlási tranzakció történik.
*** Valamennyi Erste NetBank és Erste MobilBank szolgáltatáson keresztül indított eseti forint átutalás kedvezményes díja, összeghatártól függetlenül:0 Ft + (0,30%, maximum 6.000 Ft).
**** Számlatulajdonos és a számla feletti rendelkezők által igényelt Erste Hírnök szolgáltatás havi díja az első telefonszámra 50%-os kedvezménnyel biztosítja a Bank.
***** A diák kedvezményekre azon felsőoktatási intézménnyel hallgatói jogviszonyban álló ügyfeleink jogosultak, akik még nem töltötték be a 26. életévüket, továbbá az Erste Befektetési Zrt-nél vezetett számláikon lévő pozíciók/vagyon összesített értéke nem éri el a vonatkozó díjjegyzékben meghatározott összeget.


Most már eleget olvastál, regisztrálj és igényelj
Erste Érted diák csomagot!