Erste Érted Diák Csomag
ÚJ TABLET
az egyetemre?
nyerd meg a 10 db
apple ipad mini 4
egyikét!
Erste Érted Diák Csomag – regisztrálj, igényelj és nyerj!

Hogyan nyerheted meg a tabletet?

1. Regisztrálj most fióki időpontért, hogy várakozás nélkül igénylehess Erste Érted Diák Csomagot!
2. 2016. július 19. és szeptember 30. között menj be a megbeszélt időpontban a kiválasztott Erste bankfiókba és igényeld diák számlacsomagunkat!
3. A szerződéskötés után látogass vissza a diakegyszamla.hu oldalra, töltsd ki a rövid kérdőívet, hiszen ha a kérdésekre jól válaszolsz és a tipped is nyerőnek bizonyul, akkor tiéd lehet a 10 db Apple iPad Mini 4 egyike!
A játékszabályzatot elolvashatod itt.

Gyors regisztráció

*A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

   Biztonságos adatkezelés

KIPIPÁLTÁL MINDEN LÉPÉST?

AKKOR TIPPELJ ÉS NYERJ!

Erste diák érted csomag

AZÉRT ÉRDEMES ERSTE DIÁK ÉRTED CSOMAGOT NYITNOD, MERT...

0 Ft

0 Ft: Bankszámlanyitás és nincs számlavezetési díj
0 Ft: Kártyás vásárlás
0 Ft: 16 év felett a készpénzfelvételi díj havonta 2 alkalommal összesen 150.000 Ft-ig*
0 Ft: Telebank és NetBank
szolgáltatás havi díja**
0 Ft: az 1990 Ft-os bankkártya kibocsátási díjadat visszatérítjük, amennyiben a számlanyitást követő 3 hónapban legalább tizenötször használod a kártyádat***
Te választhatod ki, milyen számla kedvezményekkel csökkentheted költségeidet!
Részletek: 2016. január 4. után nyílt Erste EgySzámlák esetében a díjcsomag
kondíciókat az akciós díjak kivételével 2019. március 1-ig biztosítjuk.

ISMERD MEG AZ ERSTE ÉRTED DIÁK CSOMAG ELEMEIT

Ha már elmúltál 14****, de még nem töltötted be a 26. életévedet, továbbá van érvényes diákigazolványod, számos kedvezményt biztosítunk számodra.

Milyen kedvezmények járnak alapból?

 • Díjmentesen nyithatod meg diákszámládat és nincs számlavezetési díj! 
 • Havidíjmentes a TeleBank és NetBank szolgáltatásunk, melyek segítségével a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában elérheted bankszámládat.

Ezeken felül feltétel nélkül adunk számodra 1 kedvezményt, válaszd a Hozzád illőt!

 • Korlátlan számú és összegű, kedvezményes, NetBank felületen indított havi, eseti forintátutalás** az online bankolást kedvelőknek

  VAGY

 • Korlátlan díjmentes KártyaŐr SMS kedvezménnyel, azonnali SMS tájékoztatás a bankkártyával (főkártya) végzett valamennyi tranzakcióról azoknak, akik szeretik mobiljuk segítségével kézben tartani mindennapi pénzügyeiket

  VAGY

 • Dombornyomott bankkártya éves kártyadíj kedvezmény: Egy elektronikus bankkártya éves kártyadíjáért élvezheted a dombornyomott bankkártya előnyeit: díjmentes, külföldön érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás!


2016. január 4. után nyílt Erste EgySzámlák esetében a díjcsomag kondíciókat az akciós díjak kivételével 2019. március 1-ig biztosítjuk.

Miért jó az egyedi kártyaképpel rendelkező, érintés nélküli fizetésre alkalmas Maestro Diák kártya?

Az egész világon használhatod:
 • Díjmentes vásárlásra,
 • készpénzfelvételre ATM-en,
 • készpénzfelvételre POS terminálon,
 • Egyenleglekérdezésre saját ATM-en,
 • Egyenleglekérdezésre postahelyi POS terminálon,
 • készpénz befizetésre postahelyi POS terminálon

Tudod már, hogy miből mész nyaralni jövőre vagy hogy miből lesz meg az új telód?
Havi párezer forintból megvalósíthatod álmaidat a diák számlacsomag segítségével.


Nyiss EgySzámládhoz díjmentesen Erste CélBetét megtakarítási számlát és valósítsd meg céljaidat!

Milyen előnyökkel jár a CélBetét megtakarítási számla?

 • Rendszeres, kis összegű, akár már havi 2000 forintos megtakarításaidra is kedvező kamat jár.
 • Rendkívül rugalmas megoldás, hiszen megtakarításod EgySzámládról havi rendszerességgel, vagy akár egy-egy alkalommal is növelheted, ráadásul mindezt bankfiókban, TeleBank-on és NetBank-on is intézheted.
 • Ha úgy adódik, bármikor, nagyobb kamatveszteség nélkül hozzáférhetsz pénzedhez.
 • Interaktív NetBank felületünkön megnyithatod, céljaidnak megfelelően alakíthatod,  elnevezheted, nyomon követheted megtakarításaidat.

Az Erste CélBetét megtakarítási számla szerződési feltételeit az Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, aktuális kondícióit, kamatozását a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye 1.1. sz. melléklete tartalmazza.

Az élet tele van lehetőségekkel. Használd ki!

Nálunk vezetett bankszámlád mellé gyors ügyintézéssel, felsőoktatási képzési költséged finanszírozásához Diákhitelt is igénybe vehetsz - mert ez egy mindentudó diák bankszámla csomag! 

Most igazán érdemes élni a lehetőséggel, hiszen még soha nem volt ilyen alacsony a Diákhitel kamata.További infókért kattints:
www.diakhitel.hu

www.diakhiteldirekt.hu
facebook.com/diakhitel

EBKM: 0,01%. A tájékoztatás nem teljes körű. A tablet nyereményjátékban részt vevő ügyfelek köre: 16. életévüket betöltött, de maximum 26 éves tanulói/felsőfokú hallgatói jogviszonnyal rendelkező, 2016. július 19. és 2016. szeptember 30. között Erste EgySzámlát diákkedvezménnyel nyitó, bármilyen betéti bankkártyát (főkártya) igénylő, Erste CélBetét megtakarítási számlát diákok számára nyitó és elektronikus havi kivonatot, illetve NetBank szolgáltatást igénylő ügyfelek. Az akcióban nem vehetnek részt azon ügyfelek, akik 2016. július 19-ét megelőző 6 hónapban (2016.01.19. – 2016.07.18. között) már rendelkeztek vagy rendelkeznek az ERSTE BANK HUNGARY Zrt-nél diák kedvezménnyel nyitott Erste EgySzámlával, Erste Diákszámlával vagy Erste Klikkbank Diákszámlával, illetve azon ügyfelek, akik lakossági bankszámlájukat Erste EgySzámlára (Diák kedvezménnyel) módosítják a kampányidőszak ideje alatt. Az Erste EgySzámla szerződési feltételeit és kondícióit a Erste Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződés Feltételei, valamint a vonatkozó Lakossági Számla és Betéti Hirdetmény tartalmazzák. A lakossági számla- és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírásokra összehasonlítását segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatóak: http://felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak. Az EBKM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

* A pénzügyi rezsicsökkentéssel összefüggésben módosított pénzforgalmi szolgáltatás nyújtásáról szóló 2009. évi LXXXV. törvény (Pft.) 36/A.§-a alapján igénybe vehető havi első 2 db ingyenes készpénzfelvételre, valamint az ingyenes készpénzfelvételre vonatkozóan tett nyilatkozatok központi nyilvántartására vonatkozó tájékoztatót a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény fődokumentuma  tartalmazza.

** A Bank akció keretében korlátlan számú és összegű, NetBank-on keresztül kezdeményezett eseti forint átutalás díját kedvezményesen, 0 Ft + 0,3% maximum 6.000 Ft díj felszámítása mellett nyújtja. Az akció 2014. január 29-től visszavonásig érvényes. Az akció visszavonását követően a kedvezmény a havi maximum 100.000 Ft összegig, NetBank-on keresztül indított eseti forint átutalás díjára vonatkozik.

*** Az 1990 Ft-os bankkártya kibocsátási díjat akciós jelleggel, 2016.06.06-09.30. között az Erste Érted diák csomag keretén belül igényelt Maeastro diák bankkártyák esetén a Diák Célbetéteden utólag jóváírjuk, amennyiben a számlanyitást követő 3 hónapban legalább tizenötször használod kártyádat.

**** A tablet nyereményjátékban 16. életévüket betöltött, de maximum 26 éves tanulói/felsőfokú hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok vehetnek részt.

Most már eleget olvastál,
Szállj versenybe a tabletért!