Vissza az oldala tetejére
Egy világ, ahol az érték számít.
Mindenki egy olyan világban akar élni, ahol az igazi érték számít.
A tulajdon önmagában nem jelent gazdagságot. Küldetésünk abban segíteni, hogy ügyfeleink valódi értékekben gazdag életet éljenek.
Egyedi vagyontervezés
A pénz életünk fontos része, amiért mindennap megdolgozunk, de ma már mindannyian tudjuk, hogy valójában annyit ér, amennyi értéket teremt. A tulajdon akkor válik értékké, ha megalapozzuk vele a saját és szeretteink jövőjét, boldogságát.

Az Erste Group közel 200 éve azzal foglalkozik, hogy a pénzügyekből ügyfelei számára mindennapi értéket teremtsen. Nemzetközi működésünk során megtanultuk, hogy az alapvető értékek országtól, kultúrától függetlenül mindenhol ugyanazok, a mi küldetésünk pedig az, hogy ügyfeleinket segítsük ezen értékek megteremtésében.

Csoportunk megbízható, tőkeerős háttere és auditálási rendszere garancia a megbízhatóságra. Nemzetközi tapasztalataink alapján értjük a különböző piacok működését, így kínáljuk minden ügyfelünknek a legmegfelelőbb, személyre szabott befektetési formákat.

Sőt, azon kevés pénzintézetek közé tartozunk Magyarországon, akik a befektetések tekintetében univerzális pénzügyi partnerek is tudnak lenni. Ebben szakértőink segítségére van az Erste saját Alapkezelője és az Erste Befektetési Zrt. szakmai tapasztalata.
Személyes vagyontervezés
Mindenki másképp fekteti be pénzét, de a valódi cél mindig ugyanaz: befektetéseinkkel értéket szeretnénk teremteni. Az Erste szolgáltatásaival Ön döntheti el, mennyi kockázatot vállal, mi pedig ennek megfelelően létrehozzuk az Ön elvárásainak megfelelő optimális portfóliós kínálatot.

Professzionális pénzügyi szakértőnk segítségével feltérképezzük az igényeit és olyan befektetési portfóliót alakítunk ki, mellyel az Ön elképzeléseiből jól körülírható, tökéletesen megvalósítható pénzügyi tervek születnek.


Megismerem a termékeket
Bezár
Az Erste World vagyonkezelés főbb pillérei
 • Az Erste a befektetési termékek legszélesebb palettáját kínálja, amivel megteremtjük annak lehetőségét, hogy Ön eldöntse portfóliójának kockázati profilját, meghatározza hozamelvárását és a befektetési időhorizontját. A mi dolgunk az Ön elvárásainak megfelelő optimális modell portfóliós kínálat létrehozása. Személyre szabott megoldásokat kínálunk magán és intézményi továbbá hazai és külföldi ügyfeleknek egyaránt.

  Szolgáltatási célunk a profittermelés az általunk kínált szolgáltatásból és a rendszeres menedzsment riportokból.

  Eszközeink:

  • Globálisan elérhető legjobb termékek használata a portfóliókban
  • Transzparens működés és riportálás
  • Erste Group elemzői, iparági és deviza specialistái
  • Egyedi portfóliókban alkalmazott diverzifikációs, allokációs döntések
 • Az Erste Group Bank AG Közép- és Kelet Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójaként az osztrák strukturált értékpapír piacon széleskörű befektetési termék palettával van jelen. Partnereinkkel együttműködve nemzetközi kibocsátású, euro és amerikai dollár alapú strukturált termékek (Erste Group, BNP Paribas, Credit Suisse) mellett forint alapú termékeket is kínálunk Önnek a legkülönfélébb piaci helyzetekre. Az elérhető struktúrák, alaptermékek köre folyamatosan bővül, piaci várakozásainak figyelembe vételével így havonta három különböző struktúra között válogathat.
 • Az Erste World és alapkezelő partnerei együttműködésének köszönhetően széles és folyamatosan bővülő hazai és nemzetközi termékkörből választhatja ki befektetési portfólióját. Az alapok kiválasztását folyamatos kvantitatív és kvalitatív elemzésekkel támogatjuk. Az Erste Bank saját alapjain túl a nemzetközi piacokon is jelentős alapkezelők szakértelmét felhasználva nyújt hozzáférést globálisan elérhető és eredményesen teljesítő befektetési eszközökhöz. Alap kínálatunkból különböző befektetési stratégiákat követő termékeket ajánlunk ügyfeleinknek, melyekből nemcsak a legjobb kockázat – hozam profillal rendelkező befektetést választhatja ki, hanem tanácsadójával közösen összeállíthatja a személyre szabott portfolióját is.
Erste World számlacsomag
Az idő olyan érték, amit kiemelt figyelemmel kezelünk, főleg, ha ügyfeleink idejéről van szó. Ezért alkottuk meg Erste World számlacsomagot, mellyel Ön kényelmesen és maximális mobilitással intézheti pénzügyeit.

Elfoglalt emberként mindannyian arra törekszünk, hogy időnket a lehető legjobban osszuk be, és ez nincs másképp akkor sem, ha pénzügyeinkről van szó. Szolgáltatásaink kialakítása során ezért azt tartottuk szem előtt, hogy ügyfeleink a pénzügyeikre fordított idejükkel is értéket teremtsenek. Erste World számlacsomagunkat azon ügyfeleink részére állítottuk össze, akik számára fontos, hogy mindig naprakész pénzügyi szolgáltatást kapjanak, és akár az otthoni karosszék kényelméből intézhessék pénzügyeiket.

Az Erste World számlacsomag tartalmazza mindazon exkluzív szolgáltatásainkat, amelyekkel Ön kényelmesen bankolhat, számlacsomagunkat ezért kibővítettük az Assistance Szolgáltatással is, amely az élet minden területén segítséget nyújt, legyen szó háztartási vészelhárításról, javításról, gépjármű meghibásodásról, vagy akár egészségügyi szolgáltatásokról is.
Megismerem az Erste World
számlacsomag szolgáltatásait!
A legmodernebb bankolási módszerekre is értékként tekintünk, hiszen ezek arra hivatottak, hogy megkönnyítsék életünket. Ezért fejlesztjük folyamatosan digitális eszközeinket, melyekkel Ön otthonról vagy munkahelyéről, de akár a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában intézheti pénzügyeit. A Netbankon a mindennapi tranzakciókon túl pénzügyeit és hitelkártyáját is menedzselheti. Ha bekapcsolja NetBankjában a Pénzügyi Monitort, nyomon követheti a bevételeit és kiadásait, limiteket is beállíthat, hogy elkerülje a túlköltést.

A kiemelt figyelem, az exkluzivitás érzése olyan érték, mely velünk mindenhova elkíséri Önt, hiszen a bankszámlájához MasterCard Gold dombornyomott bankkártya is kapcsolható, amely egy világszerte elfogadott, presztízs fizetőeszköz. Sőt, Erste bankkártyával a zsebében mindig biztonságban tekinthet a jövőbe, hiszen emelt szintű utas-, és balesetbiztosítási szolgáltatás is jár hozzá.

Lombard hitel
Az Erste lombard hitel tartós finanszírozási igényeire is megoldást kínál, ha a Bank által elfogadott értékpapír fedezettel rendelkezik.

Bővebb információ: a kártyaképre kattintva
Erste World Bankár
A sikeres emberek legfőbb titka, hogy van kire támaszkodniuk, ha fontos döntéseket kell hozni, és így van ez a pénzügyek terén is. Mindig kell egy társ, akivel közösen gondolkodhatunk, aki tapasztalatával segít a helyes döntések meghozatalában. Az Erste World bankár az Ön sikereit a saját sikereiként éli meg.

A professzionális személyi bankár jól ismeri ügyfelei aktuális igényeit, ezért egyedi megoldásokat kínál, segítségével egy hívással akár tranzakciót is lebonyolíthatunk.

Az Erste World bankára legfőbb érdeke, hogy Ön a legtöbbet hozhassa ki pénzéből, legyen szó új befektetésekről, vagy már meglévő portfóliójával kapcsolatos döntésekről. Az Erste Bank összes regionális szakmai tapasztalatával felvértezve segíti Önt, ezért többé nem kell döntést hoznia megbízható pénzügyi szakértő véleménye nélkül.

Zártkörű szakmai rendezvényeinken évente két alkalommal lehetősége nyílik kérdezni szakértőinket a pénzpiacokkal, vagy egyéb befektetésekkel kapcsolatban.
Erste World Club
Erste World Clubunk célja, hogy biztosítsuk az Ön számára legmegfelelőbb ajánlatokat és az Önhöz illő megkülönböztetett bánásmódot. Valljuk, hogy nem csak a pénzügyekben, de az élet minden területén fontosak a valódi értékek. Ezért hoztuk létre az Erste World Club partnerségi hálózatot, hogy Ön számára mindig a legkiválóbb minőséget biztosítsuk, legyen szó gasztronómiáról, öltözködésről, utazásról, lakberendezésről vagy szórakozásról.
Vegye igénybe partnereink 10-15%-kal kedvezőbb ajánlatait!

Bezár
 • Partnereink
  Bővebb információ: a kártyaképre kattintva
  Az Erste World Club Partnereink listája már önmagában garancia a magas minőségre a termékek és szolgáltatások tekintetében, legyen szó gasztronómiáról, divatról, utazásról vagy szórakozásról. Kiemelt partnereink között megtalálják a nemzetközi luxusmárkákat és bemutatunk hazai büszkeségeket is. Erste World Club Partnereink a kártya felmutatása és használata esetén ügyfeleink részére legalább 10%-os kedvezményt vagy ezzel egyenértékű szolgáltatást biztosítanak. Tekintse meg ajánlatainkat és hogy kipróbálhassa partnereink szolgáltatásait igényelje Erste World MasterCard Gold dombornyomott bankkártyáját személyi bankárától!
 • Utazás & Szálloda
  Hotel Marina Port**** A megújult Hotel Marina Port**** a balatonkenesei kikötő szomszédságában fekszik, így a vitorlázás szerelmesei is hódolhatnak itt szenvedélyüknek, miközben az egész család remekül szórakozik a gyermekbarát, saját stranddal rendelkező szállodában. A balatoni panorámás jakuzziban, úszómedencében, fitness teremben edzés közben a Balaton szépségében gyönyörködhetnek. A gyermekmedencében és a játszóházban rossz idő esetén is önfeledten pancsolhatnak, hancúrozhatnak a gyerekek. Az egész család sportolhat a strandröplabda-, foci-, és tenisz pályán, vagy csocsó, biliárd, sakk, darts, pedálos gokartozás, kerékpározás színesítheti a pihenést.

  Az Erste World Club tagoknak 15 % kedvezményt nyújtanak a szálloda honlapján található aktuális csomagárakból, a last minute ajánlatok kivételével.

 • Utazás & Szálloda
  Anna Grand Hotel**** Wine & Vital Balatonfüred A hotel Balatonfüred történelmi központjában, egy több mint 200 éves épületben található. A szálloda 100 szobával, az Ipoly Residence szárnyban luxus lakosztályokkal, 1200 m2-es wellness részleggel, bowling pályával, Biomed gyógyszalonnal, Beauty szalonnal várja vendégeit. A hotel báltermében tartják az 1824 óta megrendezésre kerülő elegáns és világhírű balatonfüredi Anna-bált.

  Az Erste World Club tagok részére szóló egyedi ajánlatukban 10% kedvezményt biztosítanak a szálloda honlapján található aktuális csomagárakból (kivéve a last minute ajánlatok).

 • Utazás & Szálloda
  Zenit Hotel Balaton**** A hotel lélegzetelállító balatoni panorámás terasszal, elegáns, modern berendezésű szobákkal, tágas, 600 m2-es wellness részleggel Hévíz és Keszthely, valamint a Balaton-part közelében várja vendégeit! A szálloda Bock Bisztró Balaton étterme a hazai konyha gasztronómiai különlegességeivel kényezteti a vendégeket, valamint a Festetics örökség részét képező borászati pincemúzeumát is! Vegyen részt egy tárlatvezetéssel egybekötött borkóstolón, ízlelje meg a Balaton legjobb borait és vigye magával kedvenceit a pince borszaküzletének 100 tételes kínálatából!

  Az Erste World Club tagok részére 10% kedvezményt biztosítanak a Zenit Hotel Balatonba történő szállásfoglalás esetén a szobaárból, valamint a Bock Bisztró Balatonban az a'la carte fogyasztás árából.
  • 8314 Vonyarcvashegy, Helikon u. 22.
  • +36 83 900 101,
   +36 83 900 102,
   +36 20 801 05 68
  • www.hotelzenit.hu
 • Utazás & Szálloda
  Hotel Silverine Lake Resort****superior Balatonfüred A Hotel Silverine Lake Resort****superior minden igényt kielégítő szolgáltatást nyújt az aktív pihenésre és üdülésre vágyóknak, a vitorlázás szerelmeseinek. A szállodában elegáns környezet, magas színvonalú kiszolgálás várja a vendégeket, a parti városrész központjában, a Tagore sétány és a hajókikötő, valamint a reformkori városrész közvetlen szomszédságában, a vízparton.
  Harmónia és visszafogott elegancia jellemzi a szálloda szobáinak berendezését. Egyedi színvilág, mediterrán hangulat, páratlan panoráma és balatoni naplemente, melyek mindegyike különleges élménnyé varázsolja az itt tartózkodást.

  Az Erste World Club tagok részére 10% kedvezményt biztosítanak az aktuális szoba és a reggeli árából.

 • Utazás & Szálloda
  Óbester Panzió A közel 200 éves épületben üzemelő családi panzió huszonnégy szállóvendéget tud elhelyezni. A panzióból csodálatos kilátás nyílik a Balatonra, szőlőbirtokokkal és diófákkal övezett környezetben található.

  Az Erste World Club tagjainak 1 üveg Badacsonyi vendégváró bort ad ajándékba az Óbester Panzió.

 • Utazás & Szálloda
  Accent Ambient Töltse pihenését Magyarország első illathotelében, a Mecsek festői völgyében! Az Ambient Hotel egyedi illatszobáiban Zólyomi Zsolt, az Orr különleges illatszelekcióival találkozhat! A szálloda termálvizes medencéi és szaunaparkja pedig biztosítja a teljes ellazulást.

  Az Erste World Club tagjainak szóló egyedi ajánlatunkban 15% árengedményt kínálunk napi szobaárainkból.
 • Utazás & Szálloda
  Andrássy Rezidencia Wellness szálloda és borhotel különleges ötvözete az Andrássy Rezidencia Wine & Spa Tokaj-Hegyalja történelmi borvidékének szívében, Tarcalon.
  Szállodánk az Erste World Club tagjait különleges ajánlattal várja:
  • 2 éjszaka szállás Superior kétágyas szobában
  • Széles választékú büféreggeli és gazdag vacsora
  • VinoSense Spa kényeztetések
  • Birtokbor ’12- borbekészítés a szobában
  • Személyenként egy alkalommal 20 perces Tokaj borfürdő
  • Tokaj kóstoló házi pogácsával

  A fenti „Birtokbor ’12”csomag árából 15% kedvezményt biztosítunk az Erste World Club tagjainak
 • Utazás & Szálloda
  Art Hotel Az Art Hotel Szeged**** a belváros szívében, közvetlenül a Dóm tér mellett várja kikapcsolódásra, vagy akár aktív pihenésre vágyó vendégeit. Különlegességeink: egyedi design, Dóm térre panorámás jacuzzi. Sanzon éttermünk helyi, mediterrán és paleo specialitásokat is kínál, ezen felül havi rendszerességgel borvacsorákkal és gasztroszínházakkal várjuk kedves vendégeinket.

  Az Erste World Club tagjainak az alábbi kedvezményt biztosítjuk: 10% kedvezmény a napi szobaárainkból minimum 2 éjszakás, előzetes foglalás esetén.
 • Utazás & Szálloda
  Gotthard Három ország – Egy utazás. A Gotthard Therme Hotel & Conference az Őrség kapujában, kényelmes szobákkal, magas színvonalú gasztronómiával várja a termálfürdőket, a jó konyhát, az ausztriai és őrségi kirándulásokat kedvelő vendégeit.

  Az Erste World Club tagjainak 15% kedvezményt kínálunk napi szobaárainkból, minimum 2 éjszakás, előzetes foglalás esetén.
 • Utazás & Szálloda
  Kreinbacher Borászatunkban – a XXI. század technológiája mellett – a nagy somlói borok születéséhez méltó tradíciókat mutatjuk be, pezsgőpincészetünkben és érlelőnkben a Méthode Traditionnelle módszer minden egyes lépésén végigkísérjük. A birtoklátogatás lezárásaként borkóstolóval várjuk. Szobáink kialakítása a Birtok filozófiáját követi, a ránk jellemző modern architektúra megtartásával, de a hagyományos értékeket is közvetítve. A részletekben az urbánus, indusztriál stílus a vidék rusztikusságával találkozik, az elemek közül a fa és fém dominálnak. A belső terek közvetlen hangulatát a szőlő és a hegy látványa hozza még közelebb a természethez.

  Erste World Club tagjainak szállásárainkból 10% kedvezményt biztosítunk előzetes foglalás esetén.
 • Étterem
  Manna Étterem Manna, az égből hullott isteni eledel. Ez a latin eredetű elnevezés az étterem gasztronómiai különlegességére, lágy hangzása pedig exkluzív kényelmére és finom harmóniájára utal. Gasztrofilozófiájuk lényege, hogy a nemzetközi és a magyar konyha remekeit eredeti alapanyagok felhasználásával, a lehető legigényesebben tálalva kínálják vendégeinknek.

  Az Erste World Club tagoknak 15 % kedvezményt nyújtanak.
 • Étterem
  peppers! Mediterranean Grill A peppers! Mediterranean Grill a Budapest Marriott Hotelben található. Az étterem vendégei gyönyörködhetnek a csodálatos dunai panorámában miközben figyelemmel kísérhetik, ahogyan kiváló szakácsaik a legjobb minőségű magyar hozzávalókból különleges fogásokat készítenek a látványkonyhában. A hangulatos AQVA Lounge Bár és Lobby Café ideális helyszín rövid üzleti megbeszélésekre és bevásárlás utáni kikapcsolódásra egyaránt. A Cake Corner-ről mestercukrászuk finomabbnál, finomabb süteményei közül lehet válogatni 12-22 óra között.

  Az Erste World Club tagjainak 20% kedvezményt kínálnak á la carte árainkból, valamint a peppers! üzleti ebédjéhez kávét és üdítőt adnak ajándékba.
  A kedvezmény nem vonható össze más programok által nyújtott kedvezménnyel, valamint nem érvényes a Sunday Brunchra, az augusztus 20-i és szilveszteri gálavacsorákra
  • 1052 Budapest, Apáczai Csere János utca 4
  • + 36 1 737 7377
  • www.peppers.hu
 • Étterem
  Horváth-ház Étterem és Borgaléria A gyönyörűen felújított Horváth-Ház Étterem és Borgaléria egyik meghatározó ikonja Balatonfürednek. A Balaton-régió remekeit felvonultató konyha a helyi és környékbeli termelők friss alapanyagaira és a tökéletes, minőségi ételek alkotására épül. Az épület pincerendszerében bújik meg a 300 négyzetméteres vendéglátóhely, ahol könyvtárszoba és olvasósarok, üzleti megbeszélésekhez VIP tárgyaló, valamint bortrezor várja a vendégeket, a ráhangolódásban finom dzsessz zene segít. A nyitott terasz, a macskaköves utcácskák ölelésében biztosít elvonulást azoknak, akik a lenyűgöző panoráma mellett távolabbról, de szívesen figyelik a part menti nyüzsgő forgatagot.

  Az Erste World Club tagjainak 10% kedvezményt ad a fogyasztásból, valamint VIP tárgyalási lehetőséget biztosít elszeparált helyen időpont egyeztetéssel.

 • Étterem
  Sáfránkert Vendéglő A Sáfránkert Vendéglő jó értelemben vett vidéki konyhát visz magas színvonalú kínálattal, friss, minőségi alapanyagokkal, otthonos hangulattal, grill hangsúllyal. A vidéki konyha 2016-ban egyaránt jelenti a körültekintően válogatott alapanyagokat, a hagyományos ízeket és jelenti a 21. századi konyhatechnológiákat, tálalási módokat, ízvilágot. 2015-ben a Gault&Millau kalauz 11 pontra értékelte az éttermet. A borlap alapját a Homola Pincészet teljes borkínálata adja.

  Az Erste World Club tagjainak 10% kedvezményt ad az a’la carte árakból.

 • Étterem
  Émile Émile – Buda új kulináris törzshelye. A Gerbeaud és az Onyx minősége jelenik meg Budán, ahol az 1921 és 1928 között épült villaépületben olyan gasztronómiai élményt élhetnek át a vendégek, ami Magyarországon még kevésbé ismert. Émile villájában egyszerre van jelen az étterem, a cukrászat cukrászdával és kávéházzal, és egy bár. Legyen szó reggeliről, üzleti tárgyalásról, ebédről, könnyű délutáni falatokról, családi vacsoráról, vagy sütemény elvitelről, Émile a budai megoldás.

  A kedvezmény mértéke 10%

 • Étterem
  Gerbeaud A Gerbeaud egy fogalom, egy édes hely Budapest szívében. 1858 óta kényezteti vendégeit egyedülálló és különleges süteményeivel. Az évek, évszázadok peregnek, de a Gerbeaud édes szigete minden korban, és minden korúnak az ízekben való pazar utazást jelenti. Elegáns környezetben, kerek márványasztalok mellett kulináris perceket élvezhet, akár süteményt, libamájat, kávét vagy forró csokoládét kóstol. A kínálat a tradíciót az állandó megújulással ötvözi, hiszen ez a töretlen népszerűség egyik fontos titka.

  A kedvezmény mértéke 15%

 • Étterem
  Leroy Café A Leroy ma már több mint étterem vagy café — egy életérzés. A számtalan koktélspecialitás, a világszínvonalú italválaszték minden igényt kielégít. A Leroy Café a WestEndben több mint tíz éve a főváros kedvelt találkozóhelye, legyen szó üzleti találkozóról, randevúról vagy egy focimeccs végigizgulásáról. A Leroy Sushi látványkonyhájában prémium alapanyagokból, japán rizsből frissen készülnek a tekercsek, Combo tálak, wok specialitások. Szezonális heti ajánlatokkal várják a vendégeket vasárnap is!

  10% kedvezmény a szervízdíj nélküli árból a Westend Leroy Café üzletében történő vásárlás esetén.
  • 1069 Budapest, Váci út 1–3., WestEnd
  • +36 1 238 7109
  • www.leroy.hu
 • Étterem
  Onyx Az Onyx étterem 2007-es nyitása óta elkötelezett a minőség és a haladás útján. Magyar tulajdonú éttermünkben, főleg saját nevelésű csapattal dolgozunk, ahol a hangsúly a hazai, minőségi alapanyagokon és a hozzá illő magyar borválasztékon van. Szulló Szabina és Széll Tamás chef-páros olyan gasztronómiai utazást kínál, mely a megújult magyar konyhát és a nemzetközi ízeket vonultatja fel. Hogy jó úton járunk, bizonyítja a GaultMillau étteremkalauz minősítése és a 2011-ben elnyert 1 Michelin csillag is.

  A kedvezmény mértéke 15%
  • 1051 Budapest, Vörösmarty tér 7–8.
   (Bejárat a Harmincad u. felől)
  • +36 30 508 0622
  • www.onyxrestaurant.hu
 • Étterem
  Pomo D’oro Mozzarella, Chianti, Pesto, Barolo, Frutti di mare, Fiorentina, Brunello, Carpaccio, Gavi di Gavi, Branzino, Amarone. Ha akár egyetlen szó is felkeltette az érdeklődését, látogasson el hozzánk a Trattoria Pomo d’Oro-ba és engedje át magát a „dolce vita” életérzés szenvedélyes, mélyreható olasz gasztronómia iránti szeretetének! Kezdje a napját egy finom kávéval, helyben sütött péksüteményeink kíséretében, borozgasson barátaival nálunk az esti órákban, üljön össze a családdal egy felejthetetlen estére, mely minden pillanatában minőségi, minden pillanatában olasz.

  • 10% kedvezményt biztosítunk a Gastronomia Pomo d’Oro üzletben történő vásárlás vagy fogyasztás esetén.
  • Az éttermi (Trattoria) részben ebédidőben (1200-1600) 15% kedvezményt biztosítunk a Erste World Club tagok részére.
  • Vacsora időben pedig Ön és partnerei vendégünk egy pohár sorrentói limoncellóra, az étkezés lezárásaképpen.
 • Étterem
  Villa medici Otthon. Ez a szó mindenkinek a nyugalmat, kényelmet, kedves szavakat, mosolyt, finom ételeket jelenti. Jöjjön el hozzánk és ismerje meg második otthonát! Szállodánk Veszprém festői részén két nemzetközileg is elismert étteremmel, wellness részleggel várja a pihenni vágyókat. A mottónk egyszerű: mindenből a legjobbat! Ezért készítjük magunk a süteményeket, lekvárokat a reggelihez, sütjük saját recept alapján a kenyerünket és kutatjuk a legjobb hazai alapanyagokat. Egy felejthetetlen élménnyel szeretnénk vendégeinket megajándékozni, ezért dolgozunk minden nap, már 25 éve.

  • Welcome Drink minden kedves Erste World Club tagnak
  • 15% kedvezmény a Villa Medici Étterem á la carte kínálatából.
 • Fashion & Design
  Luan by Lucia A patinás múlttal rendelkező Luan by Lucia Divatház közel 30 éve az eleganciát, a kézművességet és az egyediséget testesíti meg. A divatház több évtizede a holisztikus értékek elkötelezettje, ennek megfelelően az embert állítják a középpontba. Professzionális szakemberekből álló csapatuk segítségével az egyedi, méretre szabott ruházaton és stíluson túl vendégeik testi és lelki egészsége is előtérbe kerül, ezzel teremtve meg a testi-lelki összhangot.

  Az Erste World Club tagoknak 10 % kedvezményt nyújtanak a Divatház teljes portfóliójából, valamint ajándékként 55 000 Ft értékű személyes konzultáción vehetnek részt S. Hegyi Lucia tervezőnővel.
 • Fashion & Design
  Celeni Az esküvői szezon megkezdődött és mi szeretnénk egy különleges ajánlattal arra bíztatni vásárlóinkat, hogy viseljenek egyedi, hazai tervezésű ruhát azon eseményekre, amelyekre meghívást kaptak. Üzletünkbe a tervezőnő egy személyes találkozó egyeztetését követően egyéni stílustanácsadás keretében segít megtalálni alkatához és az eseményhez legjobban illő ruhát.

  Az Aulich utcai showroomban az ügyfelek 30% kedvezményt élveznek az egyedi, személyre szabott, teljes körű tervezés és kivitelezés árából, amelyhez ingyenes stílustanácsadást is ajándékoznak.

  Az állandó Celeni kollekció modelljei árából 10% kedvezményt biztosítanak.
 • Fashion & Design
  Navona A NAVONA fashion 20 éve meghatározó szereplője a hazai divatnak. A márka alapítója Megla Rózsa, aki különleges anyagok felhasználásával szabja egyénre az aktuális divatot. Különös figyelmet fordít az apró részletekre, kiegészítőkre, melyek a bárhol felismerhető márka jegyeivé váltak. A NAVONA ruhákat a magas minőségű alapanyagok, a légies és nőies vonalvezetés, időtálló elegancia jellemzi. A kollekció részei: casual és businesslook, party ruhák és örömanya öltözékek.

  Erste World ügyfeleknek 10%-os kedvezményes törzskártyát biztosítunk a szalon bemutatók alkalmával, melyet kollekciónként tartunk. Vásárláskor szezonális ajándékkal kedveskedünk.
 • Fashion & Design
  Schoeffel „Semmi sem olyan titokzatos és bájos, mint a gyöngy elbűvölő varázsa.” Minden hónap utolsó szerdáján 18 órakor várjuk szeretettel az Erste World Club tagjait egy zártkörű Luxury Partyra a Schoeffel Showroomba, ahol beavatjuk Vendégeinket a természet titkaiba és egyben bemutatjuk ékszermárkáink legújabb kollekcióját. Szakmai segítségünket ajánljuk az ékszerek választásakor és viselési ötleteket adunk kívánság szerint.

  A rendezvényen részt vevő Erste World Club tagokat voucherrel jutalmazzuk! A Kedves Vásárlóknak pedig utazó ékszertartót ajándékozunk!
 • Lifestyle
  Chivas – Pernod Ricard Hungary Kft. A Chivas Regal több mint 200 éve készül a whisky hazájában Skóciában, a legrégebbi skót lepárlóban, ikonikus palackja az elmúlt 200 évben alig változott. Magyarország vezető prémium whiskyje, mindenki ismeri és elismeri, ezért saját fogyasztásra és ajándékba is kiváló választás. Férfias ital, az igazi gentleman-ek, úriemberek itala. A Chivas Regal márka legújabb képviselője a Chivas Regal Extra amely egy gondosan válogatott, hosszan érlelt whisky-k házasításával készített különlegesen lágy és telt ízű skót whisky.

  A barszekreny.hu oldalon a Erste World Club tagok 15%-os kedvezményben részesülnek a webshop teljes választékából. Megrendeléskor az Ersteworld jelszót szükséges a megjegyzés rovatban feltüntetni, így a számlán automatikusan érvényesítésre kerül a kedvezmény.
 • Lifestyle
  Royal Balaton Golf & Yacht Club A 2017-es évben fennállásának 150. évfordulóját ünneplő balatonfüredi Yacht Club exkluzív környezetben, Balatonfüred szívében ad otthont a vitorlázás iránt elkötelezett sportolóknak, sportkedvelőknek és vendégeinek. Európa egyik legrégebbi yacht klubjaként a kiemelkedő utánpótlás-nevelés és versenysport mellett a klub elkötelezett híve a hagyományok fenntartásának, valamint a hazai- és nemzetközi vitorlás versenyrendezés kiemelkedő szinten való megvalósításának is.

  Az Erste World Club tagoknak a Yacht Club a vitorlás vendéghelyre 15%, a táborra (felnőtt, gyerek) 15%, céges rendezvények terembérletére 20% kedvezményt ad. Emellett a napi parkolás 20%-os kedvezménnyel vehető igénybe, valamint ingyenes elektromos autó töltőállomás használatot biztosítanak.
 • Lifestyle
  Vaszary Villa Galéria A Vaszary Galéria kiállításokkal, a Jókai Mór Emlékház, a Városi Helytörténeti Gyűjtemény és a Vitorlázeum az állandó- és időszakos kiállításaival, az Arácsi Népházzal, a Kisfaludy Galériával és annak szabadtéri színpadával, valamint a szervezetébe tartozó Kisfaludy Színház színházi előadásaival áll vendégei rendelkezésére. Legnagyobb rendezvényei a Füredi Tavaszi Fesztivál, a Művészeti Fesztivál, a Kisfaludy Színházi Fesztivál, a Borhetek kulturális programjai, és társszervezői a város kiemelt rendezvényének, az Anna-bálnak is.

  Az Erste World Club tagoknak a teljes árú belépőből 20% kedvezményt biztosítanak az alábbi épületekre, kiállítóterekre vonatkozóan a Balatonfüred Kulturális Nonprofit Kft. üzletében történő vásárlás esetén - Vaszary Galéria, Jókai Mór Emlékház, Vitorlázeum, Városi Múzeum, Kisfaludy Galéria.
 • Lifestyle
  Borsuttogó A Borsuttogó egy olyan kereskedés, ami fontosnak tartja, hogy segítse eligazodni a vásárlóit a borok, pezsgők és égetett szeszek világában. Bort manapság bárhol lehet vásárolni, de szakértelem nélkül csalódás is érheti Önt. Szükséges ismerni, melyik bort mihez és milyen hőfokon ajánlott fogyasztani, érdemes-e eltárolni és mennyi ideig, milyen alkalmi készletek állnak rendelkezésre – a Borsuttogó ezeket szívesen megsúgja Önnek. Több mint 400 féle terméket kínálunk, a webshopban ebből 150 termék elérhető

  Online vásárlás esetén 15% kedvezmény minden Erste World Club ügyfélnek. Rendelését a suttogo@borsuttogo.hu e-mail címen adhatja le és kérjük tüntesse fel, hogy Ön Erste World Club tag.
 • Lifestyle
  Miele Az 1899-ben alapított vállalat termékei tervezése és kivitelezése során a kiemelkedő minőséget és élettartamot, az élenjáró innovációt és a környezetkímélő működést helyezi előtérbe. „Immer besser” – a Miele esetében ez a két szó elegendő a teljes cégfilozófia átfogó leírására, amely a vállalat minden részére érvényes. A Miele exkluzív ajánlata Erste World Club tagoknak:

  • 10% kedvezmény Miele kiegészítőkre, tartozékokra
  • készülékvásárlási tanácsadás akár nyitva tartási időn túl is
  • egész napos főzőkurzus a Miele séfjével két személy részére, ahol a legújabb beépíthető készülékeken tanulhatja meg a legfinomabb fogások elkészítését a Miele Aktív Konyhájában
  • készülékvásárlás esetén ingyenes házhozszállítás
  • 1022 Budapest, Alsó Törökvész út 2.
  • +36 1 880 6450
  • www.miele.hu
 • Lifestyle
  Porsche Pest Márkakereskedésünk, a Porsche Pest a Porsche Inter Auto Hungaria (PIAH) csoport tagja. Az általunk forgalmazott világmárkák már önmagukban is a minőséget képviselik, ügyfélközpontú szolgáltatásainkkal azonban képesek vagyunk tovább emelni a színvonalat. A Erste World betéti kártya birtokosok nálunk az elsők között ismerhetik meg, és próbálhatják ki a legújabb Audi modelleket – például a Magyarországon kizárólag márkakereskedésünkben megvásárolható A3 e-tron-t – és egyedi tesztautóinkat.

  Erste World Club tagoknak, akik Audi tulajdonosok:
  • szervizlátogatáskor előre egyeztetett időpontban díjmentes szervizcsereautó mindazoknak, akik a PIAH csoportnál vásárolták autójukat
  • kedvezményes szerviz-csereautó azoknak, akik máshol vásárolták autójukat
Társadalmi felelősségvállalás
Az Erste Bank társadalmi szerepvállalása 200 éve, a bank megalapítása óta legalább olyan fontos szerepet tölt be, mint Ügyfelei kiszolgálása társadalmi státuszra, nemzetiségre, hitre, nemi hovatartozásra, életkorra való tekintet nélkül. Hisszük, hogy az Erste World értékteremtő koncepcióját nem csak ügyfelei felé felelőssége képviselni, de meg kell jelennie a társadalmi szerepvállalásban is.

Az Erste Bank társadalmi felelősségvállalási tevékenysége több pilléren nyugszik. A Good.Bee és a „+1 tett” névre keresztelt CSR programok értékteremtése megkérdőjelezhetetlen, ezek magas szintű támogatásához mostantól az Erste World is hozzájárul.

Kérjük adja meg adatait és
munkatársunk 2 munkanapon belül visszahívja önt!
*Kérjük töltsön ki minden mezőt!
Név*

Telefon*

Email*

Születési dátum (ÉÉÉÉ.HH.NN)*

Visszahívást kérek
Személyes konzultáció