Vissza az oldala tetejére
Egy világ, ahol az érték számít.
Mindenki egy olyan világban akar élni, ahol az igazi érték számít.
A tulajdon önmagában nem jelent gazdagságot. Küldetésünk abban segíteni, hogy ügyfeleink valódi értékekben gazdag életet éljenek.
Egyedi vagyontervezés
A pénz életünk fontos része, amiért mindennap megdolgozunk, de ma már mindannyian tudjuk, hogy valójában annyit ér, amennyi értéket teremt. A tulajdon akkor válik értékké, ha megalapozzuk vele a saját és szeretteink jövőjét, boldogságát.

Az Erste Group közel 200 éve azzal foglalkozik, hogy a pénzügyekből ügyfelei számára mindennapi értéket teremtsen. Nemzetközi működésünk során megtanultuk, hogy az alapvető értékek országtól, kultúrától függetlenül mindenhol ugyanazok, a mi küldetésünk pedig az, hogy ügyfeleinket segítsük ezen értékek megteremtésében.

Csoportunk megbízható, tőkeerős háttere és auditálási rendszere garancia a megbízhatóságra. Nemzetközi tapasztalataink alapján értjük a különböző piacok működését, így kínáljuk minden ügyfelünknek a legmegfelelőbb, személyre szabott befektetési formákat.

Sőt, azon kevés pénzintézetek közé tartozunk Magyarországon, akik a befektetések tekintetében univerzális pénzügyi partnerek is tudnak lenni. Ebben szakértőink segítségére van az Erste saját Alapkezelője és az Erste Befektetési Zrt. szakmai tapasztalata.
Személyes vagyontervezés
Mindenki másképp fekteti be pénzét, de a valódi cél mindig ugyanaz: befektetéseinkkel értéket szeretnénk teremteni. Az Erste szolgáltatásaival Ön döntheti el, mennyi kockázatot vállal, mi pedig ennek megfelelően létrehozzuk az Ön elvárásainak megfelelő optimális portfóliós kínálatot.

Professzionális pénzügyi szakértőnk segítségével feltérképezzük az igényeit és olyan befektetési portfóliót alakítunk ki, mellyel az Ön elképzeléseiből jól körülírható, tökéletesen megvalósítható pénzügyi tervek születnek.


Megismerem a termékeket
Bezár
Az Erste World vagyonkezelés főbb pillérei
 • Az Erste a befektetési termékek legszélesebb palettáját kínálja, amivel megteremtjük annak lehetőségét, hogy Ön eldöntse portfóliójának kockázati profilját, meghatározza hozamelvárását és a befektetési időhorizontját. A mi dolgunk az Ön elvárásainak megfelelő optimális modell portfóliós kínálat létrehozása. Személyre szabott megoldásokat kínálunk magán és intézményi továbbá hazai és külföldi ügyfeleknek egyaránt.

  Szolgáltatási célunk a profittermelés az általunk kínált szolgáltatásból és a rendszeres menedzsment riportokból.

  Eszközeink:

  • Globálisan elérhető legjobb termékek használata a portfóliókban
  • Transzparens működés és riportálás
  • Erste Group elemzői, iparági és deviza specialistái
  • Egyedi portfóliókban alkalmazott diverzifikációs, allokációs döntések
 • Az Erste Group Bank AG Közép- és Kelet Európa egyik legnagyobb pénzügyi szolgáltatójaként az osztrák strukturált értékpapír piacon széleskörű befektetési termék palettával van jelen. Partnereinkkel együttműködve nemzetközi kibocsátású, euro és amerikai dollár alapú strukturált termékek (Erste Group, BNP Paribas, Credit Suisse) mellett forint alapú termékeket is kínálunk Önnek a legkülönfélébb piaci helyzetekre. Az elérhető struktúrák, alaptermékek köre folyamatosan bővül, piaci várakozásainak figyelembe vételével így havonta három különböző struktúra között válogathat.
 • Az Erste World és alapkezelő partnerei együttműködésének köszönhetően széles és folyamatosan bővülő hazai és nemzetközi termékkörből választhatja ki befektetési portfólióját. Az alapok kiválasztását folyamatos kvantitatív és kvalitatív elemzésekkel támogatjuk. Az Erste Bank saját alapjain túl a nemzetközi piacokon is jelentős alapkezelők szakértelmét felhasználva nyújt hozzáférést globálisan elérhető és eredményesen teljesítő befektetési eszközökhöz. Alap kínálatunkból különböző befektetési stratégiákat követő termékeket ajánlunk ügyfeleinknek, melyekből nemcsak a legjobb kockázat – hozam profillal rendelkező befektetést választhatja ki, hanem tanácsadójával közösen összeállíthatja a személyre szabott portfolióját is.
Erste World számlacsomag
Az idő olyan érték, amit kiemelt figyelemmel kezelünk, főleg, ha ügyfeleink idejéről van szó. Ezért alkottuk meg Erste World számlacsomagot, mellyel Ön kényelmesen és maximális mobilitással intézheti pénzügyeit.

Elfoglalt emberként mindannyian arra törekszünk, hogy időnket a lehető legjobban osszuk be, és ez nincs másképp akkor sem, ha pénzügyeinkről van szó. Szolgáltatásaink kialakítása során ezért azt tartottuk szem előtt, hogy ügyfeleink a pénzügyeikre fordított idejükkel is értéket teremtsenek. Erste World számlacsomagunkat azon ügyfeleink részére állítottuk össze, akik számára fontos, hogy mindig naprakész pénzügyi szolgáltatást kapjanak, és akár az otthoni karosszék kényelméből intézhessék pénzügyeiket.

Az Erste World számlacsomag tartalmazza mindazon exkluzív szolgáltatásainkat, amelyekkel Ön kényelmesen bankolhat, számlacsomagunkat ezért kibővítettük az Assistance Szolgáltatással is, amely az élet minden területén segítséget nyújt, legyen szó háztartási vészelhárításról, javításról, gépjármű meghibásodásról, vagy akár egészségügyi szolgáltatásokról is.
Megismerem az Erste World
számlacsomag szolgáltatásait!
A legmodernebb bankolási módszerekre is értékként tekintünk, hiszen ezek arra hivatottak, hogy megkönnyítsék életünket. Ezért fejlesztjük folyamatosan digitális eszközeinket, melyekkel Ön otthonról vagy munkahelyéről, de akár a világ bármely pontjáról, a nap 24 órájában intézheti pénzügyeit. A Netbankon a mindennapi tranzakciókon túl pénzügyeit és hitelkártyáját is menedzselheti. Ha bekapcsolja NetBankjában a Pénzügyi Monitort, nyomon követheti a bevételeit és kiadásait, limiteket is beállíthat, hogy elkerülje a túlköltést.

A kiemelt figyelem, az exkluzivitás érzése olyan érték, mely velünk mindenhova elkíséri Önt, hiszen a bankszámlájához MasterCard Gold dombornyomott bankkártya is kapcsolható, amely egy világszerte elfogadott, presztízs fizetőeszköz. Sőt, Erste bankkártyával a zsebében mindig biztonságban tekinthet a jövőbe, hiszen emelt szintű utas-, és balesetbiztosítási szolgáltatás is jár hozzá.

Lombard hitel
Az Erste lombard hitel tartós finanszírozási igényeire is megoldást kínál, ha a Bank által elfogadott értékpapír fedezettel rendelkezik.

Bővebb információ: a kártyaképre kattintva
Erste Platinum Hitelkártya
Az Erste Platinum Hitelkártya magas presztízsű fizetőeszköz exkluzív kiegészítő szolgáltatásokkal, amelyek révén világszerte kiemelt figyelemben részesülhet.

Úgy alkottuk meg ezt a hitelkártyát, hogy tökéletesen alkalmazkodjon mozgalmas életstílusához és egyedi utazási igényeihez.


Jobban megismerem az
Erste Platinum Hitelkártyát!!
A gondtalan utazás élménye olyan érték, amely az Erste Platinum Hitelkártyának köszönhetően világszerte elkíséri Önt. Ehhez a kivételes hitelkártyához nagy összegű hitelkeret kapcsolódik, ami bárhol rendelkezésére áll, belépést biztosít Önnek a világon több mint 650 repülőtér exkluzív várójába, emelt szintű utazásbiztosítási csomaggal gondoskodik a biztonságáról, továbbá külföldi, illetve belföldi vásárlásai után Erste Forint visszatérítést is nyújt Önnek.

Az Erste Platinum Hitelkártya prémium szolgáltatása a LoungeKey, amely évente 10 darab díjmentes belépést biztosít az exkluzív LoungeKey várókba világszerte, amelyet akár Ön, akár Önnel utazó vendégei is igénybe vehetnek. Relaxációs lehetőség, frissítők, snackek, internet hozzáférés és egyéb szabadidős szolgáltatások gondoskodnak róla, hogy a repülésig kellemesen, exkluzív körülmények között tölthesse idejét.


THM: 31,50%
Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt,a feltételek és a jogszabály változása esetén mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.
Bővebb információ: a kártyaképre kattintva
Erste World Bankár
A sikeres emberek legfőbb titka, hogy van kire támaszkodniuk, ha fontos döntéseket kell hozni, és így van ez a pénzügyek terén is. Mindig kell egy társ, akivel közösen gondolkodhatunk, aki tapasztalatával segít a helyes döntések meghozatalában. Az Erste World bankár az Ön sikereit a saját sikereiként éli meg.

A professzionális személyi bankár jól ismeri ügyfelei aktuális igényeit, ezért egyedi megoldásokat kínál, segítségével egy hívással akár tranzakciót is lebonyolíthatunk.

Az Erste World bankára legfőbb érdeke, hogy Ön a legtöbbet hozhassa ki pénzéből, legyen szó új befektetésekről, vagy már meglévő portfóliójával kapcsolatos döntésekről. Az Erste Bank összes regionális szakmai tapasztalatával felvértezve segíti Önt, ezért többé nem kell döntést hoznia megbízható pénzügyi szakértő véleménye nélkül.

Zártkörű szakmai rendezvényeinken évente két alkalommal lehetősége nyílik kérdezni szakértőinket a pénzpiacokkal, vagy egyéb befektetésekkel kapcsolatban.


Bezár

VEZETŐSÉG

Erste World Bankárok és asszisztensek

Budapest, Kossuth téri Fiók

Budapest, MAMMUT 2 Bevásárlóközpont

Budapest, MOM Park Bevásárlóközpont

Budapest, Vörösmarty téri Fiók

Debrecen

Győr

Kecskemét

Miskolc

Pécs

Szeged

Székesfehérvár

Zalaegerszeg

Bezár

KÁLLAY ANDRÁS

Elérhetőségek
Cím
Erste Székház - Europe Tower
1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26
E-mail
andras.kallay@erstebank.hu
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste Prémium, World és Private Banking Igazgató
2012-2016
Erste Prémium és Private Banking Igazgató
2008-2012
Erste Private Banking Igazgató
2001-2008
BNP Paribas Private Banking
Advisory Desk, Portfoliókezelési, Támogatási és Fejlesztési vezető
1998-2001
Raiffeisen Private Banking
Vagyonkezelő és kiemelt tanácsadó
Tanulmányok
2000
ATTF Luxembourg
Private Banking szakszeminárium
1996-1998
Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem
Marketing, Vállalatértékelés szak
1993-1996
Pénzügyi és Számviteli Főiskola, Budapest
Pénzügy és Pénzintézet szak
Bezár

SOMLAI LÁSZLÓ

Elérhetőségek
Cím
Private Banking SAS torony
MOM Park, Sas Office Tower B3, 3. emelet 1124 Budapest, Csörsz utca 45.
E-mail
laszlo.somlai@erstebank.hu
Tel.
1/298-0032
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste Private Banking
Értékesítési vezető
2013-2016
Értékesítési vezető - Budapest
2009-2013
Erste Private Banking
Értékesítési koordinációs vezető – Vidéki hálózat
1998-2001
Miniszterelnöki Hivatal
TB alapok – vagyonkezelési tanácsadó
Tanulmányok
2015-2016
Frankfurt School of Economics Private Banking executive
2001
Nemzetközi Bankárképző Központ
Az EFFAS - European Federation for Financial Analysts Societies - Befektetéselemzői diplomája
1991-1996
Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem
pénzügy-marketing szakiránydiplomája
Bezár

BAKONYI BALÁZS

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri Fiók,
World Szegmens
1055 Budapest, Kossuth tér 13-15.
E-mail
Balazs.Bakonyi@erstebank.hu
Tel.
30/383-1070
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2015-2017
Citibank
Citigold Bankár
2010-2015
Citibank
Befektetési Bankár
2007-2010
Citibank
Citibusiness Customer Care bankár
Tanulmányok
2001-2005
Kodolányi János Főiskola
Gazdálkodás-kommunikáció szak
Bezár

CSUPORT MÓNIKA

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri Fiók,
World Szegmens
1055 Budapest, Kossuth tér 13-15.
E-mail
Monika.Csuport@erstebank.hu
Tel.
30/257-9884
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2015-2017
Citibank
Citigold Bankár
2013-2015
Citibank
Befektetési Bankár
2005-2013
Citibank
Fiókvezető helyettes
Tanulmányok
2013-
Szent István Egyetem Gazdálkodástudományi Kar
Andragógia szak
Bezár

NAGY NÁNDOR

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri Fiók,
World Szegmens
1055 Budapest, Kossuth tér 13-15
E-mail
Nandor.Nagy@erstebank.hu
Tel.
30/350-1840
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2013-2017
Citibank
Citigold Bankár
2011-2013
Citibank
Befektetési Bankár
2009-2011
Citibank
Citigold Hunter
Tanulmányok
2009-2013
Budapesti Corvinus Egyetem
Közgazdaságtudományi kar
Közgazdász-emberi erőforrások manager szak
2006-2009
Szent István Egyetem
Andragógia szak
Bezár

KOZMA JÓZSEF

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri Fiók,
World Szegmens
1055 Budapest, Kossuth tér 13-15
E-mail
Jozsef.Kozma@erstebank.hu
Tel.
30/982-5075
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2010-2017
Citibank
Senior Citigold Bankár
2006-2010
Citibank
Citigold Bankár
Tanulmányok
2004-2008
Heller Farkas Főiskola
közgazdász szak
Bezár

LAKATOS ZSOLT

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri Fiók,
World Szegmens
1055 Budapest, Kossuth tér 13-15
E-mail
zsolt.lakatos@erstebank.hu
Tel.
1/298-0046
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2014-2016
Erste Bank Hungary Zrt.
Prémium Bankár
2009-2014
Erste Bank Hungary Zrt.
Szenior Tanácsadó
2007-2009
Erste Bank Hungary Zrt.
Tanácsadó
Tanulmányok
2008
Közép- Európai Brókerképző Alapítvány
Értékpapír- ügyintéző jogi vizsga
2003
Budapesti Gazdasági Főiskola
Közgazdász
Bezár

BARANYI TAMÁS

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri Fiók,
World Szegmens
1055 Budapest, Kossuth tér 13-15
E-mail
tamas.baranyi@erstebank.hu
Tel.
1/298-0047
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2012-2016
Erste Bank Hungary Zrt.
Prémium Bankár
2010-2012
Erste Bank Hungary Zrt.
Vezető Tanácsadó
2007-2010
Erste Bank Hungary Zrt.
Tanácsadó
Tanulmányok
2006-2011
Debreceni Egyetem Közgazdasági Tudományi Kar
Okleveles közgazdász- Bank és befektetés szakirány
2000-2004
Debreceni Egyetem Műszaki Főiskolai Kar
Műszaki menedzser
Bezár

NÁNÁSI ERIKA

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri Fiók,
World Szegmens
1055 Budapest, Kossuth tér 13-15
E-mail
erika.nanasi@erstebank.hu
Tel.
1/298-0050
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Asszisztens
2007-2016
Erste Bank Hungary Zrt.
Fiókhálózati Tanácsadó, lakossági üzletág
2006-2007
OTP Bank Nyrt.
Fiókhálózati Tanácsadó, vállalati üzletág
Tanulmányok
2005-2009
Nyugat- Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Kar
szociálpedagógus
1996-2000
Kada Elek Közgazdasági Szakközépsikola
közgazdasági érettségi
Bezár

HOLLENTONER EDINA

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri Fiók,
World Szegmens
1055 Budapest, Kossuth tér 13-15
E-mail
Edina.Hollentoner@erstebank.hu
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2016-2017
Citibank
Szerviz Bankár
2015-2016
Citibank
Valutapénztáros
Tanulmányok
2013
Dunaújvárosi Főiskola
Banki ügyintéző
Bezár

HERMANN ZSÓFIA

Elérhetőségek
Cím
Kossuth téri Fiók,
World Szegmens
1055 Budapest, Kossuth tér 13-15
E-mail
Zsofia.Hermann@erstebank.hu
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2003-2017
Citibank
Vállalati ügyintéző, szerviz bankár, backoffice adminisztrátor, gold asszisztens
2002-2003
Postabank
Ügyintéző
Tanulmányok
1998-2002
ELTE TFK
Bezár

BATÁRI ATTILA

Elérhetőségek
Cím
MAMMUT 2 Bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2
E-mail
attila.batari@erstebank.hu
Tel.
30/704-0221
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2012-2016
AEGON Prémium
Portfolió & Sales Manager
2010-2012
Generali Biztosító
Tanulmányok
2006-2010
Budapesti Kommunikációs Főiskola
Közgazdász, logisztikus
Bezár

MOLNÁR TAMÁS

Elérhetőségek
Cím
MAMMUT 2 Bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2
E-mail
tamas.molnar3@erstebank.hu
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2014-2016
CIB Bank
Magnifica Bankár
2011-2014
CIB Bank
Lakossági Tanácsadó
Tanulmányok
2013-2016
Óbudai Egyetem
Műszaki menedzser
Bezár

FARKAS ATTILA

Elérhetőségek
Cím
MAMMUT 2 Bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2
E-mail
Attila.Farkas@erstebank.hu
Tel.
30/768-3792
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2016
Citibank
Citigold Bankár
2013-2015
Citibank
Citipriority Bankár
2012
Citibank
Citigold 1 Bankár
2011
Citibank
Senior Universal Bankár
2008-2010
Citibank
Retention Bankár
Tanulmányok
2002-2007
Pázmány Péter Katolikus Egyetem - Jog- és Államtudományi Kar és Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi kar
Jogász
1996-2000
József Attila Gimnázium
Érettségi
Bezár

HEGEDŰS ZOLTÁN

Elérhetőségek
Cím
MAMMUT 2 Bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2
E-mail
Zoltan.Hegedus@erstebank.hu
Tel.
20/232-5990
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2016
Citibank
Citigold Bankár
2014-2016
Citibank
Citipriority Bankár
2013
Citibank
Citigold Bankár
2012
Citibank
Szerződött külső ügynők
Tanulmányok
2000 - 2004
Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem
Pénzügyi - Gazdasági szak (MBA)
Bezár

NAGY PÉTER

Elérhetőségek
Cím
MAMMUT 2 Bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2
E-mail
Peter.Nagy6@erstebank.hu
Tel.
30/638-6865
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
World Bankár
2010-2017
Citibank
Citigold Bankár
2008-2009
Citibank
High Blue Bankár
2006-2008
Erste Bank Hungary
Tanácsadó
Tanulmányok
2008
Bankárképző
Értékpapír jogi vizsga
2002-2006
Szent István Egyetem (Tessedik Sámuel Főiskola)
Gazdálkodási szak, Banki- biztosítási szakirány
Bezár

CSABA ZOLTÁN

Elérhetőségek
Cím
MAMMUT 2 Bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2
E-mail
Zoltan.Csaba@erstebank.hu
Tel.
30/299-2567
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2010-2017
Citibank
Senior Citigold Bankár
2008-2010
Citibank
Citigold Bankár
2005-2007
Citibank
Személyi Bankár
2004-2005
Citibank
Pénztáros
Tanulmányok
2008-2011
Kodolányi János Főiskola
közgazdász
2006
Közép-Európai Brókerképző
Értékpapír jogi vizsga
2001-2003
Budapesti Gazdasági Főiskola
Pénzügyi és Számviteli Főiskola bankforgalmi szak
Bezár

KUBATOV KORNÉL

Elérhetőségek
Cím
MAMMUT 2 Bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2
Email
Kornel.Kubatov@erstebank.hu
Tel.
30/471-8568
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2013-2016
Citibank
Citipriority Bankár, Citigold Bankár
2007-2012
Citibank
Lakossági és céges Tanácsadó
Tanulmányok
1991-1995
Szent István Közgazdasági Szakközépiskola és Kollégium
Bezár

GÜLCAN TAMARA

Elérhetőségek
Cím
MAMMUT 2 Bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2
Email
Tamara.Gulcan@erstebank.hu
Tel.
30/704-7808
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2014-2016
Citibank
Select Support Manager
2012-2014
Citibank
Citigold associate
2008-2009
Citibank
Citigold associate
2004-2008
Citibank
Mutual Funds Unit
2001-2004
Citibank
Time Deposit Unit
1998-1999
Océ Hungária Kft
Pénzügyi asszisztens
Tanulmányok
1997-1998
II. Rákóczi Ferenc Közgazdasági Szakközépiskola
OKJ banki ügyintéző
1993-1997
Táncsics Mihály 12 évfolyamos Gimnázium
Érettségi
Bezár

KÉMERI DÓRA

Elérhetőségek
Cím
MAMMUT 2 Bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2
Email
Dora.Kemeri@erstebank.hu
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2016
Citibank
Admin
2015-2016
Citibank
Sales by phone- értékesítés
Tanulmányok
Bezár

HARÁNYI NIKOLETT

Elérhetőségek
Cím
MAMMUT 2 Bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2
Email
Nikolett.Haranyi@erstebank.hu
Tel.
70/388-3792
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2016-2017
Citibank
Service Pult
2013-2016
Citibank
Admin
2012-2013
Citibank
3rd Party Telesales
Tanulmányok
2006-2010
II Rákóczi Ferenc Fővárosi Gazdsasági Szakközépiskola
Érettségi
Bezár

ÉBNER RÓBERT

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1023 Budapest, Alkotás u. 53
Email
robertsandor.ebner@erstebank.hu
Tel.
30/704-0632
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2014-2016
Erste Bank Hungary Zrt
Prémium Bankár
2012-2014
Erste Bank Hungary Zrt
Vezető Tanácsadó
2006-2012
Erste Bank Hungary Zrt
Tanácsadó
2004-2006
Gazdasági Minisztérium
Tanulmányok
2001-2005
Szent István Egyetem
pénzügy szak
1998-2001
PSZF
számvitel szak
Bezár

DÖMÖTÖRFI BALÁZS

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1023 Budapest, Alkotás u. 53
Email
Balazs.Domotorfi@erstebank.hu
Tel.
30/297-4951
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2014-2017
Citibank
Vezető Citigold Bankár
2012-2014
Citibank
Gold Bankár
2008-2011
Citibank
Személyi Bankár; Befektetési Bankár
2007-2008
Citibank
Személyi Bankár, Hitelközpont vezető
2006-2007
Citibank
Szerződött külső ügynök
Tanulmányok
2004-2007
Pollack Mihály Műszaki Főiskola
Gazdasági Informatikus
2008
Értékpapír jogi vizsga
Bezár

KIMMEL EMIL

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1023 Budapest, Alkotás u. 53
Email
Emil.Kimmel@erstebank.hu
Tel.
30/382-8343
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2014-2017
Citibank
Senior Citigold Bankár
2012-2014
Citibank
Gold Bankár
Tanulmányok
2010
Értékpapír jogi vizsga
1997-2004
Pázmány Péter Katolikus Egyetem
Történelem, Szociológia
Bezár

DERKA-KOVAI KINGA

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1023 Budapest, Alkotás u. 53
Email
kinga.derka-kovai@erstebank.hu
Tel.
30/289-8300
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2008-2017
Citibank
Senior Citigold Bankár
2006-2008
Citibank
Gold Bankár
2000-2006
Citibank
Fiókvezető- helyettes
1998-2000
ING Bank
Branch Operation Manager
1991-1998
American Express
Card, Customer Service és Financial Supervisor
Tanulmányok
2006
MNB
Értékpapír jogi vizsga
1991
American Express Travellers Cheq
Card vizsga
1981
MNB
Devizapénztárosi vizsga
1977-1981
Kereskedelmi- és Vendéglátóipari Főiskola
Bezár

RÉTI ÁRON

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1023 Budapest, Alkotás u. 53
Email
Aron.Reti@erstebank.hu
Tel.
30/431-3438
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2009-2017
Citibank
Citigold Bankár
2004-2009
CIB Bank
Bankár
2002-2003
Inter-Európa Bank
Bankár
1999-2002
OTP Bank
Bankár, deviza és főpénztáros
Tanulmányok
Bezár

BERE LÍVIA

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1023 Budapest, Alkotás u. 53
Email
Livia.Bere@erstebank.hu
Tel.
30/432-3904
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2015-2017
Citibank
Citigold Bankár
2014-2015
Citibank
Citipriority Bankár
2013-2014
Citibank
Citiplus Bankár
2011-2013
Citibank
Citiphone Bankár
Tanulmányok
Bezár

KAZI LÁSZLÓ

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1023 Budapest, Alkotás u. 53
Email
Laszlo.Kazi@erstebank.hu
Tel.
30/638-1554
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2013-2017
Citibank
Citigold Bankár
2011-2013
Citibank
Befektetési Bankár
2009-2011
Citibank
Citigold Akvizíciós munkatárs
Tanulmányok
Bezár

FAJKA PETRA

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1023 Budapest, Alkotás u. 53
Email
Petra.Fajka@erstebank.hu
Szakmai önéletrajz
Tanulmányok
Bezár

NAGY BARBARA

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1023 Budapest, Alkotás u. 53
Email
Barbara.Nagy@erstebank.hu
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2016
Citibank
Citigold banki asszisztens/Adminisztrációs munkatárs
Tanulmányok
2014
Edutus Főiskola, Felnőttképzési Akadémia
Társadalombiztosítási ügyintéző
2013
Belvárosi Térségi Integrált Szakképző Központ
Postai ügyintéző
Bezár

LISZONYI TÜNDE

Elérhetőségek
Cím
MOM Park Bevásárlóközpont
1023 Budapest, Alkotás u. 53
Email
Tunde.Liszonyi@erstebank.hu
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2016-2017
Citibank
Citigold banki asszisztens / Adminisztrációs munkatárs
Tanulmányok
2015
Penta Unió
Pénzügyi- számviteli ügyintéző
2013-2015
Budapesti Gazdasági Főiskola
Gazdasági informatika alapszak
Bezár

BENEDEK ZOLTÁN

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
Zoltan.Benedek@erstebank.hu
Tel.
30/827-3028
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2014-2017
Citibank
Senior Citigold Bankár
2010-2014
Citibank
Citigold Személyi Bankár
2003-2010
AUTO-FORT Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés
Értékesítési és Szalon Vezető
2000-2003
Danubius Hotels Group Erzsébet Szálloda
BudapestCorporate and Sales Manager
Tanulmányok
2000-2005
Oxford Brookes University
MBA (Master of Business Administration)
1998-2000
Barnet College London
Business and Management Course
1994-1998
Kölcsey Ferenc Gimnázium
Sporttagozat
Bezár

HORVÁTH GÁBOR

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
gabor.horvath2@erstebank.hu
Tel.
30/663-4919
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2005-2017
Citibank
Senior Citigold Bankár
2000-2005
Citibank
Citiphone Bankár
Tanulmányok
2005
Citibank Certified Investment Consultant (EMEA Regional Investment Certification Program
2001
Közép-Európai Brókerképző
Értékpapír jogi vizsga
1996-2000
Szent István Egyetem Gazdálkodási Főiskolai Kar
Pénzügyi szak
Bezár

NAGY ANNA

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
Anna.Nagy@erstebank.hu
Tel.
30/350-1846
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2016
Citibank
Senior Citigold Bankár
2011-2016
Citibank
Citigold Bankár
2009-2011
Citibank
Akvizíciós munkatárs
2007-2008
OTP Garancia Biztosító
Biztosítási üzletkötő
Tanulmányok
2016-2017
CFA Investment Foundations Certificate CFA Institute
2013-2014
FEBI Szakképesített Bankreferens
2008
Tőzsdei szakvizsga
2007
Közép-Európai Brókerképző
Értékpapír jogi vizsga
2007
Bankárképző
Banki termékértékesítő
2006-2007
Biztosítási Oktatási Intézet
Biztosítási tanácsadó
2006
Valutapénztáros, valutaügyintéző képzés
Bezár

SZKIBIK ÉVA

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
EvaAnita.Szkibik@erstebank.hu
Tel.
30/297-4952
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2009-2017
Citibank
Senior Citigold Bankár
2007-2009
Raiffeisen Bank Zrt
Vezető Tanácsadó
2001-2007
K&H Bank
Lakossági tanácsadó; befektetési tanácsadó
Tanulmányok
2003
Samling
Valuta pénztárosi vizsga
2002
Közép-Európai Brókerképző
Értékpapír jogi vizsga
2001
FEBI
1993-1996
Vendéglátóipari Főiskola
Felsőfokú Vendéglátó Manager
Bezár

TAKÁCS TAMÁS

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
Tamas.Takacs@erstebank.hu
Tel.
30/619-8288
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2010-2017
Citibank
Senior Citigold Bankár
2006-2010
Citibank
Citigold Bankár
2003-2005
Citibank
Üzletkötő
Tanulmányok
2000-2005
Szegedi Tudományegyetem
PR, marketing és nemzetközi kommunikáció szakirány
2005
Közép-Európai Brókerképző
Értékpapír jogi vizsga
1994-1999
Hunfalvy János Közgazdasági és Külkereskedelmi Gimnázium és Szakközépiskola
Bezár

HALÁSZ PÉTER

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
Peter.Halasz@erstebank.hu
Tel.
30/631-9017
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2013-2017
Citibank
Citipriority Bankár, Citigold Bankár
2009-2013
Citibank
Citiphone Bankár
Tanulmányok
2005-2007
European Business CompetenceAccounting, Costing and Pricing
Business Law
2005-2007
Károly Róbert Szakközépiskola
Külkereskedelmi Üzletkötő
Bezár

LUBLÓVÁRYNÉ MATUZ MARIANN

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
Mariann.LublovaryneMatuz@erstebank.hu
Tel.
30/603-5420
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2010-2017
Citibank
Citigold Bankár
2010
Citibank
BAW, DSA
Tanulmányok
2003
Szolnoki Főiskola
Kereskedelmi közgazdász Szak
Bezár

MOGYORÓSI DÁVID

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
David.Mogyorosi@erstebank.hu
Tel.
30/450-3422
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2014-2017
Citibank
Lakossági- és kis- és középvállalati kapcsolattartó; Citigold Bankár
2012-2014
Citibank
Lakossági tanácsadó, Citiphone telefonos ügyintéző
Tanulmányok
2009-2012
Zsigmond Király Egyetem
Nemzetközi tanulmányok ( BA ) szak
Bezár

PRÁGAI LÁSZLÓ

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
Laszlo.PragaiPolak@erstebank.hu
Tel.
30/982-5003
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2013-2017
Citibank
Citigold Bankár
1999-2013
Citibank
Pénztáros
1998-1999
Általános Értékforgalmi Bank
Pénztáros
1994-1997
CIB Bank
Pénztáros
1992-1994
Magyar Hitel Bank
Pénztáros
Tanulmányok
1988-1992
Kőrősy József Közgazdasági és Külkereskedelmi Szakközépiskola
Bezár

BÁNSZKY GYÖRGY

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
gyorgy.banszky@erstebank.hu
Tel.
30/250-7477
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2009-2017
Citibank
Citigold Bankár
1992-2002
Citibank
Lakossági Tanácsadó
1995-1999
Barter Clearing and Information Hungary
Trader
1989-1992
Magyar Hitelbank Rt
Referens
Tanulmányok
2009
Citibank Certified Investment Consultant (EMEA Regional Investment Certification Program)
2001
Nemzetközi Bankárképző Központ
Értékpapír jogi vizsga
1989
Magyar Hitelbank R
középfokú banküzemtani képzés
Bezár

KOVÁCS-BÓTA KATALIN

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
Katalin.KovacsBota@erstebank.hu
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2008-2017
Citibank
Citigold Bankár
2006-2007
Citibank
High Blue Bankár
2004-2006
Citibank
Citiphone Bankár
2004
K&H Bank Nyrt
Kisvállalati Tanácsadó
2000-2003
Budapest Bank Nyrt
Kisvállalati Tanácsadó
1999
OTP Bank
Tanulmányok
2006
Értékpapír-ügyintézői jogi vizsga
2001-2005
Károly Róbert Főiskola, Gazdálkodási Főiskolai Kar
Gazdasági mérnök szak, Pénzügy szakirány
1997-1999
II.Rákóczi Ferenc Fővárosi Gyakorló Közgazdasági Középiskola
Banki ügyintéző ( OKJ vizsga)
1992-1996
Békésy György Posta-és Távközlésforgalmi SZKI.
Távközlés szak
Bezár

PAD ERIKA

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
Erika.Pad@erstebank.hu
Tel.
30/435-3260
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2012-2017
Citibank
Citigold Bankár
2010-2012
Citibank
Befektetési Bankár
2005-2010
Citibank
Citigold asszisztens
2004-2005
Citibank
Lakossági ügyfélszolgálati munkatárs
2003-2004
Citibank
Pénztáros
2000-2001
Budapest Bank Nyrt
Pénztáros
Tanulmányok
2003-2006
Károly Róbert Főiskola
Bezár

SZABÓ CSILLA

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
Csilla.Szabo@erstebank.hu
Tel.
30/250-7467
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2007-2017
Citibank
2000-2005
Budapest Bank Nyrt
Tanácsadó
1996-2000
OTP Bank
Ügyintéző
Tanulmányok
2005-2010
Szent István Egyetem
Gazdálkodás Management
1992-1996
I. Géza Király Közgazdasági Szakközépiskola
Igazgatás-Ügyvitel
Bezár

TAR GÁBOR

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
Gabor.Tar@erstebank.hu
Tel.
30/504-0860
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2016-2017
Citibank
Citigold 3 Bankár
2015-2016
Citibank
Vezető Citigold Bankár
2011-2015
Citibank
Citigold 2 Bankár
2007-2011
Citibank
Citiphone Bankár
Tanulmányok
2003-2007
Nyíregyházi Egyetem Gazdálkodási és Társadalomtudmányi Kar
2001-2003
Nyíregyházi Egyetem
Újságíró-PR Menedzser
Bezár

HERENDI ÁGNES

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
agnes.herendi@erstebank.hu
Tel.
1/298-0049
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2016
Concorde Alapkezelő Zrt
Befektetési Tanácsadó
2006-2015
Budapest Bank Zrt
Privát Bankár
2001-2005
Citibank Zrt
Befektetési Tanácsadó
Tanulmányok
2009
Nemzetközi Bankárképző Központ
Vagyon- Alap- és Portfólió kezelés
2004-2007
Heller Farkas Főiskola
Gazdálkodási és menedzsment szak, Üzleti közgazdász, szakirány:
Európai Uniós Gazdasági Kapcsolatok- Közösségi támogatások
2002
Nemzetközi Bankárképző Központ
Értékpapír jogi vizsga
Bezár

MIZSER GÁBOR

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Szakmai önéletrajz
Tanulmányok
Bezár

CSESZKÓ RÉKA

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
Reka.Cseszko@erstebank.hu
Tel.
30/432-3452
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2016-2017
Citibank
Citigold Associate
2014-2016
Citibank
Customer Services Representative
2012-2014
eSense Human Resources Szolgáltató Zrt
Adminisztrátor
Tanulmányok
2012
Budapesti Gazdasági Egyetem
Kereskedelem és marketing szak, távoktatás
Bezár

KISS ALEXANDRA

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
Alexandra.Kiss@erstebank.hu
Tel.
30/663-4916
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2014-2017
Citibank
Select Support Manager
Tanulmányok
2003-2007
Kodolányi János Főiskola
közgazdász (idegenforgalmi és szálloda szak)
Bezár

SIMKÓ KITTI

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
Kitti.Simko@erstebank.hu
Tel.
30/377-8715
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2015-2017
Citibank
Greeter, adminisztrátor, associate
Tanulmányok
2011
Pszáf – Pénzügyi szolgáltatás közvetítői vizsga
Bezár

SZABÓ FERENC

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
Ferenc.Szabo@erstebank.hu
Tel.
30/981-0182
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2016-2017
Citibank
Citigold Associate
2009-2016
Citibank
Főpénztáros
2007-2009
Alianz Biztosító
Lakossági ügyfélszolgálati munkatárs
2006-2007
Székkutas és Vidéke TKSZ
Banki előadó
Tanulmányok
1996-2001
Pogány Frigyes kéttannyelvű Építőipari Szakközépiskola és Gimnázium
Bezár

SZÁNTAI ZSUZSA

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Tel.
30/433-3369
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2012-2016
Citibank
Adminisztrátor, asszisztens, fiókvezető helyettes
2011
eSense Zrt
Adminisztrátor
2005-2011
Citibank
Bfu
2001-2005
Vizin Kft
Tanulmányok
Bezár

VÁRNAGY KATALIN

Elérhetőségek
Cím
Vörösmarty téri Fiók
1051 Budapest, Vörösmarty tér 4
Email
KatalinTunde.TorokneVarnagy@erstebank.hu
Tel.
30/420-4882
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Asszisztens
2014-2016
Citibank
Citigold asszisztens
2010-2014
Citibank
Adminisztrátor, Citigold asszisztens
2006-2010
Citibank
Adminisztrátor és BUCO
2004-2006
Citibank
Citigold asszisztens
2000-2004
Citibank- Vizin Kft
Adminisztrátor
2000
ABN-AMBRO Csoport
Biztosítási tanácsadó
Tanulmányok
1996-1998
Terézvárosi Kereskedelmi Szakközépiskola- és Szakmunkásképző Iskola
1993-1996
Terézvárosi Kereskedelmi Szakközépiskola- és Szakmunkásképző Iskola
Bezár

LIPTÁK JÓZSEF

Elérhetőségek
Cím
Erste Debrecen, Vár utcai Fiók
4024 Debrecen, Vár u.4
Email
jozsef.liptak@erstebank.hu
Tel.
1/298-0043
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2012-2016
Erste Bank Hungary Zrt
Prémium Bankár
2008-2012
Erste Bank Hungary Zrt
Tanácsadó
Tanulmányok
2003-2008
Debreceni Egyetem Közgazdasági Tudományi Kar
Bank és befektetés szakirány
Bezár

RADÓ ÁDÁM

Elérhetőségek
Cím
Erste Debrecen, Vár utcai Fiók
4024 Debrecen, Vár u.4
Email
adambalazs.rado@erstebank.hu
Tel.
1/298-0042
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2013-2016
Erste Bank Hungary Zrt
Prémium Bankár
2013
Budapest Bank Zrt
Fiókvezető
2008-2012
Unicredit Bank Hungary
Fiókvezető
2006-2008
K&H Bank Zrt
Kisvállalati Tanácsadó
Tanulmányok
2003-2006
Nyíregyházi Főiskola Gazdasági- és Társadalomtudományi Kar
közigazgatási szak, közgazdász
Bezár

HANÁSZ ATTILA

Elérhetőségek
Cím
Erste Debrecen, Vár utcai Fiók
4024 Debrecen, Vár utca 4
Email
Attila.Hanasz@erstebank.hu
Tel.
30/619-8286
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Tanácsadó
2014-2017
Citibank
Citigold Bankár
2013-2014
Citibank
Citiplus Bankár
2012-2013
Citibank Branch DSA
Tanulmányok
2015-
Debreceni Egyetem
Bezár

SZABÓ IMOLA

Elérhetőségek
Cím
Erste Debrecen, Vár utcai Fiók
4024 Debrecen, Vár u.4
Email
imola.szabo@erstebank.hu
Tel.
1/298-0002
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste Bank Hungary Zrt
Erste Private Banking és World asszisztens
2014-2015
Nemzeti Művelődési Intézet
Területi koordinátor
2011-2013
Raiffeisen Bank Zrt
Lakossági referens
2009-2010
Allianz Hungária Zrt
Pénzügyi Tanácsadó
Tanulmányok
2004-2009
Nyíregyházi Főiskola
Kommunikáció- művelődésszervező szak
Bezár

NÉMETH ERZSÉBET

Elérhetőségek
Cím
Erste Győr, Bajcsy- Zs. utcai Fiók
9021 Győr, Bajcsy- Zsilinszky u. 30-32
Email
erzsebet.nemeth@erstebank.hu
Tel.
1/298-0044
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2007-2016
K&H Bank Zrt
Privátbanki Tanácsadó
Tanulmányok
2005
Széchenyi István Egyetem
Közgazdász szak
Bezár

FARKAS SZILVIA

Elérhetőségek
Cím
Erste Győr, Bajcsy- Zs. utcai Fiók
9021 Győr, Bajcsy- Zsilinszky u. 30-32
Email
szilvia.farkas2@erstebank.hu
Tel.
1/298-0001
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste Bank Hungary Zrt
Erste Private Banking és World asszisztens
2009-2016
Allianz Hungária Zrt
Pénzügyi csoportvezető
2007-2009
Allianz Hungária Zrt
Gépjármű kárügyintéző
2002-2007
Allianz Hungária Zrt
Pénzügyi ügyintéző
Tanulmányok
2004-2008
Széchenyi István Egyetem
Közgazdász
2001-2003
Perfekt Zrt.
Mérlegképes könyvelő
2000-2001
Pálffy Miklós Kereskedelmi Középiskola
külkereskedelmi üzletkötő
2000-2001
Pálffy Miklós Kereskedelmi Középiskola
Üzleti ügyintéző
Bezár

PINTÉR LÁSZLÓ

Elérhetőségek
Cím
Erste Kecskemét, Kisfaludy utcai Fiók
6000 Kecskemét, Kisfaludy u. 5
Email
laszlo.pinter@erstebank.hu
Tel.
1/298-0040
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2012-2015
Erste Bank Hungary Zrt
Prémium Bankár
2011-2015
Erste Bank Hungary Zrt
Bankfióki Tanácsadó
Tanulmányok
2013
Közép- Európai Brókerképző Alapítvány
Értékpapír- ügyintéző jogi vizsga
2000-2004
Kodolányi János Főiskola
Turisztikai közgazdász
Bezár

NÁLHI- NAGY ANDREA

Elérhetőségek
Cím
Erste Kecskemét, Kisfaludy utcai Fiók
6000 Kecskemét, Kisfaludy u. 5
Email
andrea.nalhi-nagy@erstebank.hu
Tel.
1/298-0022
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste Bank Hungary Zrt
Erste Private Banking és World asszisztens
2007-2016
Erste Bank Hungary Zrt, Kecskeméti Fiók
Lakossági Jelzálog hitelező
2002-2007
Budapest Bank Rt., Kecskeméti Fiók
Kisvállalkozói hitelezés
1995-2000
Budapest Bank Rt., Kecskeméti Fiók
Lakossági hitelezés, számlavezetés
1992-1995
Takarékbank Rt., Kecskeméti Fiók
Lakossági-, vállalkozói számlavezetés
Tanulmányok
1999-2003
Nemzetközi Bankárképző Központ Rt. Budapest
Felsőfokú Bankszakmai Program (FEBI)
1989-1992
Kada Elek Közgazdasági Szakközépiskola Kecskemét
Érettségi
Bezár

ANDAI PÉTER

Elérhetőségek
Cím
Erste Miskolc, Bajcsy- Zs. utcai Fiók
3527 Miskolc, Bajcsy-Zsilinszky u. 1-3
Email
peter.andai@erstebank.hu
Tel.
30/704-0476
20/885-1476
70/461-4476
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2016
Erste Bank Hungary Zrt
Prémium Bankár
2015
Erste Bank Hungary Zrt
Mikrovállalati Tanácsadó
2014-2015
Buda Cash Brókerház Zrt
Üzletkötő
Tanulmányok
2000-2004
Gödöllői Agrártudományi Egyetem
HR manager szak
Bezár

FARKAS DÉNES

Elérhetőségek
Cím
Miskolc, Bajcsy-Zs. utcai Fiók
3530 Miskolc, Bajcsy- Zsilinszky utca 1
Email
Denes.Farkas@erstebank.hu
Tel.
30/958-9760
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2011-2017
Citibank
Citigold Bankár
2008-2011
CIB Bank
Prémium Bankár
1993-2007
OTP Bank
Lakossági Tanácsadó, Privát Bankár
Tanulmányok
2006
European Foundation Certificate in Banking szakképzés
1999-2004
Nemzeti Bankárképző Központ
1995
Értékpapír jogi vizsga
Bezár

SUMI TAMÁS

Elérhetőségek
Cím
Miskolc, Bajcsy-Zs. utcai Fiók
3530 Miskolc, Bajcsy- Zsilinszky utca 1
Email
Tamas.Sumi@erstebank.hu
Tel.
30/377-8712
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2005-2017
Citibank
Citigold Bankár
2000-2005
Citibank
Személyi Bankár
1996-2000
ING BANK ZRT
1995-1996
DUNABANK ZRT
Tanulmányok
2003
Közép-Európai Brókerképző
Értékpapír jogi vizsga
1991-1992
Neumann János Közgazdasági Szakközépiskola
középfokú banki ügyintéző
Bezár

MÁTYÁS MELINDA

Elérhetőségek
Cím
Erste Miskolc, Bajcsy- Zs. utcai Fiók
3527 Miskolc, Bajcsy- Zsilinszky u. 1-3
Email
melinda.matyas@erstebank.hu
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste Bank Hungary Zrt
Erste Private Banking és World asszisztens
1998-2012
Erste Bank Hungary Zrt
Banki ügyintéző
1997-1998
Magyar Posta Zrt
Tanulmányok
2002-2006
Miskolci Egyetem
Bezár

VASVÁRI ÉVA BARBARA

Elérhetőségek
Cím
Erste Pécs, Rákóczi utcai Fiók
7621 Pécs, Rákóczi u. 62-64
Email
evabarbara.vasvari@erstebank.hu
Tel.
30/704-0507
20/885-1507
70/461-4507
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2012-2016
Erste Prémium Banking
Prémium Bankár
2011-2012
Erste Bank Hungary Zrt
Fiókvezető
2005-2012
Erste Bank Hungary Zrt
Retail Tanácsadó
Tanulmányok
1999-2004
Pécsi Tudományegyetem -Közgazdaságtudományi Kar
Pénzügy- marketing szakirány
Bezár

VÖRÖS LÁSZLÓ PÉTER

Elérhetőségek
Cím
Erste Pécs, Rákóczi utcai Fiók
7621 Pécs, Rákóczi u. 62-64
Email
laszlopeter.voros@erstebank.hu
Tel.
30/704-0506
20/885-1506
70/844-4780
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2012-2016
Erste Bank Hungary Zrt
Prémium Bankár
2009-2012
Erste Bank Hungary Zrt
Vezető Tanácsadó
2008-2009
Erste Bank Hungary Zrt
Mikrovállalati Tanácsadó
2005-2008
Erste Bank Hungary Zrt
Lakossági Tanácsadó
Tanulmányok
2004-2007
Széchenyi István Egyetem Főiskolai Gazdálkodási szak
Közgazdász, számvitel szakirány
2006
Közép- Európai Brókerképző Alapítvány
Értékpapír jogi vizsga
Bezár

HAJNALNÉ IDEI DITTE

Elérhetőségek
Cím
Erste Pécs, Rákóczi utcai Fiók
7621 Pécs, Rákóczi u. 62-64
Szakmai önéletrajz
Tanulmányok
Bezár

PLAVETZ PÉTER

Elérhetőségek
Cím
Erste Szeged, Széchenyi téri Fiók
6720 Szeged, Széchenyi tér 17
Email
peter.plavetz@erstebank.hu
Tel.
1/298-0014
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2011-2016
Erste Private Banking
Privát Bankár
2009-2010
CIB Bank
Privát Bankár
2008-2009
CIB Bank
Kirendeltség vezető
2000-2008
Inter- Európa Bank
Kirendeltség vezető- helyettes
1999-2000
IE New York Bróker
Értékpapír üzletkötő
Tanulmányok
2000-2001
Pénzügyi és Számviteli Főiskola
Pénzügyi- vállalkozási szakértő
1999
Közép- Európai Brókerképző Alapítvány
Értékpapír- ügyintéző jogi vizsga
1995-1998
Kereskedelmi és Gazdasági Főiskola
Közgazdász
Bezár

FERENCZI EDIT

Elérhetőségek
Cím
Szeged, Széchenyi téri Fiók
6720 Szeged, Széchenyi tér 17
Email
EditEva.Ferenczi@erstebank.hu
Tel.
30/685-5018
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2014-2017
Citibank
Regionális Citigold Vezető Kelet- Magyarország
2006-2017
Citibank
Citigold Bankár
2004-2006
Erste Bank Hungary
Tanácsadó
Tanulmányok
2000-2004
Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar
Pénzügyi Informatikai Szak- Közgazdász
1993
Tőzsdei szakvizsga
Értékpapírjog és szabályzati modul
Bezár

VARGA NIKOLETT

Elérhetőségek
Cím
Erste Szeged, Széchenyi téri Fiók
6720 Szeged, Széchenyi tér 17
Email
nikolett.varga@erstebank.hu
Tel.
1/298-0023
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste Bank Hungary Zrt
Erste Private Banking és World asszisztens
Tanulmányok
2013-
Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar
Közgazdász
2011-2013
Juhász Gyula Főiskola
Gazdálkodási menedzserasszisztens
Bezár

HUSZÁR BALÁZS

Elérhetőségek
Cím
Székesfehérvár, Palotai úti Fiók
8000 Székesfehérvár, Palotai út 4
Email
balazs.huszar2@erstebank.hu
Tel.
30/335-9147
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Erste World Bankár
2011-2017
Citibank
Citigold Bankár
2010-2011
CODEX Tőzsdeügynökség Zrt
Befektetési tanácsadó
Tanulmányok
2010
Közép-Európai Brókerképző
Értékpapír jogi vizsga
1996-2000
Veszprémi Egyetem
Közgazdász
Bezár

TÖLÖSI TIBOR

Elérhetőségek
Cím
Székesfehérvár, Palotai úti Fiók
8000 Székesfehérvár, Palotai út 4
Email
Tibor.Tolosi@erstebank.hu
Tel.
30/456-4200
Szakmai önéletrajz
2017-
Erste World
Senior Erste World Bankár
2016-2017
Citibank
Senior Citigold Bankár
2008-2016
Citibank
Citigold Bankár
2008
Citibank
High Blue Bankár
2007
Citibank
Citigold Hunter
Tanulmányok
2013-2016
Wekerle Sándor Üzleti Főiskola
Közgazdász, nemzetközi gazdálkodás szakirány
2010-2013
Pannon Egyetem GTK
2007
Közép-Európai Brókerképző
Értékpapír jogi vizsga
Bezár

MISS ISTVÁN

Elérhetőségek
Cím
Erste Székesfehérvár, Palotai utcai Fiók
8000 Székesfehérvár, Palotai u .4
Email
istvan.miss@erstebank.hu
Tel.
30/704-0081
20/885-1081
70/461-4081
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2012-2016
Erste Prémium Banking
Prémium Bankár
2005-2012
Erste Bank Hungary Zrt
Lakossági és Befektetési Tanácsadó
Tanulmányok
2000-2004
Dunaújvárosi Főiskola
Gazdálkodási szak
Bezár

POGÁNYNÉ TABI ERZSÉBET

Elérhetőségek
Cím
Erste Székesfehérvár, Palotai utcai Fiók
8000 Székesfehérvár, Palotai u .4
Email
erzsebet.poganynetabi@erstebank.hu
Tel.
1/298-0030
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste Bank Hungary Zrt
Erste Private Banking és World asszisztens
2000-2016
Erste Bank Hungary Zrt
Lakossági Tanácsadó
1998-2000
Budapest Bank Nyrt
Lakossági és Pénzforgalmi Tanácsadó
1989-1998
IBUSZ, IBUSZ Bank majd Kereskedelmi és Hitelbank
Ügyintéző
Tanulmányok
2004
Nemzetközi Bankárképző
Értékpapír jogi vizsga
1985-1989
Velinszky László Gimnázium- és Közgazdasági Szakközépiskola
Közgazdasági érettségi
Bezár

BÖDÖR KÁROLY

Elérhetőségek
Cím
Erste Zalaegerszeg, Ispotály közi Fiók
8900 Zalaegerszeg, Ispotály köz 2
Email
karoly.bodor@erstebank.hu
Tel.
1/298-0010
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste World
Erste World Bankár
2012-2016
Erste Private Banking
Privát Bankár
2008-2012
Raiffeisen Bank Zrt
Privát Bankár
2000-2008
Unicredit Bank Hungary Zrt
Private Banking Régiómenedzser
Tanulmányok
1999
Közép-Európai Brókerképző Alapítvány
Értékpapír-ügyintézői jogi vizsga
1995-1999
Kereskedelmi és Gazdasági Főiskola
Közgazdász
Bezár

CSISZÁR ÉVA

Elérhetőségek
Cím
Erste Zalaegerszeg, Ispotály közi Fiók
8900 Zalaegerszeg, Ispotály köz 2
Email
eva.csiszar@erstebank.hu
Tel.
1/298-0024
Szakmai önéletrajz
2016-
Erste Bank Hungary Zrt
Erste Private Banking és World asszisztens
2013-2016
Budapest Bank Nyrt
Money Plusz asszisztens
2000-2013
Citibank
Személyi bankár, Citigold Bankár
1996-2000
ING Bank
KKV Referens
1990-1996
Dunabank
KKV Referens
Tanulmányok
2015
Nemzetközi Bankárképző Központ
Minősített Befektetési Tanácsadó
2003
Perfekt Zrt
Mérlegképes könyvelő
1993
Nemzetközi Bankárképző
Értékpapír jogi vizsga
1978
Közgazdasági Szakközépiskola
Folyamatszervező és programozó
Erste World Club
Erste World Clubunk célja, hogy biztosítsuk az Ön számára legmegfelelőbb ajánlatokat és az Önhöz illő megkülönböztetett bánásmódot. Valljuk, hogy nem csak a pénzügyekben, de az élet minden területén fontosak a valódi értékek. Ezért hoztuk létre az Erste World Club partnerségi hálózatot, hogy Ön számára mindig a legkiválóbb minőséget biztosítsuk, legyen szó gasztronómiáról, öltözködésről, utazásról, lakberendezésről vagy szórakozásról.
Vegye igénybe partnereink 10-15%-kal kedvezőbb ajánlatait!

Társadalmi felelősségvállalás
Az Erste Bank társadalmi szerepvállalása 200 éve, a bank megalapítása óta legalább olyan fontos szerepet tölt be, mint Ügyfelei kiszolgálása társadalmi státuszra, nemzetiségre, hitre, nemi hovatartozásra, életkorra való tekintet nélkül. Hisszük, hogy az Erste World értékteremtő koncepcióját nem csak ügyfelei felé felelőssége képviselni, de meg kell jelennie a társadalmi szerepvállalásban is.

Az Erste Bank társadalmi felelősségvállalási tevékenysége több pilléren nyugszik. A Good.Bee és a „+1 tett” névre keresztelt CSR programok értékteremtése megkérdőjelezhetetlen, ezek magas szintű támogatásához mostantól az Erste World is hozzájárul.

Kérjük adja meg adatait és
munkatársunk 2 munkanapon belül visszahívja önt!
*Kérjük töltsön ki minden mezőt!
Név*

Telefon*

Email*

Születési dátum (ÉÉÉÉ.HH.NN)*

Visszahívást kérek