Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

leanyvallalati_integracio_195x105

Leányvállalati integráció

Tájékoztató az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. egyes leányvállalatainak bankba történő integrációjáról

Tekintettel arra, hogy az Erste Bank egyszerűsíti leányvállalati struktúráját, az alábbi leányvállalatok: Erste Faktor Zrt., Magyar Factor Zrt., Erste Leasing Autófinanszírozási Zrt., Erste Leasing Eszközfinanszírozási Zrt. és az Erste Ingatlanlízing Zrt. 2012. december 31-vel beolvadnak az ERSTE BANK HUNGARY ZRT.-be. Ezzel az időponttal a fentebb felsorolt társaságok általános jogutódjává az ERSTE BANK HUNGARY ZRT. válik.

A jogutódlás következtében az ügyfelek és fenti leányvállalatok között létrejött szerződés(ek)ben rögzített jogokat és kötelezettségeket a beolvadás (jogutódlás) nem érinti. A társaságok beolvadása az ügyfelek számára semmilyen többlet kötelezettséget nem jelent, a változás lényege, hogy 2013. január 1. napjától a finanszírozási szerződésben rögzített fizetési és egyéb kötelezettsége az ERSTE BANK HUNGARY ZRT.-vel szemben áll fenn.

A beolvadással összefüggő további lényeges tudnivalókról és a kapcsolattartás változásairól a 2012. december hónap folyamán kiküldésre kerülő levelünkben részletes tájékoztatást adunk a beolvadó társaságok ügyfeleinknek annak érdekében, hogy az egyesülést követően minden olyan információ birtokában legyenek, ami a jövőben is biztosítja a gyors és rugalmas kapcsolattartást.


ERSTE BANK HUNGARY ZRT.