Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Erste SuperShop Bankkártya

 

Mindig extra pontokkal!

maestro_paypass_montazs_200x105

Gyakran vásárol a SuperShop hűségprogram partnereinek üzletében? Már rendelkezik Törzsvásárlói kártyával? Szeretne vásárlásaival még több SuperShop pontot gyűjteni?

Ha az Erste SuperShop Bankkártyát választja, a bank által adott extra pontokkal gyorsabban gyűjtheti pontjait! A SuperShop az egyik legdinamikusabban fejlődő többpartneres törzsvásárlói program Magyarországon. Erste SuperShop kártyájának előnyeit országosan több mint 800 elfogadóhelyen és bankfiókban élvezheti.

A SuperShop programról

 • SuperShop pontkibocsátó és pontbeváltó partnerek: SPAR Szupermarketek és INTERSPAR Hipermarketek, OMV töltőállomások, BURGER KING éttermek, Prímaenergia Zrt. - PrimaNet webáruház, Interticket-Jegy.hu webáruház, BELLOZZO® olasz étterem, NetPincér webáruház, Papírmadár üzletek, BestByte webáruház és 1 budapesti üzlete (Budapest, XI. Allee Bevásárlóközpontban), Kärcher Center – Store üzletek (Budapest XI. Budaörsi út, XIII. Váci út, Miskolc Stop Shop), Katedra® nyelviskolák részt vevő iskolái, REGIO® JÁTÉK üzletek. A SuperShop hűségprogram pontkibocsátó partnere: Erste Bank, UNION Biztosító, Magyar Telekom, PremioTravel Utazásszervező Iroda.
 • Ha Ön SuperShop törzsvásárlói kártyával rendelkezik, és a SuperShop partnereinél vásárol, akkor SuperShop pontokat kap. A pontkibocsátás feltételei és a pontkibocsátásban résztvevő termékek és szolgáltatások köre SuperShop partnerenként eltérőek, melyekről pontos részleteket a SuperShop partner eladáshelyén, vagy www.supershop.hu oldalán talál!

Ha Ön gyakran vásárol a SuperShop partnereknél vagy már rendelkezik SuperShop törzsvásárlói kártyával, akkor igazán megéri az Erste SuperShop Bankkártyát választania:

A pontgyűjtés és pontbeváltás feltételeit az
Erste SuperShop Bankkártya és Hitelkártya Pontgyűjtő Feltételei, valamint a
SuperShop Általános Részvételi Feltételek Kártyabirtokosok részére (a továbbiakban: ÁRF-KB) elnevezésű dokumentumok tartalmazzák.

 • 2 az 1-ben: az Erste SuperShop Bankkártya egyesíti a bankkártya és a törzsvásárlói kártya funkcióit, azaz fizetésre és pontgyűjtésre egyaránt használható, nem kell ehhez 2 külön kártyát magával hordania.
 • Ha a SuperShop pontgyűjtő partnereinél vásárol, és az Erste SuperShop Bankkártyával fizeti vásárlását, akkor minden befejezett 100 forint után 1 pontot kap a banktól a bankkártyával fizetett összeg után. Így gyorsabban gyűjtheti a SuperShop pontokat.
 • Az OMV töltőállomásain történő üzemanyag vásárlás esetén 100 forintonként, és nem 1 literenként kap 1 pontot az OMV-től, ha Erste SuperShop Bankkártyával fizeti tankolását. Ehhez még hozzáadódnak az Erste Banktól kapott pontok, így Erste SuperShop Bankkártyával OMV-nél történő üzemanyag vásárlása 2%-át – 300 Ft feletti üzemanyag ár esetén literenként minimum 6 forintotvisszakapja pontok formájában.
 • Akkor is lehetősége van rá, hogy az Erste SuperShop Bankkártyával gyűjtse a pontokat, ha nem Erste SuperShop Bankkártyával egyenlíti ki az üzletben a számlát (hanem például készpénzzel vagy utalvánnyal). Ebben az esetben a vásárlás összege után járó SuperShop alappontokat írja jóvá Önnek a SuperShop (a bank által adott 1 Erste pontot nem).
 • Összegyűjtött pontjai beváltását is intézheti az Erste SuperShop Bankkártyával.
 • Társkártyát is igényelhet hozzá, így a családnak lehetősége van közösen, egy pontfolyószámlán gyűjteni a pontokat.
 • Nyereményjátékokban, extra pontgyűjtő akciókban vehet részt vele.
 • Ha születés- vagy névnapján vásárol és a SuperShop kártyaigénylő adatlapján ezen adatait megadta, dupla pontot kap Erste SuperShop Bankkártyás vásárlásai után.
 • Ha a SuperShop kártyaigénylő adatlapon feltett valamennyi kérdésre válaszol, 200 ajándék ponttal tölti fel a SuperShop a kártyáját kezdésnek.
 • A pontgyűjtő és pontbeváltó helyek aktuális listáját megtalálja a www.supershop.hu oldalon.

Az Erste SuperShop Bankkártya többféle kártyaképpel igényelhető!

Erste, SPAR, OMV

Az Erste SuperShop Bankkártyával végezhető műveletek

Az Erste SuperShop Bankkártya a világ bármely pontján használható vésett, betéti típusú bankkártya. A bankkártyával végzett tranzakciók során Ön bankszámlája egyenlegét használja. A bankkártyával a vásárláson és készpénzfelvételen túl készpénzt fizethet be bankszámlájára bármely postahelyen, valamint lekérdezheti bankszámlája aktuális egyenlegét is a Bank saját ATM-jein és bankfiókjaiban, valamint postahelyi POS terminálokon is.

Az Erste SuperShop Bankkártya további jellemzői és igénylésének feltételei

A bankkártya igényléséhez kérjük, hozza magával személyi, azonosító iratait. Bankkártyáját átveheti postai úton, illetve igény szerint bármely bankfiókunkban (a Hirdetmény szerinti díj ellenében).

Ha Ön már rendelkezik SuperShop törzsvásárlói kártyával, akkor kérjük, vigye magával az igényléshez, annak érdekében, hogy a bankkártyás vásárlások után járó pontokat meglévő SuperShop pontfolyószámláján írhassuk jóvá.

 • Bármely bankfiókunkban nyithat olyan lakossági bankszámlát, amelyhez Erste SuperShop Bankkártyát igényelhet.
 • Az Erste lakossági bankszámlák teljes körű szolgáltatást nyújtanak a pénzügyeinek intézéséhez, segítségével a nap 24 órájában intézhetők a pénzügyek a bankfiók felkeresése nélkül (akár otthonról, akár munkahelyéről vagy a világ bármely részéről) TeleBank vagy NetBank szolgáltatásunk segítségével.
 • SMS KártyaŐr szolgáltatás havi díja a SuperShop főkártyához díjmentes.
 • A számlatulajdonos részére Erste SuperShop főkártya igényelhető, amelyhez több társkártya kerülhet kibocsátásra (pl. családtagok, rokonok számára).

Az Erste SuperShop Bankkártya általános jellemzői
Néhány jó tanács

Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos
Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye és a
Lakossági Bankkártya Általános Szerződési Feltételei tartalmazzák, a pontgyűjtési feltételeket az
Erste SuperShop Bankkártya és Hitelkártya Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a bankfiókokban és honlapunkon.