Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

bankkartya_198x105

Maestro

Az egész világon használható elektronikus fizetőeszköz. Online debit kártya, azaz használata minden esetben elektronikus úton adott engedélyhez kötött. Ún. vésett bankkártya. A MasterCard kártyacsalád tagja.

maestro_140x90

Elektronikus elfogadóhelyeken végezhető műveletek:

  • vásárlás (áruk és szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése),
  • készpénzfelvétel ATM-en,
  • készpénzfelvétel POS terminálon,
  • egyenleglekérdezés saját ATM-en,
  • egyenleglekérdezés postahelyi POS terminálon,
  • készpénz befizetés postahelyi POS terminálon,
  • MasterCard MoneySend tranzakció fogadása.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankkártya Általános Szerződési Feltételei és a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény tartalmazza.

A bankkártya chippel van ellátva. Kérjük, hogy a chip kártya használatának további részleteiről szíveskedjen tájékozódni a Bankkártya fülön található, Chip kártya elnevezésű oldalon.

A Bank a Maestro bankkártyát 2013. december 9-től érintés nélküli fizetésre alkalmas, Maestro PayPassTM technológiával ellátva bocsátja ki.
A Maestro kártyához kapcsolódó, „Kék mandala” és „Fekete vonalak” elnevezésű kártyaképek 2013. december 9-től nem választhatók. 2013. december 9-től új Maestro kártya igénylése, pótkártya igénylés és kártya újragyártás esetén a fentebb feltüntetett, „Piros mandala” elnevezésű kártyaképpel készül el a bankkártya.  A 2014. január 31-én és onnantól kezdődően lejáró Maestro bankkártyákat a „Piros mandala” elnevezésű kártyaképpel, érintés nélküli fizetésre alkalmas kártyaként újítjuk meg, a kártya megújításának esedékességekor, amennyiben a Kártyabirtokos – a Lakossági Bankkártya Általános Szerződési Feltételeiben foglaltaknak eleget téve - ettől eltérően nem rendelkezik.