Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Wizz Air betéti kártya

 

Az Erste Bank 2016. december 21-től bevezette a Lakossági Banki Szolgáltatások Keretszerződések („A” kategóriájú díjcsomagok) értékesítését, amelyhez a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény szerint nem igényelhető Wizz Air betéti kártya.
Wizz Air betéti kártya igényléseket a Bank - változatlan feltételek mellett - kizárólag „B” kategóriájú számlacsomagokhoz fogad be.

Intézze vásárlásait Wizz Air Bankkártyával és kerüljön közelebb tervezett utazásához!

wizz_hk_uj_160x101

A bankszámlához kapcsolódó Wizz Air Bankkártyával fizetett vásárlásaival pontokat gyűjthet, melyeket repülőjegyekre és egyéb utazási szolgáltatásokra válthat be a Wizz Air-nél!

A Wizz Air Bankkártya több egy átlagos bankkártyánál!

  • Vásárlásaival pontokat gyűjt: bárhol vásárol (szupermarketekben, benzinkutaknál stb.) vásárlásai után pontokat kap. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy ha egy üzletben fizet, Wizz Air Bankkártyájával egyenlíti ki a számlát!
  • Minden, vásárlásra elköltött 100 forint után 2 pontot írunk jóvá az Ön pontgyűjtő-számláján.*
  • Amennyiben Ön a Wizz Air honlapján (wizzair.com) vagy telefonos ügyfélszolgálatán Wizz Air szolgáltatásokat vásárol Wizz Air betéti kártyájával (például repülőjegy, poggyásszal kapcsolatos költségek stb.), minden elköltött 100 forint után 4 pontot írunk jóvá Önnek.**
  • Ráadásul, ha Ön Wizz Air Bankkártyával(főkártya) rendelkezik, díjmentes Wizz Discount Club Csoportos tagságot kap a Wizz Air-től! A Wizz Discount Club Csoportos tagság keretében kedvezőbb áron vásárolhat repülőjegyeket saját maga és 5 útitársa számára: minden egyes, 5990 Ft-ot meghaladó viteldíjú (adminisztrációs díjat magában foglalva), egy útra szóló járat esetén irányonként garantált 2900 Ft engedményt biztosít a Wizz Air. Továbbá 1450 Ft kedvezményt kap minden online vásárolt nagyméretű kézipoggyász és feladott poggyász árából.

*2016. április 1-től Wizz Air Bankkártya esetén a kártyabirtokos egy naptári hónapban legfeljebb 300 000 forint összértékű vásárlási tranzakció után jogosult pontok gyűjtésére (ez az úgynevezett Pontgyűjtési alap). Amennyiben az adott naptári hónapban a bankszámlán terhelt vásárlási tranzakciók összege meghaladja a 300 000 forintot, akkor az időben korábban terhelt vásárlások után ad pontokat a bank. A társkártyával történt vásárlás tranzakciók is beleszámítanak a Pontgyűjtési alapba, tekintettel arra, hogy a társkártyához nem kapcsolódik önálló Pontgyűjtési alap. A Pontgyűjtési alap a belföldi és külföldi vásárlásokra, valamint a Wizz Air honlapján vagy telefonos ügyfélszolgálatán Wizz Air Hitelkártyával kiegyenlített vásárlásokra összevontan értendő. A módosított feltételek szerint először a 2016. április 1-től 2016. április 30-ig tartó időszak vásárlásaira számoljuk el a pontgyűjtést. A változás részleteit a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák

**2016. július 1-től a bankszámlához kapcsolódó Wizz Air Bankkártyák főkártya birtokosai számára nem biztosít díjmentes Wizz Discount Club tagságot a Wizz Air. A meglévő Wizz Air Bankkártya főkártya birtokos ügyfeleink számára díjmentesen beállított Wizz Discount Club tagság a Wizz Air rendszerében 2016. július 1-jével törlésre kerül. Ezt követően Wizz Air Bankkártyás ügyfeleink a Wizz Air honlapján (wizzair.com) megadott módon, az ott feltüntetett éves díj megfizetésével vásárolhatnak Wizz Discount Club tagságot.

Az összegyűjtött pontokat Wizz Air szolgáltatásokra válthatja be!

Összegyűjtött pontjait a főkártyabirtokos a havi számlakivonaton és az Erste NetBankban tekintheti meg.

A mindenkor aktuális gyűjthető pontokat, valamint a pontgyűjtés és pontbeváltás részleteit a Pontgyűjtő Feltételek tartalmazzák.

Fizessen egy érintéssel Wizz Air Betéti kártyájával!

Elektronikus elfogadóhelyeken végezhető műveletek:Egyéb nem elektronikus környezetben is használható (pl. kártya nélkül levélben, telefonon, telefaxon, interneten).

  • vásárlás (áruk és szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése),
  • készpénzfelvétel ATM-en,
  • készpénzfelvétel POS terminálon,
  • egyenleglekérdezés saját ATM-en,
  • egyenleglekérdezés postahelyi POS terminálon,
  • készpénz befizetés postahelyi POS terminálon.

A bankkártyák interneten történő használatáról

Tájékoztató az utasbiztosításról

Az angol nyelvű Ügyféltájékoztatót és az utasbiztosítás részletes szerződési feltételeit itt érheti el. For the English version of the client information please click here. For the English version of the full conditions of the insurance contract please click here.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei és a Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetmény tartalmazza.

A bankkártya chippel van ellátva. Kérjük, hogy a chip kártya használatának további részleteiről szíveskedjen tájékozódni a Bankkártya fülön található, Chip kártya elnevezésű oldalon.