Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

wizz_discount

A Wizz Discount Club előnyei és igénybe vételének módja

Wizz Air Hitelkártyájához díjmentes Wizz Discount Club tagság kapcsolódik, ami széles körű kedvezményeket kínál repülőjegy vásárlásaihoz és az azokhoz kapcsolódó Wizz Air szolgáltatásokhoz.

Wizz Air Hitelkártya főkártya birtokosként Önnek ráadásul Csoportos tagság jár, így még kedvezőbb áron vásárolhat Wizz Air repülőjegyet, ha családjával, barátaival utazik! A felsorolt kedvezményeket akár 5 útitársával is megoszthatja, ha Önnel közös foglalásban szerepelnek1.

wizz_jegy

Garantált, legalább 2900 Ft-os árkedvezmény mindegyik járaton, irányonként, minden 5990 Ft feletti viteldíjból2, bármikor az éves tagság ideje alatt. Kérjük, ne feledje, ha a jegyár alacsonyabb 5990 Ft-nál, nincs garantált árkedvezmény.

wizz_borond

Irányonként 1450 Ft megtakarítás minden online vásárolt nagyméretű kézipoggyász és feladott poggyász után.

wizz_premium

Prémium ajánlatok: a kizárólag tagoknak szóló akciókról elsőként értesíti Önt a Wizz Air, illetve további kedvezményekben részesülhet, amennyiben feliratkozik a WIZZ Hírlevélre.

(A tagság éves díja Wizz Air Hitelkártya nélkül: 19 990 Ft)


A Wizz Discount Club Csoportos tagság igénybevételének módja:

A Wizz Air Hitelkártya főkártyájához kapcsolódó Wizz Discount Club Csoportos tagságát aktiválnia kell hitelkártyájának kézhezvételét követően az alábbi módon:

1. Amennyiben még nem rendelkezik Wizz fiókkal, akkor regisztrálnia kell a Wizz Air oldalán.

2. Létrehozott vagy meglévő Wizz fiókját össze kell kapcsolnia Erste NetBankjával.
Fiókjai összekapcsolásához kérjük, hogy lépésről-lépésre haladjon végig a Pontbeváltási Útmutatónkon!

3. Az összekapcsolást követően legkésőbb 3 nap múlva automatikusan aktiválódik csoportos Club tagsága, amit regisztrált Wizz fiókjában a Saját Profil menüpont alatt ellenőrizhet.

4. Ezt követőn saját Wizz fiókjába belépve a Club tagság által biztosított kedvezményes viteldíjakkal és a csökkentett poggyászdíjakkal foglalhat a Wizz Air oldalán saját maga és útitársai számára.

Amennyiben elvégezte a fent felsorolt lépéseket és mégsem látja Wizz Discount Club Csoportos tagságát Wizz fiókjában, kérjük, jelezze az Erste TeleBankon, a +36 1 298 0222-es telefonszámon.


További tudnivalók:

  • A hitelkártyájához kapcsolódó Wizz Discount Club tagságot egy éves érvényességi idővel állítja be a Wizz Air.
  • Az egy éves érvényességi idő letelte után a Wizz Air automatikusan, újabb egy évvel meghosszabbítja a Csoportos tagságot mindaddig, amíg Ön érvényes Wizz Air Hitelkártya főkártyával rendelkezik.
  • Azon ügyfeleink, akik már korábban vásároltak Wizz Discount Club tagságot, az eredeti tagság lejárta után fogják megkapni az egy éves, ingyenes Csoportos tagságot.

1. Legfeljebb 5 útitárs foglalásonként, plusz a Club tag, összesen maximum 6 utas foglalásonként.

2016. július 1-től a bankszámlához kapcsolódó Wizz Air Bankkártyák főkártya birtokosai számára nem biztosít díjmentes Wizz Discount Club tagságot a Wizz Air. A meglévő Wizz Air Bankkártya főkártya birtokos ügyfeleink számára díjmentesen beállított Wizz Discount Club tagság a Wizz Air rendszerében 2016. július 1-jével törlésre kerül. Ezt követően Wizz Air Bankkártyás ügyfeleink a Wizz Air honlapján (wizzair.com) megadott módon, az ott feltüntetett éves díj megfizetésével vásárolhatnak Wizz Discount Club tagságot. A Wizz Air Hitelkártya főkártyabirtokosok számára a Wizz Discount Club Csoportos tagság továbbra is díjmentes.