Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Hitelek

 

EBH_Mass_Jelzalog_201706_aloldal_460x285.jpg

lakascelu_hitelek


Konkrét elképzelése van új otthonát illetően? A tervek már készen állnak, csak a pénzügyi finanszírozás lehetőségeit keresi még? Válassza ki, melyik ajánlatunk lenne a legmegfelelőbb Önnek. Kalkulátorainkkal kiszámíthatja igényei és lehetőségei alapján, mekkora törlesztőrészlettel kell számolnia.

Piaci kamatozású lakáshitel
Új és használt lakás vásárlására, illetve meglévő otthona felújítására, korszerüsítésére, bővítésére.
kiszamolom_gomb_kek

Minősített Fogyasztóbarát Lakáshitelek
Az Erste Banknál elérhetőek a Magyar Nemzeti Bank által minősített Fogyasztóbarát Hitelek, melyek használt, valamint új építésű lakó-, vagy üdülőingatlan megvásárlására; lakó-, vagy üdülőingatlan építésére, építési telek megvásárlására; valamint lakáscélú hitel kiváltására igényelhető.

Otthonteremtési kamattámogatott lakáshitel
Államilag támogatott lakáshitel új és használt lakás vásárlására vagy új lakás építésére.
kiszamolom_gomb_kek


Új otthona megteremtéséhez számoljon az új szocopollal, a Családok Otthonteremtési Kedvezményével, ne hagyja ki, használja önereje növelésére. Már akár használt lakás vásárlására is! Tudja meg, milyen feltételekkel mekkora összegre számíthat.
kiszamolom_gomb_kek

Lakásépítési támogatás
A lakásépítési támogatás új lakás finanszírozására igényelhető a 256/2011. Korm. rendeletben rögzített feltételek teljesülése estén az arra jogosult támogatott személyek által.

Áthidaló hitel
A hitel célja a saját tulajdonban lévő ingatlan értékesítéséig, annak tervezett eladásából származó bevétel megelőlegezésével egy másik ingatlan megvásárlásának/építésének részbeni finanszírozása.

Előbírálati igazolás lakáshitelhez
Menjen biztosra lakásvásárlásakor, ne kockáztassa a foglalót. Kezdje előbírálati igazolással a lakáskeresését!
kiszamolom_gomb_kek

 

szemelyi_kolcson


Erste Személyi Kölcsön
Céljai eléréséhez pénzre lenne szüksége? Az Erste Személyi Kölcsön minden helyzetben kiváló pénzügyi megoldást kínál. Számolja ki várható törlesztőrészletét kalkulátorunk segítségével.
kiszamolom_gomb_kek

szabad_felhasznalasu_jelzaloghitel


Szabad felhasználású jelzáloghitel
Valósítsa meg terveit mindenfajta kötöttségektől mentesen, szabadon elkölthető, kedvező kamatozású, hosszú távra is igényelhető kölcsönből.
kiszamolom_gomb_kek

 

hitelkivalto_ajanlatok


Váltson kedvezőbb hitelre, váltson az Erstére! A 100 000 Ft jóváírás minden olyan hitelkiváltás esetén érvényes, legyen az lakáscélú jelzáloghitel, vagy szabad felhasználású jelzáloghitel kiváltása, ahol az igényelt és a Bank által jóváhagyott hitelösszeg eléri az 5 millió forintot.

Hitelkiváltó ajánlat lakáshitelre
Éljen a lehetőséggel, váltsa ki meglévő hitelét bankunk piaci kamatozású jelzáloghitelével és használja ki az általunk ajánlott kedvező kamatozás előnyeit.
kiszamolom_gomb_kek

Hitelkiváltó ajánlat szabad felhasználású jelzáloghitelre
Ezt a konstrukciót azoknak ajánljuk, akik forint alapú, kedvező kamatozású, hosszú távra igényelhető kölcsönnel szeretnék meglévő hitelüket kiváltani.
kiszamolom_gomb_kek

Személyi kölcsön akció hitelkiváltásra
Az Erste Személyi kölcsön előnye, hogy fedezet nélkül, bármilyen Önnek fontos célra igényelhető, akár hitelkiváltásra is. Most akciós kamattal igényelhet Erste Személyi Kölcsönt meglévő hitele(i) / lízingje(i) kiváltására!
kiszamolom_gomb_kek