Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Dupla pontos hétvége a Wizz Air Hitelkártyával

 

Vásároljon Wizz Air Hitelkártyájával 2017. december 8-10. között (péntektől vasárnap éjfélig), mert vásárlásai után dupla pontokat írunk jóvá.

Az akció részletei:

A 2017. december 8-10. között Wizz Air Hitelkártyával történt vásárlások után dupla pontokat írunk jóvá.

 1. Az akció keretében a 2017. december 8. 0:00 és 2017. december 10. 24:00 között Wizz Air Hitelkártyával történt sikeres Vásárlás tranzakciók után a Pontgyűjtő Feltételek 3.1. pontjában meghatározott alappontok dupláját írja jóvá a Bank a Főkártyabirtokos Pontgyűjtő számláján, legfeljebb a Pontgyűjtési alap erejéig:
  - belföldi és külföldi vásárlások során minden 100 forint vásárlás után 4 Pont jár,
  - a Wizz Air honlapján vagy telefonos ügyfélszolgálatán Wizz Air Hitelkártyával kiegyenlített Wizz Air repülőjegy foglalás és egyéb, foglaláskor felmerülő szolgáltatás vásárlása esetén minden 100 forint után 8 Pont jár.
 2. Az akcióban minden Wizz Air Hitelkártya Főkártyabirtokos és Társkártyabirtokos részt vehet, ha az akció ideje alatt érvényes Wizz Air Hitelkártyával rendelkezik. Az akció a bankszámlához kapcsolódó Wizz Air MasterCard Standard bankkártyákra nem vonatkozik.
 3. Az akcióban való részvételt nem szükséges külön jelezni, abban minden Wizz Air Hitelkártya birtokos automatikusan részt vesz. Amennyiben valamely Kártyabirtokos az akcióban nem kíván részt venni, azt az akció befejezéséig írásban bármikor jelezheti a Bank bármely bankfiókjában.
 4. A dupla pontokat a 2017. december 8-10. között történt tranzakciók terhelését követően írja jóvá a Bank, legfeljebb a Pontgyűjtési alap erejéig.
 5. A Vásárlás tranzakciók után járó Pontok megállapítására a Bank belső információs rendszere az irányadó.
 6. Nem kerül sor Pontok jóváírására a Pontgyűjtő Feltételek 3.1. pontjában felsorolt tranzakciók esetében:
  A Bank nem ír jóvá Pontokat a Kártyabirtokos által Wizz Air Kártyával végrehajtott:
  - tőzsdén és tőzsdén kívül kereskedett pénzügyi instrumentumok, így értékpapírok, tőzsdei indexek, árupiaci termékek (pl. arany, olaj stb.), devizák vételére vonatkozó Vásárlási tranzakciók esetében;
  - a Bank által felszámított díjak és kamatok;
  - készpénzfelvétel típusú tranzakciók;
  - a kereskedelmi elfogadóhelyi POS-en vagy interneten keresztül végrehajtott fogadási / szerencsejáték típusú tranzakciók;
  - hitelkeret összegén felül végzett vásárlási tranzakciók;
  - Wizz Air Kártyával az Erste MobilePay szolgáltatáson keresztül végzett pénzküldési tranzakciók;
  - Wizz Air Hitelkártya elszámolási számláról teljesített csoportos beszedési megbízás után (Érvényes: 2017. január 10-től);
  - Wizz Air Hitelkártya elszámolási számláról teljesített eseti forint átutalás után (Érvényes: 2017. január 10-től), valamint
  - Wizz Air Kártyával fizetett bármely típusú postai tranzakció után (Érvényes: 2017. január 10-től).
 7. A Kártyabirtokos reklamációja esetén a Bank fenntartja a jogot az egyedi mérlegelésre. A reklamáció kivizsgálásának eredménye határozza meg, hogy a pontértékkel kapcsolatban szükség van-e korrekcióra.

A mindenkor aktuális gyűjthető pontokat, valamint a pontgyűjtés és pontbeváltás részleteit a Pontgyűjtő Feltételek tartalmazzák.