Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

maximalista-196x108

Max vagyok, maximalista. Több van bennem, mint egy átlagos hitelkártyában.

Az Erste Max Hitelkártya egy olyan multifunkciós fizetőeszköz, ami minden vásárlási helyzetben értéket ad!

Ismerje meg, miért érdemes Erste Max Hitelkártyát igényelnie!

Igényeljen most Erste Max Hitelkártyát és egyszeri 10 000 Erste Forint összegű csatlakozási bónuszban részesül.

Max vagyok, gentleman.
Ha megtetszik valami, megengedhetem magamnak.

Hitelkeret: A személyre szabott hitelkeretem mindig rendelkezésre áll és bármire felhasználhatom, ráadásul a felhasznált összeget ráérek utólag visszafizetni.

Élvezze a vásárlás szabadságát az Erste Max Hitelkártyával!


Max vagyok, gyűjtő.
A vásárlásaim után visszatérítést kapok.
Vásárlás visszatérítés: vásárlásaim után pénzvisszatérítésre váltható Erste Forintokat kapok. Az általam választott 3 üzletkategóriában 4%-os, míg egyéb üzletekben történt vásárlásaim után 1%-os visszatérítést gyűjthetek, így akár évi 96 000 Ft is visszajárhat** számomra!

Gyűjtse és váltsa be pénzvisszatérítésre az Erste Forintokat!

Igényeljen Erste Max Hitelkártya főkártyát és egyszeri 10 000 Erste Forint összegű csatlakozási bónuszban részesülhet!*

max_gomb_371x104


Max vagyok, kalandor.
Külföldön is biztonságban vagyok.
Utasbiztosítás: a díjmentes utasbiztosítással felkészülhetek az utazások során előforduló váratlan eseményekre, legyen az betegség, baleset, vagy poggyász elvesztése.

Ismerje meg az Erste Max Hitelkártyájához kapcsolódó Standard Utasbiztosítási Csomagot!


Max vagyok, előrelátó.
Mindig tudom előre, mennyi lesz a törlesztőrészlet.
Részletfizetési lehetőségek: az egyedülálló részletfizetési lehetőségeknek köszönhetően különleges kiadásaimat kedvező feltételekkel, egyenlő havi részletekben fizethetem vissza.

Ismerje meg a hitelkártyához kapcsolódó Tele-Kölcsönt és Könnyített Törlesztést!


Max vagyok, a jövő embere.
Mindig kéznél vagyok.
Erste MobilePay: az Erste MobilePay alkalmazással pénzt küldhetek, parkolójegyet és autópálya matricát vásárolhatok, valamint csekkjeimet is befizethetem.

Ismerje meg és töltse le az Erste MobilePay alkalmazást!

További információk:
Ki és hogyan igényelhet Erste Max Hitelkártyát?
Fizessen egy érintéssel Erste Max Hitelkártyával!

THM: 39,4%

Reprezentatív példa:
Hitelkeret összege: 375 000 Ft
Futamidő: 12 hónap
Hitelkamat mértéke és típusa: évi 32,64%, rögzített kamatozású
Teljes hiteldíj mutató: 39,40%
Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 486 314 Ft
Hitelkeret teljes díja: 111 314 Ft

Az adatok tájékoztató jellegűek. Az egyedi ügyletre irányadó feltételeket az egyedi szerződés tartalmazza. A hitel futamideje alatt a hitelkártya kamata és díjai a szerződésben meghatározott esetekben és módon változhatnak, melytől függően a feltüntetett értékek módosulhatnak.

Az Erste Forint gyűjtés és beváltás, valamint a Csatlakozási bónuszra való jogosultság mindenkori hatályos feltételeit és részleteit az Erste Max Hitelkártya Program Részvételi Feltételek , Erste Max Credit Card Programme
Terms of Participation
tartalmazzák.

*A Bank a 2017. október 4. és december 15. között új Erste Max Hitelkártyát igénylő Főkártyabirtokosok részére egyszeri 10 000 Erste Forintot ír jóvá, ha a Főkártyabirtokos a hitelkártya igénylésekor (1) mobiltelefonszámot és e-mail címet ad meg, és hozzájárul ahhoz, hogy ezekre a bank termékeire és szolgáltatásaira vonatkozó üzenetet küldjön (2) díjmentes Erste NetBank szolgáltatást igényel. Amennyiben az akció keretében igényelt Erste Max Hitelkártyát a Főkártyabirtokos annak kibocsátásától számított 12 hónapon belül megszünteti, a Bank jogosult a 10 000 Erste Forint összegű csatlakozási bónusz megvonására akként, hogy 10 000 forinttal a Főkártyabirtokos hitelszámláját megterheli. Az egyszeri 10 000 Erste Forint csatlakozási bónusz akció részleteit az Erste Max Hitelkártya Program Részvételi Feltételei tartalmazzák.

**Az éves szinten 96 000 Ft megtakarítás abban az esetben érhető el, ha a Hitelszámlán egy éven keresztül, minden elszámolási időszakban 200 000 Ft összértékű kártyás vásárlási tranzakció történik, és minden vásárlás a 4% Erste Forint visszatérítést biztosító kiemelt üzletkategóriák egyikében történik, valamint a főkártyabirtokos a vásárlásai után jóváírt Erste Forintokat pénzvisszatérítésre váltja.

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján 375 ezer forint hitelösszeg, 12 hónap futamidő, a rögzített havi hitelkamat, valamint a zárlati díj figyelembevételével került kiszámításra. A kamat mértéke, a kártya kibocsátási díj és annak levásárlásának részletes feltételei, valamint a zárlati díj a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben kerül rögzítésre. A bank a THM számításánál nem vette figyelembe a THM-rendelet 3.§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

Az Erste Max Hitelkártya Erste Hitelkártyának (standard Erste Hitelkártyának) minősül, amelyhez a Hirdetményben meghatározott akció keretében az Erste Max Hitelkártya Program Részvételi Feltételek dokumentumban meghatározottak szerint a Bank határozatlan időre Erste Forint visszatérítést biztosít.

Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a vonatkozó Lakossági Hitel Hirdetmény tartalmazza, amelyek megtalálhatóak a bankfiókokban és honlapunkon.
A banki hiteltermékekkel kapcsolatos további termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat a Magyar Nemzeti Bank honlapján http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem találhat.