Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Erste SuperShop Hitelkártya

 

Mindig extra pontokkal!

mc_paypass_montazs_200x105

Gyakran vásárol a SuperShop hűségprogram partnereinek üzletében? Már rendelkezik Törzsvásárlói kártyával? Szeretne vásárlásaival még több SuperShop pontot gyűjteni?

Ha az Erste SuperShop Hitelkártyát választja, a bank által adott extra pontokkal még gyorsabban gyűjtheti pontjait! A SuperShop az egyik legdinamikusabban fejlődő többpartneres törzsvásárlói program Magyarországon. Erste SuperShop kártyájának előnyeit országosan több mint 800 elfogadóhelyen és bankfiókban élvezheti.

A SuperShop programról

 • SuperShop pontkibocsátó és pontbeváltó partnerek: SPAR Szupermarketek és INTERSPAR Hipermarketek, OMV töltőállomások, BURGER KING éttermek, Prímaenergia Zrt. - PrimaNet webáruház, Interticket-Jegy.hu webáruház, BELLOZZO® olasz étterem, NetPincér webáruház, Papírmadár üzletek, BestByte webáruház és 1 budapesti üzlete (Budapest, XI. Allee Bevásárlóközpontban), Kärcher Center – Store üzletek (Budapest XI. Budaörsi út, XIII. Váci út, Miskolc Stop Shop), Katedra® nyelviskolák részt vevő iskolái, REGIO® JÁTÉK üzletek. A SuperShop hűségprogram pontkibocsátó partnere: Erste Bank, UNION Biztosító, Magyar Telekom, PremioTravel Utazásszervező Iroda.
 • Ha Ön SuperShop törzsvásárlói kártyával rendelkezik, és a SuperShop partnereinél vásárol, akkor SuperShop pontokat kap. A pontkibocsátás feltételei és a pontkibocsátásban résztvevő termékek és szolgáltatások köre SuperShop partnerenként eltérőek, melyekről pontos részleteket a SuperShop partner eladáshelyén, vagy www.supershop.hu oldalán talál!

Megéri az Erste SuperShop Hitelkártyát választani!

Ha Ön gyakran vásárol a SuperShop partnereknél vagy már rendelkezik SuperShop törzsvásárlói kártyával, akkor igazán megéri az Erste SuperShop Hitelkártyát választania!

 • 2 az 1-ben: az Erste SuperShop Hitelkártya egyesíti a hitelkártya és a Törzsvásárlói kártya funkcióit, azaz fizetésre és pontgyűjtésre egyaránt használható, nem kell ehhez 2 külön kártyát magával hordania.
 • Ha a SuperShop pontgyűjtő partnereinél vásárol, és az Erste SuperShop Hitelkártyával fizeti vásárlását, akkor minden befejezett 100 forint után 2 pontot kap az Erste Banktól a hitelkártyával fizetett összeg után. Így gyorsabban gyűjtheti a SuperShop pontokat.
 • Az OMV töltőállomásain történő üzemanyag vásárlás esetén 100 forintonként, és nem 1 literenként kap 1 pontot az OMV-től, ha Erste SuperShop Hitelkártyával fizeti tankolását. Ehhez még hozzáadódnak az Erste Banktól kapott pontok, így Erste SuperShop Hitelkártyával OMV-nél történő üzemanyag vásárlása 3%-át – 300 Ft feletti üzemanyag ár esetén literenként minimum 9 forintotvisszakapja pontok formájában.
 • Ráadásul a fentieken kívül valamennyi belföldi és külföldi, SuperShop partneri körön kívüli Erste SuperShop Hitelkártyával történt vásárlása után is 100 forintonként 1 pontot kap az Erste Banktól.
 • Összegyűjtött pontjait a SuperShop pontbeváltó partnereinél válthatja be. 1 Pont beváltása a SuperShop pontbeváltó partnereinél történő vásárlás során 1 Ft értékű engedményre jogosít.
 • Akkor is lehetősége van rá, hogy az Erste SuperShop Hitelkártyával gyűjtse a pontokat, ha nem Erste SuperShop Hitelkártyával egyenlíti ki az üzletben a számlát (hanem például készpénzzel). Ebben az esetben a vásárlás összege után járó SuperShop alappontokat írja jóvá Önnek a SuperShop (a bank által adott 2 Erste pontot nem).
 • Összegyűjtött pontjai beváltását is intézheti az Erste SuperShop Hitelkártyával.
 • Társkártyát is igényelhet hozzá, így a családnak lehetősége van közösen, egy pontfolyószámlán gyűjteni a pontokat.
  Társkártya igénylő adatlap
 • Nyereményjátékokban, extra pontgyűjtő akciókban vehet részt vele.
 • Ha születés- vagy névnapján vásárol és a SuperShop kártyaigénylő adatlapján ezen adatait megadta, dupla pontot kap Erste SuperShop Hitelkártyás vásárlásai után.
 • Ha a SuperShop kártyaigénylő adatlapon feltett valamennyi kérdésre válaszol, 200 ajándék ponttal tölti fel a SuperShop a kártyáját kezdésnek.
 • A pontgyűjtő és pontbeváltó helyek aktuális listáját megtalálja a www.supershop.hu oldalon.
 • Hitelkártya THM: 39,40%

A Teljes Hiteldíj Mutató (THM) meghatározása az aktuális feltételek, illetve hatályos jogszabályok figyelembevételével történt és a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát. A feltüntetett THM érték számítása 375 000 Ft hitelkeret és egy éves futamidő figyelembevételével történt.

Az Erste SuperShop Hitelkártya főkártya és társkártya kibocsátási díja levásárolható: ha a hitelkártyával végrehajtott vásárlások összege eléri a kibocsátási díj összegét, a bank a következő elszámolási napon jóváírja a kibocsátási díjnak megfelelő összeget.1

1A kibocsátási díjnak megfelelő összeg a hitelkártya kibocsátását követő három hónapon belül vásárolható le. A főkártya és társkártya kibocsátási díjának megfelelő összeg levásárlása külön-külön szükséges, azaz hitelkártyánként kell elérnie a vásárlások összegének a kibocsátási díj összegét. A kibocsátási díj mértékéről és részleteiről a Lakossági Hitel Hirdetményből tájékozódhat.

Az Erste SuperShop Hitelkártya a vásárlás szabadságát nyújtja!

Rugalmas partner pénzügyei intézésében!

Igényeljen Erste SuperShop Hitelkártyát!

Az igényléshez szükséges dokumentumok

Jelen tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos
Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a
Lakossági Hitel Hirdetmény tartalmazzák, amelyek megtalálhatóak a bankfiókokban és honlapunkon.

A banki hiteltermékekkel kapcsolatos további termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat a Magyar Nemzeti Bank honlapján http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem találhat.

A pontgyűjtés és pontbeváltás feltételeit a
SuperShop Bankkártya és Hitelkártya Pontgyűjtő Feltételei, valamint
SuperShop Általános Részvételi Feltételek Kártyabirtokosok részére
(a továbbiakban: ÁRF-KB) elnevezésű dokumentumok tartalmazzák.