Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Wizz Air Hitelkártya

 
wizz_hk_uj_160x101


Intézze vásárlásait Wizz Air Hitelkártyával és kerüljön közelebb tervezett utazásához!

Wizz Air Hitelkártyás vásárlásaival pontokat gyűjthet, melyeket repülőjegyekre és egyéb utazási szolgáltatásokra válthat be a Wizz Air-nél! Sőt, ezzel a kártyával díjmentes Wizz Discount Club Csoportos tagságot biztosítunk Önnek!

wizzair_akcios_gomb_223x50

Hitelkártya THM: 39,40%

Miért érdemes Wizz Air Hitelkártyát igényelnie?

Mert a Wizz Air Hitelkártya a vásárlás szabadságát nyújtja!

Mert a Wizz Air Hitelkártya több egy átlagos hitelkártyánál!

  • Vásárlásaival pontokat gyűjt1: bárhol vásárol (szupermarketekben, benzinkutaknál stb.) vásárlásai után pontokat kap. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy ha egy üzletben fizet, Wizz Air Hitelkártyájával egyenlíti ki a számlát!
  • Minden, vásárlásra elköltött 100 forint után 2 pontot írunk jóvá az Ön pontgyűjtő-számláján.
  • Amennyiben Ön a Wizz Air honlapján (wizzair.com) vagy telefonos ügyfélszolgálatán Wizz Air szolgáltatásokat vásárol Wizz Air Hitelkártyájával (például repülőjegy, poggyászdíj stb.) minden elköltött 100 forint után 4 pontot írunk jóvá Önnek.
  • Ráadásul, ha Wizz Air Hitelkártya főkártya igénylését a bank jóváhagyja, kezdésnek 10 000 forinttal hozzájárulunk repüléséhez azáltal, hogy 10 000 üdvözlő ponttal ajándékozzuk meg.2
  • Összegyűjtött pontjait a főkártyabirtokos a havi hitelkártya számlakivonaton és az Erste NetBankban tekintheti meg.

1Wizz Air Hitelkártya esetén a kártyabirtokos egy elszámolási időszakon belül a hitelkeret összegével megegyező összértékű vásárlási tranzakció után jogosult pontok gyűjtésére (ez az úgynevezett Pontgyűjtési alap). Amennyiben az adott elszámolási időszakban a hitelszámlán terhelt vásárlási tranzakciók összege meghaladja a hitelkeret összegét, akkor az időben korábban terhelt vásárlások után ad pontokat a bank. A társkártyával történt vásárlás tranzakciók is beleszámítanak a Pontgyűjtési alapba, tekintettel arra, hogy a társkártyához nem kapcsolódik önálló Pontgyűjtési alap. A Pontgyűjtési alap a belföldi és külföldi vásárlásokra, valamint a Wizz Air honlapján vagy telefonos ügyfélszolgálatán Wizz Air Hitelkártyával kiegyenlített vásárlásokra összevontan értendő. A változás részleteit a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.
2Az üdvözlő pontokat a Wizz Air Hitelkártyához kapcsolódó hitelszámla megnyitásának napján írja jóvá a Bank a Főkártyabirtokos pontgyűjtő számláján. Társkártya igénylése esetén a Bank nem biztosít Üdvözlő pontokat. Az Üdvözlő pontokra vonatkozó kiegészítő rendelkezéseket – a hitelkártya számla megszüntetése esetére – a Wizz Air Kártyák Pontgyűjtő Feltételei tartalmazzák.

Tájékoztatjuk, hogy csak a hitelkeret terhére végzett vásárlási tranzakciók esetében járnak pontok, továbbá a levásárolható kibocsátási díj kedvezmény biztosítása során a bank nem veszi figyelembe azon vásárlási tranzakciókat, amelyek túlfizetett hitelszámla terhére kerültek elszámolásra.

Az összegyűjtött pontokat Wizz Air szolgáltatásokra válthatja be

Mert megéri Wizz Air Hitelkártyát igényelnie!

  • A főkártya és a társkártya kibocsátási díja levásárolható: Ha a hitelkártyával végrehajtott vásárlások összege eléri a kibocsátási díj összegét, a bank a következő fordulónapon jóváírja a kibocsátási díjnak megfelelő összeget. *
  • Ráadásul, ha Ön Wizz Air Hitelkártyával (főkártya) rendelkezik, díjmentes Wizz Discount Club Csoportos tagságot kap a Wizz Air-től! A Wizz Discount Club Csoportos tagság keretében kedvezőbb áron vásárolhat repülőjegyeket saját maga és 5 útitársa számára: minden egyes, 5990 Ft-ot meghaladó viteldíjú (adminisztrációs díjat magában foglalva), egy útra szóló járat esetén irányonként garantált 2900 Ft engedményt biztosít a Wizz Air. Továbbá 1450 Ft kedvezményt kap minden online vásárolt nagyméretű kézipoggyász és feladott poggyász árából. Wizz Air Hitelkártya nélkül a Wizz Discount Club Csoportos tagság éves díja 19 990 forintba kerülne!

A Wizz Discount Club előnyeiről es igénybevételének módjáról itt olvashat részletesebben .

  • 2017. február 4-től minden Wizz Air Hitelkártyával (fő- és társkártyával egyaránt) díjmentesen igénybe veheti a MasterCard Airport Lounge-ot. A budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér SkyCourt terminálján egy kellemes, magas színvonalú váróban töltheti a repülés előtti pillanatokat, hogy utazása már az indulástól kezdve élmény legyen. A MasterCard Airport Lounge-ba hitelkártyája és aznapra szóló beszállókártyája felmutatása után van lehetősége belépni, így győződjön meg arról, hogy Wizz Air Hitelkártyája Önnél van!

* A kibocsátási díjnak megfelelő összeg a hitelkártya kibocsátását követő három hónapon belül vásárolható le. A főkártya és társkártya kibocsátási díjának megfelelő összeg levásárlása külön-külön szükséges, azaz hitelkártyánként kell elérnie a vásárlások összegének a kibocsátási díj összegét. A kibocsátási díj mértékéről és részleteiről a Hirdetményből tájékozódhat.

Fizessen egy érintéssel Wizz Air Hitelkártyájával

THM: 39,89%

Reprezentatív példa:
Hitelkeret összege: 375 000 Ft
Futamidő: 12 hónap
Hitelkamat mértéke és típusa: évi 32,64%, változó kamatozású
Teljes hiteldíj mutató: 39,40%
Fogyasztó által fizetendő teljes összeg: 486 314 Ft
Hitelkeret teljes díja: 111 314 Ft

Az adatok tájékoztató jellegűek. Az egyedi ügyletre irányadó feltételeket az egyediszerződés tartalmazza. A hitel futamideje alatt a hitelkártya kamata és díjai a szerződésben meghatározott esetekben és módon változhatnak, melytől függően a táblázatban feltüntetett értékek módosulhatnak.

A THM a fogyasztónak nyújtott hitelről szóló 2009. évi CLXII. tv, valamint a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010(III.25) kormányrendelet (továbbiakban: THM-rendelet) alapján 375 ezer forint hitelösszeg, 12 hónap futamidő, a változó havi hitelkamat, valamint a zárlati díj figyelembe vételével került kiszámításra. A kamat mértéke, a kártya kibocsátási díj es annak levásárlásának részletes feltételei, valamint a zárlati díj a mindenkori hatályos Lakossági Hitel Hirdetményben kerül rögzítésre. A Bank a THM számításánál nem vette figyelembe a THM-rendelet 3§ (3) bekezdésében meghatározott tételeket (késedelmi kamat, egyéb olyan fizetési kötelezettség, amely a hitelszerződésben vállalt kötelezettség nem teljesítéséből származik). A THM értéke a jogszabályi feltételek változása esetén módosulhat, és nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

Mert rugalmas partner pénzügyei intézésében!

Ki igényelhet Wizz Air Hitelkártyát?

A Wizz Air Hitelkártya igényléséhez szükséges dokumentumok

Jelen tájékoztatás nem teljes körű, és nem minősül ajánlattételnek. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Lakossági Hitelkártya Általános Szerződési Feltételei és a vonatkozó Hirdetmény tartalmazza.
A mindenkor aktuális gyűjthető pontokat, a pontgyűjtés, pontbeváltás valamint a 10 000 üdvözlő pont jóváírásának feltételeit és részleteit a Pontgyűjtő Feltételek tartalmazzák.

A banki hiteltermékekkel kapcsolatos további termékleírásokat, összehasonlítást segítő alkalmazásokat a Magyar Nemzeti Bank honlapján http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem címen találhat.