Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Erste EgySzámla

 

„Feltételek nélkül szeretnék kedvezményt a bankszámlámhoz.”
Egyre gondolunk. Erste EgySzámla

Azért fejlesztettük ki az Erste EgySzámlát, hogy pénzügyeit egyszerűbbé tegyük. Alábbi sorvezető szerint három lépésben összeállíthatja saját Erste csomagját!

1. Válasszon kedvezményt!

Kedvezményeink közül egyet teljesítési feltétel nélkül biztosítunk Erste EgySzámlájához:

oba_62x130
 • Korlátlan számú kedvezményes NetBank és MobilBank forint átutalás*
  Valamennyi Erste NetBankon és MobilBankon indított eseti forint átutalás banki díja kedvezményes: 0 Ft + 0,30%,de legfeljebb 6 000 Ft.
 • Korlátlan KártyaŐr SMS kedvezmény
  Díjmentesen, azonnali SMS tájékoztatást kap bankkártyájával (főkártya) végzett valamennyi tranzakciójáról.
 • Dombornyomott bankkártya éves kártyadíj kedvezmény
  Élvezze egy elektronikus bankkártya éves kártyadíjáért a dombornyomott bankkártya előnyeit: díjmentes, külföldön érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás!

Megváltoztak bankolási szokásai? Bármikor válthat kedvezményt!

Erste EgySzámlájával ezt is megteheti! Ha úgy érzi, hogy bármely másik választható kedvezményünket jobban ki tudja használni, bármikor könnyedén igényeihez igazíthatja azt!

2. Csökkentse havi számlavezetési díját!

egyszamla_300x199
Válassza ki , hogy bankolási szokásai alapján mely feltételnek tud megfelelni és csökkentse számlavezetési díját havi 990 Ft-ról havi 199 Ft-ra!

 • Számlájára havonta legalább 150 000 Ft jövedelemjóváírás (legfeljebb két részletben), vagy minimum 60 000 Ft egyösszegű nyugdíjjóváírás érkezik.
 • Havonta a bankkártyával végzett vásárlások, valamint az Erste NetBankon és MobilBankon indított eseti és állandó forint átutalások és csoportos beszedések együttes összege eléri a minimum 35 000 Ft-ot.**

Diák kedvezmény
Az Erste EgySzámlát 0 Ft havi számlavezetési díjért vehetik igénybe azon diákok, akik már elmúltak 14 évesek, de még nem töltötték be 26. életévüket, továbbá rendelkeznek érvényes diákigazolvánnyal.***

2015.április 1. után nyílt és átminősített Erste EgySzámlák esetében a díjcsomag kondíciókat az akciós díjak kivételével 2018. március 1-ig biztosítjuk.

3. Bankoljon velünk és intézze mindennapi pénzügyeit egyszerűen! Válogasson további szolgáltatásaink között!

Rendszeres megtakarítás? Erste CélBetét
Megoldást keres átmeneti pénzhiány esetére? Erste Biztonsági Keret
Szeretne állandó kontroll tranzakciói felett? Erste SMS Max csomag
Fontos Önnek a rendszeres készpénzfelvétel? Erste Korlátlan ATM Készpénzfelvételi csomag

Számlanyitáshoz szükséges dokumentumok magyar állampolgárok esetén

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne Erste EgySzámlát nyitni, kérjük, keresse fel bármely Erste Bankfiókunkat, és hozza magával alábbi személyes okmányait:

 • személyazonosító igazolvány (kártya formátumú) + lakcímet igazoló hatósági igazolvány, vagy
 • régi típusú személyi igazolvány (könyv alakú) + lakcímet igazoló hatósági igazolvány (amennyiben az kiállításra került), vagy
 • vezetői engedély (kártya formátumú) + lakcímet igazoló hatósági igazolvány, vagy
 • útlevél + lakcímet igazoló hatósági igazolvány.

Továbbá, amennyiben Ön nyugdíjas vagy diák:

 • Nyugdíjas igazolvány
 • Diákigazolvány

EgySzámla, és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit a Lakossági bankszámla és lakossági betét-, a Lakossági bankkártya-, a Lakossági NetBank és MobilBank Szolgáltatás, valamint a Lakossági TeleBank és SMS Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, továbbá a Bank Üzletszabályzata, az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetménye tartalmazza. (EBKM: 0,01%)
A dombornyomott bankkártya éves kártyadíjkedvezmény esetében a Visa Classic és MasterCard Standard dombornyomott bankkártyák a Visa Electron és Maestro bankkártyákra vonatkozó éves kártyadíj mellett vehetők igénybe.
* A kedvezmény az akció időtartama alatt havi korlátlan számú és összegű NetBankon és MobilBankon indított eseti forint átutalásra vonatkozik, az akció visszavonását követően a Bank havi maximum 100 000 Ft átutalási összegig biztosítja a kedvezményes díjat.
** A kedvezményi feltétel az akció visszavonását követően csak bankkártyás vásárlással teljesíthető.
*** Diákoknak a számlavezetési díj az akció visszavonását követően 199 Ft.
Az akciók 2014. január 29-től visszavonásig érvényesek.
A 2015. április 1. előtt nyitott Erste EgySzámlák esetében az akciók 2014. január 29-től visszavonásig érvényesek. A 2015. április 1-jétől nyílt és átminősített Erste EgySzámlák esetében az akciók legfeljebb 2018. március 1-ig érvényesek.

A lakossági hitel, számla és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatóak: http://felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak
Erste TeleBank: 06 40 222 222