Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Erste EgySzámla

 

„Feltételek nélkül szeretnék kedvezményt a bankszámlámhoz.”
Egyre gondolunk. Erste EgySzámla Díjcsomag

Azért fejlesztettük ki az Erste EgySzámla Díjcsomagot, hogy pénzügyeit egyszerűbbé tegyük.

Alábbi sorvezető szerint három lépésben összeállíthatja saját Erste csomagját!

oba_62x130

1. Válasszon rugalmasan módosítható kedvezmények közül!

Kedvezményeink közül egyet teljesítési feltétel nélkül biztosítunk Erste EgySzámla Díjcsomagjához:

  • Korlátlan számú kedvezményes NetBank és MobilBank forint átutalás*
  • SMS kedvezmény az Erste Hírnök szolgáltatásra, amellyel azonnali, díjmentes SMS tájékoztatást kap az Erste Egyszámla Díjcsomag részét képező összes számlájának valamennyi tranzakciójáról.**
  • Dombornyomott bankkártya éves kártyadíj kedvezmény. Élvezze egy elektronikus bankkártya éves kártyadíjáért a dombornyomott bankkártya előnyeit: díjmentes, külföldön érvényes baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás!***

Megváltoztak bankolási szokásai? Bármikor válthat kedvezményt!

Erste EgySzámla Díjcsomagjával ezt is megteheti! Ha úgy érzi, hogy bármely másik választható kedvezményünket jobban ki tudja használni, bármikor könnyedén igényeihez igazíthatja azt!

2. Csökkentse havi ügyfélkapcsolati díját!

Válassza ki , hogy bankolási szokásai alapján mely feltételnek tud megfelelni és csökkentse ügyfélkapcsolati díját havi 990 Ft-ról havi 199 Ft-ra!

egyszamla_300x199

Diákoknak akár 0 Ft/hó ügyfélkapcsolati díj:
Az Erste EgySzámla Díjcsomagot 0 Ft havi ügyfélkapcsolati díjért vehetik igénybe azon diákok, akik már elmúltak 14 évesek, de még nem töltötték be 26. életévüket, továbbá rendelkeznek érvényes diákigazolvánnyal és elektronikus számlakivonatot igényelnek.

3. Ingyenes számlavezetés!

Bankszámláinak számától és devizanemétől függetlenül minden Erste EgySzámla Díjcsomagban nyitott bankszámla havi számlavezetési díja 0 Ft, ráadásul a 2016. december 21. napjától nyitott Erste EgySzámla Díjcsomagjához igényelt bankkártyáját bármelyik számlájához díjmentesen hozzárendelheti.

4. Sokoldalú kiegészítő szolgáltatások!

- Fontos Önnek a megkülönböztetés?
MasterCard Gold bankkártya: Akciós jelleggel most 50% kibocsátási és éves díjkedvezménnyel igényelheti számlájához a MasterCard Gold bankkártyát, amit kiemelt figyelmet, illetve díjmentes, emelt szintű utas- és balesetbiztosítást biztosít az Ön számára külföldön a világ bármely pontján.

- Rendszeres megtakarítás?
Erste CélBetét: Rendszeres, kis összegű megtakarításokkal is nagy célokat lehet megvalósítani. Határozza meg céljait, és valósítsa meg azokat Erste CélBetétekkel!

5. Foglaljon időpontot fiókunkba!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, és szeretne Erste EgySzámla Díjcsomagot nyitni, foglaljon időpontot az Önnek megfelelő bankfiókunkba, keresse fel bármely Erste Bankfiókunkat.

  • személyazonosító igazolvány (kártya formátumú) + lakcímet igazoló hatósági igazolvány, vagy
  • régi típusú személyi igazolvány (könyv alakú) + lakcímet igazoló hatósági igazolvány (amennyiben az kiállításra került), vagy
  • vezetői engedély (kártya formátumú) + lakcímet igazoló hatósági igazolvány, vagy
  • útlevél + lakcímet igazoló hatósági igazolvány.

Továbbá, amennyiben Ön nyugdíjas vagy diák:

  • Nyugdíjas igazolvány
  • Diákigazolvány

6. Sokoldalú kiegészítő szolgáltatások! Bankoljon velünk és intézze mindennapi pénzügyeit egyszerűen!

Rendszeres megtakarítás Erste CélBetét
Rendszeres, kis összegű megtakarításokkal is nagy célokat lehet megvalósítani. Határozza meg céljait, és valósítsa meg azokat Erste CélBetétekkel!

Megoldást keres átmeneti pénzhiány esetére?Erste Biztonsági Keret
Biztosítsa be magát a váratlanul felmerülő kiadások áthidalására! Igényelje Biztonsági Keret folyószámlahitelünket már számlanyitáskor, és így kerete már az első munkabér-jóváírást követő, maximum 3 munkanapon belül rendelkezésére áll! THM: 23,73%-26,23%****

Szeretne állandó kontroll tranzakciói felett?Erste Hírnök szolgáltatás
Vegye igénybe SMS szolgáltatásainkat fix havidíjért az SMS-ek számától függetlenül. A díjcsomagjához tartozó valamennyi számlán történt mozgásról értesítést kap SMS-ben és akár emailben is.

Rendszeres készpénzfelvétel?Erste Korlátlan ATM Készpénzfelvételi csomag
Vegye igénybe fix havidíjas csomagunkat, mellyel havonta korlátlan számban vehet fel készpénzt kedvezményes díjjal (0 Ft + 0,6%) az Erste Csoport belföldi és külföldi, valamint az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség belföldi ATM-jein. A csomagot a díjcsomagjába tartozó számlákhoz bankszámlánként külön-külön igényelheti.

Fontos Önnek a megkülönböztetés?MasterCard Gold bankkártya
Akciós jelleggel most 50% kibocsátási és éves díjkedvezménnyel igényelheti számlájához a MasterCard Gold bankkártyát, amit kiemelt figyelmet, illetve díjmentes, emelt szintű utas- és balesetbiztosítást biztosít az Ön számára külföldön a világ bármely pontján. Az akció időtartama: 2016. december 21-től az akció visszavonásáig.

Erste EgySzámla Díjcsomag és az ahhoz kapcsolódó szolgáltatások szerződési feltételeit a Lakossági Banki Szolgáltatások Általános Szerződési Feltételei, továbbá a Bank Üzletszabályzata, az aktuális kondíciókat és a számlavezetési kedvezmények feltételeit a Bank mindenkor hatályos Lakossági Bankszámla és Betéti Kamat Hirdetményetartalmazza. (EBKM: 0,01%)
A 2016. december 21-étől nyílt és átminősített Erste EgySzámla Díjcsomagok esetében az akciók legfeljebb 2020. március 1-ig érvényesek.
A számla és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatóak: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem
* Valamennyi Erste NetBank és Erste MobilBank szolgáltatáson keresztül indított eseti forint átutalás kedvezményes díja, összeghatártól függetlenül:0 Ft + (0,30%, maximum 6.000 Ft).
** Számlatulajdonos és a számla feletti rendelkezők által igényelt Erste Hírnök szolgáltatás havi díja az első telefonszámra 50%-os kedvezménnyel.
*** A VISA Classic és a MasterCard Standard típusú bankkártya kibocsátási díja és éves kártyadíja a VISA Electron/Maestro típusú bankkártya kibocsátási díjával és éves kártyadíjával érhető el.
****Az Erste Biztonsági Keret (folyószámlahitel) és hitelkártyák esetében a THM meghatározása a 2016.11.23. napján hatályos feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével 375 000 Ft-ra és 12 hónapos futamidőre történt. Értéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A folyószámlahitel feltételeit a Fogyasztási és Lombard Hitelek Általános Szerződési Feltételek az aktuális kondíciókat a Lakossági Hitel Hirdetmény tartalmazza. A lakossági hitel, számla és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatóak: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem