Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Erste Prémium Assistance szolgáltatás

 

Érdeklődik Prémium szolgáltatásunkkal kapcsolatban vagy időpontot foglalna?
Prémium bankáraink 1 munkanapon belül megkeresik Önt!

Kérjen visszahívást itt!

A Europ Assistance Holding Irish Branch-el közösen létrehoztunk egy olyan szolgáltatást, mely prémium ügyfeleink számára kényelmes, megbízható és gyors segítséget nyújt váratlan helyzetekben a nap 24 órájában.

premium_assist_480x300


Háztartási vészelhárítási és kiterjesztett garancia szolgáltatások:
Otthoni váratlan események előfordulása esetén segítséget nyújt, szerelőt küld a probléma elhárítása érdekében. Csőtörés, dugulás, üvegtörés és egyéb vészhelyzetek elhárítása mellett a kiterjesztett garancia szolgáltatás az otthon levő elektromos készülékekre nyújt garancia szolgáltatást.

Országúti gépjármű segélyszolgálat:
Amennyiben a gépjármű meghibásodik, vagy menetképtelenné válik, az esemény bejelentését követően (az Erste Prémium Assistance telefonszámán) javítást, elszállítást illetve cserautót biztosít a gépjárműben utazó személyek számára.

Egészségügyi szolgáltatások:
Amennyiben orvosra, ügyeletes kórházra, gyógyszertárra lenne szüksége, az Erste Prémium Assistance operátor azonnal rendelkezésre áll. Előfordulhat olyan eset, hogy hirtelen babysitter-re vagy segítségre lenne szükség az otthoni teendők elvégzéséhez. Azonnal érkezik a segítség a nap bármely szakaszában, az Ön igényének megfelelően.

Ügyféltájékoztató és biztosítási feltételek (hatályos: 2016.október 1-től)
Ügyféltájékoztató és Biztosítási feltételek (hatályos: 2016. március 21-től)
Ügyféltájékoztató és Biztosítási feltételek (hatályos: 2016. március 20-ig)