Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Pénzügyi tervezés és széles befektetési paletta

 

Érdeklődik Prémium szolgáltatásunkkal kapcsolatban vagy időpontot foglalna?
Prémium bankáraink 1 munkanapon belül megkeresik Önt!

Kérjen visszahívást itt!

Tervei megvalósítását portfólióépítéssel segítjük, az Ön igényeit a középpontba állítva. Ez a valós célok azonosításán túl azt is jelenti, hogy feltérképezzük: Ön milyen pénzügyi ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkezik, illetve milyen kockázatot hajlandó vállalni céljai eléréséhez. Így Önnel közösen alakítjuk ki azt a portfóliót, amelynek segítségével megvalósulhatnak álmai. Önnek, mint prémium ügyfelünknek lehetősége van szélesebb befektetési palettáról válogatni.

penzugyi_terv_480×370


Miért érdemes megtakarítani?

A különböző pénzügyi szolgáltatók kínálatában sokféle befektetési megoldással és még annál is több terméktípussal találkozhat. Egy dologban azonban mindenhol egyetértenek: megtakarítani érdemes!


Kamatoztatásuk ugyanakkor egyre nagyobb biztonságot, és szélesebb anyagi lehetőségeket nyújt Önnek a jövőben.

  • Egyfelől azért, mert a legtöbb távolinak, vagy akár elérhetetlennek tűnő céljai is megvalósulhatnak, ha rendszeresen félretesz, és megtakarításait tudatosan fekteti be.
  • Másfelől, megfelelő stratégia hiányában, a jelenben el nem költött forintjai folyamatosan veszítenek értékükből.

Az Ön vagyonának gyarapítására adott egyedi ajánlatunkat az alábbi mérföldkövek mentén állítjuk össze:

  • Befektetési szokásainak áttekintése alapján közösen meghatározzuk az Önhöz legközelebb álló hozamkockázat elvárási profilt.
  • Áttekintjük az Ön és családja anyagi biztonságának hosszú távú fenntartásához szükséges feltételeket.
  • Segítünk rövid és hosszú távú céljainak rendszerezésében, és az elérésükhöz szükséges költség- és időterv felállításában.
  • Figyelembe vesszük, hogy mely megtakarítási formák nyújtanak lehetőséget a befektetési hozamokon túl, állami kedvezmény vagy támogatás igénybevételére.
  • Végül Önnel közösen kialakítunk egy optimális megtakarítási portfóliót, ami segít abban, hogy az Ön tervei meglévő és jövőbeli megtakarításaiból megvalósulhassanak.