Az oldal helyes megjelenítéséhez JavaScript szükséges, amit az Ön böngészője jelenleg nem támogat!

Erste Lakástakarék akció

 

Kössön Erste Lakástakarék-szerződést akár díjmentes számlanyitással és használja ki az évi 72 000 Ft állami támogatást!*

Tervezzen előre, és számolja ki most mekkora felhasználható összeghez juthat Lakástakarék megtakarításával!

kalkulalok


Miért érdemes Erste Lakástakarék szerződést kötnie?

  • A megtakarítás teljes mértékben kamatadó- és EHO mentes.
  • A betéti részre az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) vállal garanciát.
  • Az állami támogatás - a jogosultság fennállása esetén - a megtakarítási évben befizetett összeg 30%-a, maximum évi 72 000 Ft*.
  • Megtakarítási időtől és a bevont családtagok számától függően akár 40 000 000 Ft-hoz is hozzájuthat**.
oba_62x130

Az akcióban részt vevő termékek:

  Módozat neve
(megtakarítási idő):
KLASSZIK HITEL 4 (48 hónap)
KLASSZIK HITEL 5 (57 hónap)
KLASSZIK HITEL 6 (72 hónap)
KLASSZIK HITEL 8 (96 hónap)
KLASSZIK HITEL 10 (120 hónap)
Betéti kamat 1,00%
Hitel kamat 4,90%
Maximális szerződéses összeg 8 000 000 Ft

Klasszik Hitel tarifatáblázat

A lakástakarék termék elemei

LTP_elemei_325x314


További információért, kérjük kérdezze fióki tanácsadóinkat, aki készséggel állnak rendelkezésére vagy hívja az Erste TeleBankot a 06 40 222 222-es telefonszámon!

* A 2014.04.14-tól visszavonásig megkötött Klasszik Hitel módozathoz tartozó termékek esetén 100%-os számlanyitási díjkedvezmény vehető igénybe, amennyiben az ügyfél vállalja, hogy megtakarítását az első megtakarítási év kezdetétől a teljes megtakarítási időszak alatt szerződésszerűen, csoportos beszedéssel fizeti az ERSTE BANK HUNGARY ZRT.-nél vezetett bankszámlájáról, továbbá ezen időszakra vállalja, hogy legalább havonta, egy összegben a mindenkori legalacsonyabb összegű nettó minimálbérnek megfelelő jövedelem átutalás történik, és kerül jóváírásra az előzőekben írt számlára,vagy ezen időszak alatt az Erste Bank Hungary Zrt. szerződött Prémium/Privát banki ügyfele, vagy az ERSTE BANK HUNGARY ZRT.-nél vezetett, előzőekben írt számla típusa Erste Egyszámla, vagy Erste Privilégium S/M/L típusú számla, a Hirdetményben rögzített további feltételek figyelembe vétele mellett. Az ERSTE Lakástakarék Zrt. egyéb akciós módozatai és annak feltételei az akciós Hirdetményben találhatóak.
A Klasszik Hitel módozatai esetén az állami támogatással együtt számított EBKM érték 4,95%–12,35%, az állami támogatás nélkül számított EBKM érték -0,66%–0,86%, a megtakarítá­si idő és a kedvezményre való jogosultság függvényében. A kapcsolódó THM érték 5,63%–6,40% a megtakarítási idő függvényében.
A jelen tájékoztatóban megjelölt EBKM érték a betéti kamat és az értékpapírok hozama számí­tásáról és közzétételéről szóló 82/2010. (III. 25.) korm. rendelet alapján került megállapításra, havi 20 000 Ft folyamatos betételhelyezést feltételezve. Az állami támogatás mértéke szerződé­senként és személyenként, havi rendszeres megtakarítást feltételezve, legfeljebb évi 72 000 Ft, amely havi 20 000 Ft-os megtakarítás esetén érhető el. A jelen tájékoztatás nem tekinthető az ERSTE Lakástakarék Zrt. részéről hivatalos ajánlattételnek, az itt leírtak kizárólag a figyelem felkeltését célozzák. A tájékoztatás nem teljes körű. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat. A jelen tájékoztatóban megjelölt THM érték tekintetében – hivatkozás­sal a teljes hiteldíj mutató meghatározásáról, számításáról és közzétételéről szóló 83/2010. (III. 25.) korm. rendeletre – rögzítjük, hogy a THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén a mértéke módosulhat.

**Háromgyerekes család esetén, amennyiben minden családtagra Klasszik Hitel 10 éves,
8 000 000 Ft-os szerződéses összegű módozat kerül megkötésre.