Dolgozz szabadon, bárhonnan!

Van valamilyen elképzelésed arról, milyen lehet egy banknál dolgozni? Kövesd blogcikkeinket, és megtudhatod, milyen színes munkahely az Erste, és miért mondjuk, hogy a #teamerste egy olyan közösség, ahová jó érzés tartozni! 

 
  • 2023. június 13.
  • 3 perc

Akkor ez most, hogy is van? Az erstések bárhonnan dolgozhatnak?

Ez részben valóban így van. A koronavírus hatására mi is bevezettük az NWOW-t, azaz a new ways of workinget, és újraszerveztük a központi épületben, azaz a Toronyban dolgozók munkáját. Ebben nem egyedül döntöttünk, hanem – ahogy azt mi szoktuk – megkérdeztük kollégáinkat. És ők döntöttek.

A szabály úgy szól, hogy azokban a munkakörökben, amik ezt lehetővé teszik, max. 60% home office, min. 40% irodai jelenlét arányban szervezzük a munkánkat. Ez azt is jelenti, hogy aki ennél többet szeretne az irodában lenni, az jöhet gyakrabban is a Toronyba. Aki viszont szeret otthonról dolgozni, megteheti. És hogy ez miért jó?

Mindenki más élethelyzetben van, mást érez komfortosnak. Mert néha jól esik az elmélyültebb munkát otthon, csendben végezni. De az iroda, az Erste Torony, meg egy klassz hely arra, hogy együtt legyünk, találkozzunk, megvitassunk dolgokat.

Legyél csapatunk tagja!

Tervezd a jövőd az Ersténél. 

Az iroda részben átalakult egy közösségi térré, ahol örülhetünk egymásnak és a találkozásoknak. Mert valljuk be, azt a virtuális térben nehezebb megtenni.

És mi van akkor, ha valaki ennél is többet akar otthonról dolgozni?

Számára ott a távmunka lehetősége. Leginkább az IT, valamint a call center területen lévő kollégáink élnek ezzel a lehetőséggel, de területeken is dolgoznak munkatársaink távmunkában. Van például, aki lezárások ideje alatt vidékre költözött, és a távmunkának köszönhetően továbbra is #teamerste tag. Szóval hajrá, rugalmasság!

Kapcsolódó tartalmaink

Legyél csapatunk tagja!

Élet a #teamerstében! – Új blogsorozat indul, ne maradj le!

5 tipp a #teamerste toborzóitól, hogy lenyűgözd az interjúztatódat, és megszerezd álmaid állását

Sikeres karrierépítés a bankszektorban – a #teamerste toborzóinak ajánlásával