Büszkén támogatjuk a Magyar Élelmiszerbank Egyesületet

Olyanok is minőségi élelmiszerhez jutnak, akiknek nem igazán lenne rá lehetősége: nagyon röviden ezért dolgozik a Magyar Élelmiszerbank Egyesület, akiknek mi, az Ersténél is támogatói vagyunk. A jótékonyság közösségkovácsoló erővel is bír, és mi több mindent is teszünk azért, hogy segítsük ezt a nagymúltú szervezetet!

 
  • 2023. október 24.
  • 5 perc

Az Ersténél hisszük, hogy kötelességünk segíteni azoknak, akik nap mint nap másokért dolgoznak. Épp ezért csatlakoztunk a Magyar Élelmiszerbank Egyesület támogatóihoz is. Az Élelmiszerbank azért dolgozik, hogy azoknak is jusson elegendő élelmiszer, akik ezt saját erőből nem, vagy csak nagyon nehezen engedhetik meg maguknak.

Jótékonysági reggeli az irodában

2018-ban csatlakoztunk az Élelmiszerbank Együnk Egymásért programjához, így kollégáink a meghirdetett alkalmakkor csapatokban készítenek reggelit, sütnek házi süteményeket, amit a központi irodaházunk aulájában vásárolhatnak meg a munkába érkezők. A sütemény- és szendvicsvásár mindig nagyon népszerű, a kollégáktól bejövő támogatásokat pedig természetesen az Élelmiszerbanknak ajánljuk fel. Ezt a becsületkasszás reggelit eddig 8 alkalommal rendeztük meg, és közel 7 millió forintot gyűjtöttünk már így. Amellett, hogy jó érzés segíteni, csapatépítésnek is remek program.

Legyél csapatunk tagja!

Tervezd a jövőd az Ersténél.

JótéKonyha az éves rendezvényünkön

Az Élelmiszerbank JótéKonyha catering szolgáltatását választottuk idén az éves rendezvényünkre is. Amellett, hogy a bevétellel a munkájukat támogattuk, a környezetért is sokat tettünk, hiszen a JótéKonyha a megmaradt ételt azonnal dobozokba teszi, és futárai elviszik azt a rászorulóknak. Így semmi sem vész kárba.

Minden tett számít

A +1 Tett programunkat azért találtuk ki, hogy kollégáink saját csapatukkal együtt minden évben elmehessenek egy kiválasztott civil szervezethez, ahol munkájukkal segítenek egy-egy megoldandó feladatban, és megismerjék a szervezet munkáját. Mert hisszük, hogy nem csak a pénzadomány számít, hanem a segítségnyújtás bármely formája. Így jutnak el kollégáink a Magyra Élelmiszerbank Egyesülethez is.

Civil szervezeti kisokos

Idén létrehoztunk egy civil szerezetekre vonatkozó kiajánló kisokost, amit az Intranet oldalunkon elérhetővé tettünk a teljes banknak. Ebben kategóriánként (catering, csapatépítő, üzleti ajándék stb.) feltüntettük, hogy melyik civil szervezet, milyen szolgáltatást nyújt és szorgalmazzuk, hogy a piacai szolgáltatók helyett a nonprofitokat válasszák és támogassák. Természetesen az Élelmiszerbank ezen a listán is több kategóriában szerepel.

Te is szeretnél tenni egy jó ügyért? Nézd meg, hogy a saját közösségedben hol van rád szükség, állj egy olyan szervezet mellé, akinek a tevékenysége igazán közel áll hozzád!

Kapcsolódó tartalmaink