Nincs nálad a kártyád, de a telefonod igen? Fizess androidos mobiloddal vagy az arra alkalmas okosóráddal úgy, akár a bankkártyáddal! Biztonságos és egyszerű. Megmutatjuk, hogyan add hozzá a kártyád a Google Payhez a George Appban.

 
  • 2023. augusztus 24.
  • 3 perc

Előfordult már, hogy futni indultál, és hazafelé be akartál ugrani a boltba, de nem volt nálad a bankkártyád? Vagy csak otthon felejtetted a pénztárcád, így fordulhattál is vissza? Valljuk be, manapság már a mobilunk mindig ott lapul a zsebünkben, így nagy segítség, hogy már azzal is fizethetünk. És nem csak az üzletekben, hanem az online vásárlásoknál is nagyon hasznos.

Hogyan?

Csupán néhány koppintás, és már te is fizethetsz a mobiloddal akkor is, ha nincs nálad a bankkártyád. Videónkban megmutatjuk, hogyan:

 

Mennyire biztonságos?

Ne aggódj, a fizetés Google Payjel teljesen biztonságos. Ez a technológia egy virtuális kártyaszámot rendel a kártyádhoz a valós helyett, így a kártyád tényleges számát nem tárolja a felület, és nem juthat el a kereskedőhöz, akinél éppen vásárolsz. Sőt, a telefonod sem tárolja, így, ha illetéktelen kezekbe kerül, akkor sem jutnak hozzá a kártyaadataidhoz.

Még többet szeretnél tudni? Nézd  meg a Google Pay oldalán:

Technikai feltételek

A George App az Erste Bank mobilalkalmazási szolgáltatása.

  • A Google Pay használatához George Appal történő digitalizáció esetén minimum 8.0 verziószámú android rendszerrel bíró okostelefon, valamint aktív internetkapcsolat (mobilinternet- vagy wifi kapcsolat) és NFC chippel rendelkező okostelefon szükséges.

  • Okosórás fizetés esetén csak NFC fizetésre alkalmas, a Google Payt támogató eszközökkel lehetséges a vásárlás. Google Wallet alkalmazáson keresztüli digitalizáció esetén minimum 5.0 verziószámú operációs rendszerrel bíró okostelefon szükséges.

  • A Google Pay szolgáltatás szabályait a Google, Google Pay ÁSZF tartalmazza.

Online bankszámlanyitás

Akár egy szelfivel a George Appban!
Most 40 000 Ft díjkedvezménnyel!

Kapcsolódó tartalmaink