Szabd magadra a bankod!
Az Erste alkalmazkodik az életstílusodhoz

Szabd magadra a bankod! Az Erste alkalmazkodik az életstílusodhoz

 

Mindannyian különbözőek vagyunk, és a napjaink ritmusa sem egyforma. Miért kellene, hogy egyformán bankoljunk? Szolgáltatásainkat úgy alakítjuk, hogy minél inkább alkalmazkodjanak hozzád. 

  • 2024. január 2.
  • 3 perc

Úgy bankolhatsz, ahogy neked kényelmes, és még a költségek is alkalmazkodnak hozzád. Ha az Ersténél bankolsz, a pénzügyekben sem kell határt szabnod az egyéniségednek.

Színes egyéniség vagy? Tedd egyedivé George-ot is!

George mindig a rendelkezésedre áll, hiszen akkor bankolhatsz a segítségével, amikor neked kényelmes. De nem csak ebben alkalmazkodik hozzád. 

  • Kiválaszthatod, hogy milyen csempéket szeretnél látni az Áttekintő oldalon.

  • Beállíthatod a George App ikonjának színét.

  • A különböző Célbetét számláidat elnevezheted, így mindig tudhatod, hogy mire spórolsz.

  • Azt is kiválaszthatod az Őrszem szolgáltatás segítségével, hogy milyen kártya-vagy számlatevékenységekről küldjön neked George App-értesítést. 

Kedvező devizaváltás

Válts devizát kedvező árfolyamon online, a George Appon vagy a George Weben hétköznapokon 8 és 17 óra között a havi keretösszegedig!

Válaszd ki te, milyen nevet írjunk a bankkártyádra!

A magyarországi bankok közül elsőként nálunk választhatod ki, hogy milyen keresztnév kerüljön a bankkártyádra! Eddig ez egy automatikus folyamat volt nálunk, de mostantól külön kérheted, ha más keresztnevet szeretnél. Egyetlen kikötés van csak: hazánkban anyakönyvezhető keresztnévnek kell lennie a kártyára írt névnek. Ha élnél a lehetőséggel, erre bankfiókban, mobilbankárainknál vagy helyszíni értékesítőknél igényelt kártyák esetében van lehetőséged.

 

Online bankszámlanyitás

Akár egy szelfivel a George Appban!
Most 40 000 Ft díjkedvezménnyel!

Válassz címletet az Erste ATM-eknél!

Csupa nagy címletet kaptál az ATM-től, pedig zsebpénzt szeretnél adni a gyermekednek? Bosszantó helyzet, pedig elkerülheted. Az Erste ATM-eknél kiválaszthatod, hogy milyen címleteket szeretnél kapni, amikor készpénzt veszel fel. Így sokkal egyszerűbben tervezhetsz, és csak néhány gombnyomás az egész. Próbáld ki!

Mit választhatsz még? Egyetlen havi díjért több bankszámlád is lehet, de nem kell, hogy mindegyikhez külön bankkártyád legyen. Elég egyetlen kártya, amit a George Appon keresztül szabadon hozzárendelhetsz bármelyik számládhoz. Például, ha nyaralni indulsz, a kártyádat az utazás idejére hozzákapcsolatod akár az euróban vezetett számládhoz is. 

Sőt, vásárlásaid után akár pénzvisszatérítéseket is kaphatsz Moneyback kedvezményprogramunknak köszönhetően. Nézd meg a részleteket, és legyél te is erstés!  

Kapcsolódó tartalmaink