Bankári telefonvonal a befektetések egészségéért 

Különösen olyan érzékeny inflációs időszakban, mint amiben most vagyunk fontos, hogy naprakészen tartsd a pénzügyeidet. Ebben fontos szerepet játszanak azok a telebankos kollégáink, akik prémium bankáraink munkáját támogatva hívnak fel téged. A segítségükkel számos tranzakciót már otthonról, telefonon keresztül is elvégezhetsz. Erről itt olvashatsz bővebben. 

 
  • 2023. augusztus 21.
  • 3 perc

Azért, hogy prémium ügyfelünkként a megfelelő pénzügyi döntésekkel tudd ellensúlyozni a pénzromlást, és ki tudd használni a magas alapkamat nyújtotta befektetési lehetőséget, havonta bővítjük termékpalettánkat, fix és változó hozamú termékekkel. 
 
Az alacsony kockázatú befektetési alapjaink befektetési politikáján is változtattunk, hogy élve a magasabb kamatkörnyezet lehetőségeivel, magasabb hozamot tudj elérni. Így nem kell lemondanod a befektetési alapra épített portfólió rugalmasságáról, hiszen rövid távon is rugalmasan értékesíthetsz, pénzhez juthatsz.  
 
Továbbra is fontosnak tartjuk, hogy befektetőként kitarts a portfóliószemlélet mellett, és adózás szempontjából a legoptimálisabb megoldást választhasd az Erste kínálatából. A pénzügyi stabilitás érdekében szükséges, hogy közép és hosszú távon is tervezz, ehhez pedig igyekszünk sok támogatást nyújtani. A piac alakulásáról folyamatosan tájékozódhatsz az Erste Market honlapján, illetve a Prémium webinárainkon, amelyeket vissza is nézhetsz a honlapunkon.

 

Hamarosan pedig videóbankon keresztül is elérheted bankárod.  

Kikerülnéd a szochót? Tedd a pénzed TBSZ-re!

A Tartós Befektetési Számla segítségével befektetéseid után fizetendő adókat akár 0%-ra is mérsékelheted. Tudj meg többet!

Kapcsolódó tartalmaink