Exportélénkítő forgóeszköz hitelprogram

Banki összefogás cége sikeréért

  • Kedvezményes, fix kamatozású
  • Tartós forgóeszköz-finanszírozást tesz lehetővé

A magyarországi kis- és közép vállalatok export-előfinanszírozási hiteleinek refinanszírozása érdekében a Magyar Export-Import Bank (Eximbank) több hazai hitelintézettel, köztük az Erste Bankkal is refinanszírozási hitelkeretszerződést írt alá. Így bankunk az Eximbank forrásából kedvezményes, fix kamatozású, kivehető forgóeszköz-hitelt vagy finanszírozást biztosíthat az exportra termelő vállalati ügyfeleknek. 

Nagyvállalati ügyfeleink részére az Erste Bank – a keretmegállapodás alapján történő finanszírozás feltételeihez hasonlóan - egyedi refinanszírozási szerződés alapján tud refinanszírozási forrást biztosítani. A hitelprogram lebonyolítása gyorsított eljárási rendben történik. 

Jogi feltételek

A termékhez kapcsolódó további információért, és a részletes kondícióival kapcsolatban kérjük, forduljon személyes ügyfélmenedzseréhez, vállalati irodáink munkatársaihoz, vagy hívja az ERSTEBUSINESS24-et a +36 1 298 0223 -as telefonszámon.

A termékismertetőben található információk csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlatnak. A konkrét finanszírozás feltételeit minden esetben egyedi döntés alapján határozzuk meg.