Lejárat nélküli folyószámla- és forgóeszközhitel

Vállalati finanszírozás rugalmas megoldásokkal

  • Versenyképes forgóeszköz-finanszírozás
  • Kevesebb adminisztráció, hosszabbítás nélkül
  • Segíti vállalkozása likviditásmenedzsmentjét
  • Rugalmas forgóeszköz-finanszírozást tesz lehetővé

Lejárat nélküli hiteleink elsődleges célja a kisvállalatok, közepes vállalatok és nagyvállalatok forgóeszköz-finanszírozási igényeinek kielégítése és átmeneti likviditáshiányuk enyhítése. Bankunk az Ön vállalkozása számára rendelkezésre tartott hitelkeretet minden évben legalább egyszer felülvizsgálja. Ha a hitelkeretet változatlan feltételekkel jóváhagytuk, akkor cége megspórolja az éven belüli hitelek hosszabbításával járó adminisztrációt és az újraszerződés költségeit.

A termékekkel kapcsolatos további információért és az igénybevétel részletes kondícióit illetően kérjük, forduljon személyes ügyfélmenedzseréhez, vállalati irodáink munkatársaihoz, vagy hívja az ERSTEBUSINESS24-et a +36 1 298 0223-as telefonszámon. A termékismertetőben található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlatnak. A konkrét finanszírozás feltételeit minden esetben

Jogi feltételek

A termékhez kapcsolódó további információért, és a részletes kondícióival kapcsolatban kérjük, forduljon személyes ügyfélmenedzseréhez, vállalati irodáink munkatársaihoz, vagy hívja az ERSTEBUSINESS24-et a +36 1 298 0223 -as telefonszámon.

A termékismertetőben található információk csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlatnak. A konkrét finanszírozás feltételeit minden esetben egyedi döntés alapján határozzuk meg.