Agrár Széchenyi Kártya

Akár teljes állami kamattámogatás, kezességi díj és költségtámogatással.

Készüljön fel a következő kihívásokra az Agrár Széchenyi Kártya folyószámlahitellel! Igényelje akár ingatlanfedezet nélkül!

Miért kedvező?

 • állami kamat- és kezességi díjtámogatással vehető igénybe
 • akár 200 millió Ft hitelösszegig igényelhető
 • akár ingatlanfedezet nélkül

Kik igényelhetik?

 • Mezőgazdasági termék előállításával, feldolgozásával és forgalmazásával, valamint erdőgazdálkodással, vadgazdálkodással és halgazdálkodással kapcsolatos tevékenységet végző kis és középvállalkozások.
 • Rendelkezik legalább egy (25 millió forint hitelösszeg felett két) lezárt teljes naptári évre vonatkozó működési múlttal.
 • Rendelkezik a MÁK-tól kapott ügyfél-azonosító számmal.
 • Nincs lejárt köztartozása, sem lejárt hiteltartozása.
 • Megfelel az Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció Üzletszabályzatában meghatározott egyéb feltételeknek
 • Rendelkezik elegendő szabad támogatási kerettel


Milyen célra igényelhető?

 • A vállalkozás érdekében felmerülő – az adós és számviteli jogszabályok szerint – elszámolható kiadásra felhasználható, vásárlás, készpénzfelvétel, átutalás, inkasszó útján vagy egyéb módon.


Mik a hitel biztosítékai?

 • Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) készfizető kezessége
 • Agrár Széchenyi Kártya Konstrukció Üzletszabályzat szerinti feltételeknek megfelelő nagykorú magánszemélyek készfizető kezessége
 • Tárgyi biztosíték: 25-50 millió forint közötti hitelösszeg esetén opcionális, 50 millió forint hitelösszeg felett egyéb fedezet bevonása is szükséges.

Feltételek

*Pontos hitelösszeg és futamidő megállapítása a vállalkozás kockázati minősítésének függvénye, figyelembe véve az ügyfél szabad támogatási keretét, valamint az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány és az Átmeneti támogatást tartalmazó hitelek együttes összegére vonatkozó limiteket.

**A hitelbírálat során további szerződéses és folyósítási feltételek kerülhetnek meghatározásra.

Árazás

További díjak a mindenkori Széchenyi Kártya Program hirdetménye alapján.

Jelen termékismertetőben található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem teljes mértékben  ismertetik a vonatkozó jogszabályt és nem minősülnek ajánlatnak. A konkrét finanszírozás feltételei minden esetben egyedi döntés alapján kerülnek meghatározásra.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak, nem jelent a Bank részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Bank saját hitelbírálati szempontjai alapján jogosult dönteni.

A szerződéses feltételeket és kondíciókat a mindenkor hatályos Vállalati Hitel-, kölcsön-, faktoring-, és Garancia Szerződések Általános Feltételei, a Vállalati Hitelezési Hirdetmény, a Vállalati Széchenyi Kártya Program Hirdetmény valamint a KAVOSZ Zrt. AGRÁR Széchenyi Kártya Üzletszabályzata tartalmazza. A Vállalati Hitelezési Hirdetmény, a Vállalati Széchenyi Kártya Program Hirdetmény megtalálható a https://gate.erstebank.hu/hirdetmenyek, a Vállalati Hitel-, kölcsön-, faktoring-, és Garancia Szerződések Általános Feltételei https://gate.erstebank.hu/aszf, oldalon valamint a bankfiókokban, a KAVOSZ AGRÁR Széchenyi Kártya Üzletszabályzata a https://www.kavosz.hu/letoltheto-dokumentumok/ oldalon.

A Hitel igénylése a KAVOSZ Zrt., mint az Erste Bank Hungary Zrt. megbízottja közreműködésével történik.