Széchenyi Likviditási Hitel GO!

Működési költségekre, ingatlanfedezet nélkül.

Biztosítsa vállalkozása zavartalan működését a Széchenyi Likviditási Hitel GO! segítségével! Ingatlanfedezet nélkül is igényelhető.

Miért előnyös a Széchenyi Likviditási Hitel GO! ?

  • Kedvező kondíciókkal bír az állami kamat-, kezelési költség- és kezességi díjtámogatásnak köszönhetően.
  • 3 éves futamidő.
  • Nincs szükség ingatlanfedezetre.
  • A finanszírozási cél igazolása nélkül igénybe vehető.

Kik igényelhetik?

Minden kis- és középvállalkozás, amelynek


Milyen célra vehető igénybe?

  • A vállalkozása számára szabad felhasználású forgóeszközhitel biztosítására. A hitelkeret minden felmerülő működési költségére (korlátozás nélkül) igénybe vehető, akár hitelkiváltásra is.


Mik a hitel biztosítékai?

Feltételek

*Pontos hitelösszeg és futamidő megállapítása a vállalkozás kockázati minősítésének függvénye, figyelembe véve a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. és az Átmeneti támogatást tartalmazó hitelek együttes összegére vonatkozó limiteket.

**A hitelbírálat során további szerződéses és folyósítási feltételek kerülhetnek meghatározásra.

Árazás

További díjak a mindenkori Széchenyi Kártya Program hirdetménye alapján.

Jelen termékismertetőben található információk kizárólag tájékoztató jellegűek, nem teljes mértékben  ismertetik a vonatkozó jogszabályt és nem minősülnek ajánlatnak. A konkrét finanszírozás feltételei minden esetben egyedi döntés alapján kerülnek meghatározásra.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak, nem jelent a Bank részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Bank saját hitelbírálati szempontjai alapján jogosult dönteni.

A szerződéses feltételeket és kondíciókat a mindenkor hatályos Vállalati Hitel-, kölcsön-, faktoring-, és Garancia Szerződések Általános Feltételei, a Vállalati Hitelezési Hirdetmény, a Vállalati Széchenyi Kártya Program Hirdetmény valamint a KAVOSZ Zrt. Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzata tartalmazza. A Vállalati Hitelezési Hirdetmény, a Vállalati Széchenyi Kártya Program Hirdetmény megtalálható a https://gate.erstebank.hu/hirdetmenyek, a Vállalati Hitel-, kölcsön-, faktoring-, és Garancia Szerződések Általános Feltételei https://gate.erstebank.hu/aszf oldalon, valamint a bankfiókokban, a KAVOSZ Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzata a https://www.kavosz.hu/letoltheto-dokumentumok/ oldalon.

A Hitel igénylése a KAVOSZ Zrt., mint az Erste Bank Hungary Zrt. megbízottja közreműködésével történik.