Bankkártya-elfogadás (POS)

Növelje cége versenyképességét és forgalmát!

 • A szolgáltatás lehetővé teszi a bankkártyával történő fizetéseket POS terminálon, vagy online (e-kereskedelem) interneten.
 • A kártyaelfogadás növeli cége versenyképességét, forgalmát és az ügyfelei elégedettségét.
 • A vásárlói egy érintéssel gyorsan és biztonságos módon fizethetnek.
 • POS terminál

  Legyen az Ön vállalkozása is bankkártya elfogadóhely!

  A kártyabirtokosok egyre szívesebben választják a bankkártyás fizetési módot szemben a készpénzes fizetéssel, egyre több az olyan vásárló, aki nem tart magánál készpénzt, és igényli a kártyaelfogadás lehetőségét.

  Kártyaelfogadói szolgáltatás értékesítését a Global Payments ügynökeként végzi a bank.

  Adja meg vásárlóinak a választás lehetőségét!

  A kártyaelfogadás növeli cégének versenyképességét és a forgalmát is, a tapasztalatok azt mutatják, hogy nem várt vásárlásokra ösztönzi a bankkártya-birtokosokat.

  Terminál helyett mobiltelefon – Itt a GPE softPOS!

  Használja mobiltelefonját bankkártya-elfogadó terminálként!

  Kártyaelfogadó terminál helyett már mobiltelefonját is használhatja a kártyás vásárlások elfogadására, visszavonásig 0 Ft-os havidíjjal. A GPE softPOS alkalmazás okostelefonra vagy tabletre telepíthető szoftver, amely lehetővé teszi az érintés nélküli fizetési tranzakciók feldolgozását. Nincs szükség külön terminálra, mindössze egy NFC-képes, legalább 8.0 Androidos operációs rendszerű okostelefonra vagy tabletre. Az alkalmazás a Google Play Áruházon keresztül tölthető le.

  A 2022. január 31-ig igényelt kártyaelfogadó terminálokon, szoftveren történő bankkártyás vásárlások az első hónapban forgalomtól függetlenül mindössze 0,6% kereskedői jutalékot* tartalmaznak.

  Internetes kártyaelfogadás – e-kereskedelem

  Online nincs helyhez kötve

  Az internetes kereskedelem a legdinamikusabban növekvő értékesítési szegmens, ahol a virtuális POS (V-POS) fizetési szolgáltatás elengedhetetlen.

  Kényelmes és egyszerű Önnek és vevőinek is

  Az online bankkártyás fizetés egyszerű és biztonságos megoldás ügyfeleinek. Önnek elegendő akkor elküldeni a terméket, ha vásárlója már kifizette azt.

  *A promóciós ajánlatban szereplő kedvezményes kereskedői jutalék kizárólag új Global Payments Europe kereskedői szerződések esetén érvényes.

  A kereskedő ügyfelek kártyaelfogadási tranzakcióival összefüggő teljes jutalék (Kártyaelfogadói jutalék), melyet az Elfogadó számára szükséges megfizetni, ún. MIF++ (Multilateral Interchange Fee) típusú árazás alapján tevődik össze. A MIF++ típusú árazás lényege, hogy a kártyaelfogadással összefüggő 3 féle díjtétel transzparensen, átláthatóan van kimutatva az alábbiak szerint:

  a) Bankközi jutalék (Interchange Fee) – a 2015/751 (EU) rendelet értelmében az Európai Gazdasági Térség területén érvényes (EGT területén kibocsátott bankkártyákra vonatkozó) bankközi jutalékok egységesek; áthárított költség, amit a kibocsátott kártyák elfogadásakor a szolgáltató (Global Payments Europe) fizet a kártya kibocsátójának.

  b) Rendszerhasználati díj (Scheme Fee) - a kártyatársaságok által felszámított, egy-egy kártya tranzakciót terhelő díj, amit a szolgáltató (Global Payments Europe) továbbhárít az elfogadó partnerek felé.

  c) Kereskedői jutalék (Acquirer Fee) - a kereskedői jutalék magában foglalja a fenti két (a) és b)) kategóriába nem tartozó, de a tranzakciót terhelő egyéb költséget (pl. a tranzakció feldolgozás költségét, kockázati költséget stb.), valamint a szolgáltató (Global Payments Europe) hasznát. A kereskedői jutalék mértékét a Kártya Elfogadói Szerződés rögzíti.

  További részletek: https://gpnmerchant.com/hu/documents/GlobalPaymentsEurope_Hirdetmeny_Erste.pdf

  A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlatnak és nem jelent a Bank részéről szerződéskötési kötelezettséget. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Vállalati és Mikrovállalati Bankszámlavezetés és Betéti Ügyletek Általános Szerződési  Feltételei, a Bank Üzletszabályzata, valamint a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény tartalmazza, amely dokumentumok megtalálhatóak a http://www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban.

  Erste bankkártyák vállalkozásoknak

  Jogi feltételek

  A termékhez kapcsolódó további információért, és a részletes kondícióival kapcsolatban kérjük, forduljon személyes ügyfélmenedzseréhez, vállalati irodáink munkatársaihoz, vagy hívja az ERSTEBUSINESS24-et a +36 1 298 0223 -as telefonszámon.

  A termékismertetőben található információk csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlatnak. A konkrét finanszírozás feltételeit minden esetben egyedi döntés alapján határozzuk meg.