Bankkártya-elfogadás

Növelje cége versenyképességét és forgalmát!

  • A szolgáltatás lehetővé teszi a bankkártyával történő fizetéseket POS terminálon, vagy online (e-kereskedelem) interneten.
  • A kártyaelfogadás növeli cége versenyképességét, forgalmát és az ügyfelei elégedettségét.
  • A vásárlói egy érintéssel gyorsan és biztonságos módon fizethetnek.

POS terminál

Legyen az Ön vállalkozása is bankkártya elfogadóhely

A kártyabirtokosok egyre szívesebben választják a bankkártyás fizetési módot szemben a készpénzes fizetéssel, egyre több az olyan vásárló, aki nem tart magánál készpénzt, és igényli a kártyaelfogadás lehetőségét.

Kártyaelfogadói szolgáltatás értékesítését a Global Payment ügynökeként végzi a bank.

Adja meg vásárlóinak a választás lehetőségét

A kártyaelfogadás növeli cégének versenyképességét és a forgalmát is, a tapasztalatok azt mutatják, hogy nem várt vásárlásokra ösztönzi a bankkártya-birtokosokat.

Internetes kártyaelfogadás - e-kereskedelem

Online nincs helyhez kötve

Az internetes kereskedelem a legdinamikusabban növekvő értékesítési szegmens, ahol a virtuális POS (V-POS) fizetési szolgáltatás elengedhetetlen

Kényelmes és egyszerű Önnek és vevőinek is

Az online bankkártyás fizetés egyszerű és biztonságos megoldás ügyfeleinek. Önnek elegendő akkor elküldeni a terméket, ha vásárlója már kifizette azt.

Erste bankkártyák vállalkozásoknak

Jogi feltételek

A termékhez kapcsolódó további információért, és a részletes kondícióival kapcsolatban kérjük, forduljon személyes ügyfélmenedzseréhez, vállalati irodáink munkatársaihoz, vagy hívja az ERSTEBUSINESS24-et a +36 1 298 0223 -as telefonszámon.

A termékismertetőben található információk csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlatnak. A konkrét finanszírozás feltételeit minden esetben egyedi döntés alapján határozzuk meg.