Bankkártya-elfogadás (POS)

POS terminál

Legyen az Ön vállalkozása is bankkártya-elfogadóhely

Az ügyfelek ma már szívesebben választják a bankkártyás fizetési módot, és egyre több az olyan vásárló, aki nem tart magánál készpénzt. Adjon vásárlóinak többféle fizetési lehetőséget. Kártyaelfogadói szolgáltatás értékesítését a Global Payments ügynökeként végezzük.

Kártyaelfogadói szolgáltatás értékesítését a Global Payments ügynökeként végezzük.

Adja meg vásárlóinak a választás lehetőségét!

Terminál helyett mobiltelefon – Itt a GPE softPOS!

Használja mobiltelefonját POS terminálként!

Már mobiltelefonját is használhatja a kártyás vásárlások elfogadására, visszavonásig 0 Ft havi díjjal. A GPE softPOS alkalmazást okostelefonra vagy tabletre telepítheti, ez feldolgozza az érintés nélküli fizetési tranzakciókat. Nincs szükség külön terminálra, mindössze egy NFC-képes, legalább 10.0 Androidos operációs rendszerű okostelefonra vagy tabletre. Az alkalmazás a Google Play Áruházon keresztül tölthető le.

Internetes kártyaelfogadás – e-kereskedelem

Online – nincs helyhez kötve

Az internetes kereskedelem a legdinamikusabban növekvő értékesítési piac, ahol a virtuális POS (V-POS) fizetési szolgáltatás elengedhetetlen.

Kényelmes és egyszerű Önnek és vevőinek is

Az online bankkártyás fizetés egyszerű és biztonságos megoldás ügyfeleinek. Önnek elegendő akkor elküldeni a terméket, amikor már kifizették azt.

További részletek: https://gpnmerchant.com/hu/documents/GlobalPaymentsEurope_Hirdetmeny_Erste.pdf

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlatnak és nem jelent a részünkről szerződéskötési kötelezettséget. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket a Vállalati és Mikrovállalati Bankszámlavezetés és Betéti Ügyletek Általános Szerződési Feltételei, az Üzletszabályzatunk, és a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény tartalmazza. Ezeket a dokumentumokat megtalálhatja a http://www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban.

Erste bankkártyák vállalkozásoknak

Jogi feltételek

A termékhez kapcsolódó további információért, és a részletes kondícióival kapcsolatban kérjük, forduljon személyes ügyfélmenedzseréhez, vállalati irodáink munkatársaihoz, vagy hívja az ERSTEBUSINESS24-et a +36 1 298 0223 -as telefonszámon.

A termékismertetőben található információk csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlatnak. A konkrét finanszírozás feltételeit minden esetben egyedi döntés alapján határozzuk meg.