Vállalati SMS szolgáltatás

Biztonságban a pénzügyekben!

 • Tartsa kézben pénzmozgásait SMS szolgáltatásainkkal!
 • Értesítés bankkártya tranzakciókról és számlaegyenleg változásról
 • Internetes vásárlás biztonságosan: Internetes Vásárlás Ellenőrző SMS Kód szolgáltatással

Előnyök

Gyors információk – Biztonság és kényelem

Az Erste Bank által kínált Vállalati SMS szolgáltatások lehetővé teszik Önnek, hogy folyamatosan és biztonságosan nyomon kövesse pénzügyeinek alakulását, így mindig napra kész legyen.

SMS fogadására alkalmas telefonján keresztül, rövid szöveges üzenetek formájában perceken belül értesülhet a folyószámláján történő tranzakciókról, egyenlegekről, a bankkártyájával végzett műveletekről, továbbá NetBank és TeleBank rendszerébe történő bejelentkezésekről.

Miért előnyös Önnek a Vállalati SMS szolgáltatás igénybevétele?

 • Gyors, mivel a bank rendszere automatikus, azonnali és pontos tájékoztatást, visszaigazolást ad, így leegyszerűsíti az információáramlást.
 • Kényelmes, mivel a hét minden napján, a nap 24 órájában igénybe vehető, SMS fogadására alkalmas telefonján bárhonnan és bármikor információhoz juthat.
 • Biztonságot nyújt, mivel elősegíti az esetleges jogosulatlan NetBank és TeleBank rendszerbe történő bejelentkezés és bankkártyahasználat azonnali észlelését, továbbá az információk kizárólag az Ön által megadott telefonszám

Milyen Vállalati SMS szolgáltatások vehetők igénybe?

 • Vállalati KártyaŐr szolgáltatás
 • Vállalati Reggeli Egyenlegküldés SMS szolgáltatás
 • Vállalati Interaktív Egyenleglekérdezés SMS szolgáltatás
 • Vállalati TeleBankŐr SMS szolgáltatás
 • Vállalati Internetes Vásárlás Ellenőrző SMS kód

Vállalati KártyaŐr SMS szolgáltatás

Az üzleti bankkártyához kapcsolódó szolgáltatás keretében szöveges üzenetben értesítjük Önt a bankszámlájához kapcsolódó, bankkártyával végzett valamennyi tranzakciójáról.

Azonnali tájékoztatást adunk minden sikeres és sikertelen bankkártya művelet esetében, vásárlásnál (POS), bel- és külföldi ATM-en keresztül történő készpénzfelvételnél, valamint MasterCard MoneySend tranzakció fogadásánál egyaránt.

Ön meghatározhatja, hogy mely bankkártyáihoz rendeli meg a szolgáltatást, továbbá, mekkora összeg feletti tranzakció esetén küldjön üzenetet a Bank rendszere.

Vállalati Reggeli Egyenlegküldés SMS szolgáltatás

A szolgáltatás keretében szöveges üzenetben értesítjük Önt pénzforgalmi bankszámlájának reggeli nyitó- és aktuális elérhető egyenlegéről.

Vállalati Interaktív Egyenleglekérdezés SMS szolgáltatás

A szolgáltatás keretében Önnek lehetősége van arra, hogy tájékoztatást kérjen pénzforgalmi bankszámlájának aktuális elérhető egyenlegéről.

Az üzenetváltást Ön kezdeményezi, amikor SMS fogadására alkalmas készülékéről számlainformációt kér, melyre a Bank azonnali válaszüzenetet küld.

Erste Interaktív Egyenlegközlő

Amennyiben a Számlatulajdonos SMS üzenetként elküldi a 06-30-344-4481 telefonszámra a szolgáltatás aktiválásakor megadott azonosítóját, SMS üzenetben elküldjük bankszámlájának aktuális egyenlegét. Erste Interaktív Egyenlegközlő szolgáltatás kizárólag „Számlavezetési Keretszerződéses” („B” kategória) bankszámlákhoz igényelhető.

Vállalati TeleBankŐr SMS szolgáltatás

A szolgáltatás keretében minden sikeres ERSTEBUSINESS24 rendszerbe való belépése esetén SMS értesítést küldünk Önnek, kiszűrve a jogosulatlan belépéseket.

Az üzenet tartalmazza a bejelentkezett felhasználó Vállalati TeleBank azonosítóját és a bejelentkezés pontos időpontját.

Erste Internetes Vásárlás Ellenőrző kód

A díjmentes Internetes Vásárlás Ellenőrző SMS kód egy megadott mobiltelefonszámra (Kártyabirtokos telefonszáma) küldött biztonsági kód, amelyet interneten keresztül, bankkártyával kezdeményezett vásárlások esetén szükséges megadni a képernyőn.

Az SMS kód küldés csak abban az esetben működik, amennyiben:

 • a számlatulajdonos a szolgáltatást igényelte bankfiókban vagy TeleBankon keresztül a kártyához vagy számára a bank automatikusan beállította ÉS
 • az internetes elfogadó hely regisztrálva van a kártyatársaságnál, melyet a Mastercard Securecode vagy VISA Verified by VISA logó jelöl

A Kártyabirtokos a kód megadásával hagyja jóvá a tranzakciót. A szolgáltatás bármely lakossági betéti kártyához és hitelkártyához igényelhető (kivéve: Visa Virtuális kártya).

Hogyan igényelheti SMS szolgáltatásainkat?

 • Az SMS szolgáltatásainkra vonatkozó szerződések megkötését Ön a személyes ügyfélmenedzserénél, vállalati irodáinkban igényelheti.
 • Amennyiben Ön Vállalati TeleBank szerződéssel rendelkezik, külön szerződéskötés nélkül aktiválhatja a Vállalati KártyaŐr, a Vállalati Reggeli Egyenlegküldés, a Vállalati Interaktív Egyenleglekérdezés, Vállalati Internetes Vásárlás Ellenőrző SMS kód és a Vállalati TeleBankŐr szolgáltatásainkat

Jogi feltételek

A termékhez kapcsolódó további információért, és a részletes kondícióival kapcsolatban kérjük, forduljon személyes ügyfélmenedzseréhez, vállalati irodáink munkatársaihoz, vagy hívja az ERSTEBUSINESS24-et a +36 1 298 0223 -as telefonszámon.

A termékismertetőben található információk csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlatnak. A konkrét finanszírozás feltételeit minden esetben egyedi döntés alapján határozzuk meg.