Széchenyi Kártya Program Hitelek

 • Új hitele* mellé ajándék üzemanyagkártyát adunk akár 10.000 km-re **
 • Elektromos, hibrid*** autókhoz extra bónusz!

 • Szabadon felhasználható
 • Ügyfél által fizetendő kamat az átmeneti konstrukciók esetén évi 0% - 0,2% az állami támogatásnak köszönhetően
 • Tárgyi fedezet nem szükséges
 • Aktuális ajánlatunk

  *A MOL üzemanyag ajándékkártyát a hozzánk 2021. július 5. és 2021. augusztus 31. között beérkezett Széchenyi Kártya Újraindítási Folyószámlahitel kérelmek esetén adjuk. Ennek feltétele, hogy a KAVOSZ Zrt. Üzletszabályzatában rögzített maximum futamidőre megkötöd a hitelszerződést, és a hitelkeretet rendelkezésre tartjuk.

  Ha a szerződés lejárta előtt felmondja a hitelszerződést, vagyis végtörleszt, az ajándékkártya ellenértékének megfelelő összeggel terhelhetjük bármely, a bankunknál vezetett a pénzforgalmi számláját kedvezmény visszatérítése jogcímén. Ha az akció ideje alatt több, az akcióban részt vevő hitelt igényel, kizárólag az elsőként igényelt hitelhez kaphatja meg az üzemanyagkártyát.

  A benyújtott hitelkérelem új hiteligénylésnek minősül, ha:

  • először nyújt be hitelkérelmet az Erste Bankhoz,
  • volt már korábban az Ersténél mikrovállalati hitel- vagy kölcsönszerződése, amely az új hitelkérelem benyújtása előtt legalább négy hónappal megszűnt,
  • az akciós időszak előtt létrejött hitel- vagy kölcsönszerződése mellé további új, az akcióban részt vevő hitelterméket igényel.

  Nem minősül új hiteligénylésnek a jelenleg az Erste Banknál fennálló bármely mikrovállalati hitel kiváltása, továbbá a folyószámla-hitelkerete emelésére vonatkozó kérelem.

  Az akció részletes feltételeiről itt olvashat.

  Széchenyi Kártya Program Hitelek

  A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Klasszik mellett az Erste Banknál is elérhetőek a legújabb, a vírushelyzetet követően a gazdaság újraindítását elősegítő, kedvező költségű konstrukciók:

  • Széchenyi Kártya Újraindítási Folyószámlahitel
  • Széchenyi Újraindítási Likviditási Hitel
  • Széchenyi Turisztikai Kártya Újraindítási Folyószámlahitel

  Használjon ki minden üzleti lehetőséget!

  Magabiztosan köthet új üzletet, mert tudja, hogy a Széchenyi kártyával lehetősége van bármikor fizetni

  Ön is alacsony költséggel jut pénzhez

  Csak a felhasznált összeg után fizet kamatot, így az állami támogatásnak köszönhetően minimális szinten tarthatja a költségeit

  Korlátok nélkül, szabadon növekedhet

  A hiteleket szabadon használhatja vállalkozása  bármely kiadására, igazodva az Ön igényeihez akkor és ahhoz használja, amikor és amihez jelen gazdasági helyzetben leginkább szüksége van vállalkozásának

  Gyakori kérdések

  Biztosítékként az alábbiakat fogadjuk el:

  • a konstrukciónak megfelelő magánszemélyek készfizető kezességvállalása;
  • más banknál vezetett pénzforgalmi bankszámlákra vonatkozó felhatalmazó levélen alapuló beszedési megbízás;
  • az előírt számlaforgalom teljesítése;
  • a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása.

  Előzetes hitelösszeg kalkuláció és feltétel ellenőrzés érdekében keresse fel az Önhöz legközelebb eső Erste Bank fiókot, ahol az Igénylő lapok kitöltésében is segítséget kaphat.

  A hitelkérelem benyújtásához szükséges dokumentumokat a regisztráló irodákban tudja beszerezni, de letölthetők a KAVOSZ Zrt. weboldaláról is.

  A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak, illetve nem jelent bankunk számára szerződéskötési kötelezettséget. Az Erste Bank saját hitelbírálati szempontjai alapján jogosult dönteni. A szerződéses feltételeket és kondíciókat – a Széchenyi Kártya folyószámlahitelekre és a Széchenyi forgóeszközhitelekre vonatkozó szerződéseken kívül –, a Mikrovállalati Hitelügyletek Általános Szerződési Feltételei, a mindenkor hatályos Mikrovállalati Hirdetmény és a Széchenyi Kártya Program Hirdetmény tartalmazza.

  A dokumentumok megtalálhatók a www.erstebank.hu weboldalon és bankfiókjainkban. A kondíciók változtatásának jogát fenntartjuk. A Széchenyi Kártya folyószámlahitelek és a Széchenyi forgóeszközhitelek igénylése a KAVOSZ Zrt. (az Erste Bank Hungary Zrt. megbízottja) közreműködésével történik.

  Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Klasszik

  2020. május 15-től visszavonásig csak a meglévő hitelek megújítása lehetséges:

  • Minimum 0,5 millió Ft és maximum 75 millió Ft igényelhető (1-75 millió Ft között millió Ft-onként emelkedik).
  • A hitel futamideje 1+1 év. A hitelkeret egy év után lejár, kivéve, ha Ön az előírt határidőig benyújtja hitelkeret-meghosszabbítási igényét, és bankunk pozitív hiteldöntést hoz. Ebben az esetben a lejárat újabb szerződéskötés nélkül további egy évvel meghosszabbodik.

  Átmeneti, támogatott konstrukciók:

  Széchenyi Turisztikai Kártya Újraindítási Folyószámlahitel:

  • Minimum 1 millió Ft és maximum 75 millió Ft igényelhető (1 millió Ft-onként emelkedő)
  • A hitel futamideje 1, 2 vagy 3 év, azonban ez esetben is szükséges az éves adatszolgáltatás benyújtása a fordulónap előtt legalább 30 nappal, pozitív felülvizsgálat esetén a szerződés változatlan marad.

  Széchenyi Kártya Újraindítási Folyószámlahitel:

  • Minimum 1 millió Ft és maximum 75 millió Ft igényelhető (1 millió Ft-onként emelkedő)
  • A hitel futamideje 2 év, azonban ez esetben is szükséges az éves adatszolgáltatás benyújtása az első éves fordulónap előtt legalább 30 nappal, pozitív felülvizsgálat esetén a szerződés változatlan marad.

  Széchenyi Újraindítási Likviditási Hitel:

  • Minimum 1 millió Ft és maximum 75 millió Ft igényelhető
  • A hitel futamideje 3 év, mely alatt havonta, egyenlő részletekben kell a szerződött hitelösszeget visszafizetni.

  Jogi feltételek

  **Általános kishaszongépjármű átlagos fogyasztása alapján, a NAV honlapján feltüntetett 2021-ben alkalmazott üzemanyag árak gázolaj Ft/l árral és 200.000,- Ft-os üzemanyagkártyával számolva.

  ***200.000,- Ft, illetve 300.000,- Ft értékű üzemanyagkártya.

  Az akció részletes feltételeit az Erste Bank Hungary Zrt. Széchenyi Kártya Program Hirdetménye, egyéb szerződéses feltételeket a Mikrovállalati Hitelügyletek Általános Szerződési Feltételei tartalmazza, amely megtalálható a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban.

  A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak, nem jelent a Bank részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Bank saját hitelbírálati szempontjai alapján jogosult dönteni. A szerződéses feltételeket és kondíciókat - Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Klasszik, a Széchenyi Kártya Újraindítási Folyószámlahitel, a Széchenyi Turisztikai Kártya Újraindítási Folyószámlahitel, és a Széchenyi Újraindítási Likviditási Hitel szerződések -, a Mikrovállalati Hitelügyleteinek Általános Szerződési Feltételei, a mindenkor hatályos Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény és a Széchenyi Kártya Program Hirdetmény tartalmazza, amely dokumentumok megtalálhatók a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban. A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Klasszik, a Széchenyi Kártya Újraindítás Folyószámlahitel, a Széchenyi Turisztikai Kártya Újraindítási Folyószámlahitel és a Széchenyi Újraindítási Likviditási Hitel igénylése a KAVOSZ Zrt. - mint az Erste Bank Hungary Zrt. megbízottja közreműködésével történik.

  Kapcsolódó szolgáltatások