Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. január 24. 22:00 óra és 2020. január 25. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste Vállalati NetBank, Erste MobilBank, Electra, Internetes Vásárlást Ellenőrző SMS kód, sms szolgáltatások, weboldal szolgáltatások) működését is befolyásolja. A karbantartás 2020. január 24. 21:00 óra és 2020. január 26. 24:00 óra közötti időszakban a TeleBank szolgáltatás működését is befolyásolja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday, Saturday and Sunday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:Between 10:00 p.m. on January 24, 2020 and 8 a.m. on January 25, 2020 the operation of Erste Retail NetBank, Erste Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, 3D Secure Code, sms services, website services will be suspended. Between 9 p.m. on January 24, 2020 and midnight of January 26, 2020 the operation of Erste TeleBank will be suspended.

 

A részletekért kattintson!/Please click here for details


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Széchenyi Kártya folyószámlahitel

Azonnali megoldás fizetőképességének javítására, állami támogatással

  • Szabadon felhasználható
  • Kamatot csak a felhasznált hitelösszeg után kell fizetni
  • Kevesebb adminisztráció az 1+1 futamidejű szerződésnek köszönhetően

Használjon ki minden üzleti lehetőséget

Magabiztosan köthet új üzletet, mert tudja, hogy a Széchenyi kártyával lehetősége van bármikor fizetni

Ön is alacsony költséggel jut pénzhez

Csak a felhasznált összeg után fizet kamatot, így az állami támogatásnak köszönhetően minimális szinten tarthatja a költségeit

Korlátok nélkül, szabadon növekedhet

A Széchenyi kártya folyószámlahitelt szabadon felhasználhatja, akár banki utalásról, akár kártyás vásárlás legyen szó

Jogi feltételek

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak, nem jelent a Bank részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Bank saját hitelbírálati szempontjai alapján jogosult dönteni. A szerződéses feltételeket és kondíciókat - a Széchenyi Kártya Folyószámlahitelre és a Széchenyi Forgóeszközhitelre vonatkozó szerződéseken kívül -, a Mikrovállalati Hitelügyleteinek Általános Szerződési Feltételei, a mindenkor hatályos Mikrovállalati Hirdetmény és a Széchenyi Kártya Program Hirdetmény tartalmazza, amely dokumentumok megtalálhatók a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban. A Bank a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel és a Széchenyi Forgóeszközhitel igénylése a KAVOSZ Zrt. - mint az Erste Bank Hungary Zrt. megbízottja közreműködésével történik.

Kapcsolódó szolgáltatások