Széchenyi Kártya Program Hitelek

Azonnali megoldás fizetőképességének javítására, állami támogatással

 • Szabadon felhasználható
 • Ügyfél által fizetendő kamat az átmeneti konstrukciók esetén évi 0% - 0,2% az állami támogatásnak köszönhetően
 • Tárgyi fedezet nem szükséges

A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Klasszik mellett az Erste Banknál is elérhetőek az új, vírushelyzet miatt bevezetett, átmeneti kedvező költségű konstrukciók:

 • Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz
 • Széchenyi Munkahely Megtartó Hitel
 • Széchenyi Likviditási Hitel

Újabb taggal bővült az átmeneti hitelek köre!

Az Erste Banknál is elérhető a Széchenyi Turisztikai Kártya Folyószámlahitel!

A turisztikai ágazathoz kapcsolódó vállalkozások számára bevezetett, az eddigieknél is kedvezőbb konstrukció. Az ügyfél által fizetendő hitelbírálati díj, kamat, kezelési költség is 100%-ban támogatott, azaz 0 Ft, így csak a Garantiqa Hitelgarancia Zrt éves nettó (támogatással csökkentett) kezességvállalási díját kell megfizetni!

Használjon ki minden üzleti lehetőséget!

Magabiztosan köthet új üzletet, mert tudja, hogy a Széchenyi kártyával lehetősége van bármikor fizetni

Ön is alacsony költséggel jut pénzhez

Csak a felhasznált összeg után fizet kamatot, így az állami támogatásnak köszönhetően minimális szinten tarthatja a költségeit

Korlátok nélkül, szabadon növekedhet

A hiteleket szabadon használhatja vállalkozása  bármely kiadására, igazodva az Ön igényeihez akkor és ahhoz használja, amikor és amihez jelen gazdasági helyzetben leginkább szüksége van vállalkozásának

Biztosítékként az alábbiakat fogadjuk el:

 • a konstrukciónak megfelelő magánszemélyek készfizető kezességvállalása;
 • más banknál vezetett pénzforgalmi bankszámlákra vonatkozó felhatalmazó levélen alapuló beszedési megbízás;
 • az előírt számlaforgalom teljesítése;
 • a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása.

Előzetes hitelösszeg kalkuláció és feltétel ellenőrzés érdekében keresse fel az Önhöz legközelebb eső Erste Bank fiókot, ahol az Igénylő lapok kitöltésében is segítséget kaphat.

A hitelkérelem benyújtásához szükséges dokumentumokat a regisztráló irodákban tudja beszerezni, de letölthetők a KAVOSZ Zrt. weboldaláról is.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak, illetve nem jelent bankunk számára szerződéskötési kötelezettséget. Az Erste Bank saját hitelbírálati szempontjai alapján jogosult dönteni. A szerződéses feltételeket és kondíciókat – a Széchenyi Kártya folyószámlahitelre és a Széchenyi forgóeszközhitelre vonatkozó szerződéseken kívül –, a Mikrovállalati Hitelügyletek Általános Szerződési Feltételei, a mindenkor hatályos Mikrovállalati Hirdetmény és a Széchenyi Kártya Program Hirdetmény tartalmazza.

A dokumentumok megtalálhatók a www.erstebank.hu weboldalon és bankfiókjainkban. A kondíciók változtatásának jogát fenntartjuk. A Széchenyi Kártya folyószámlahitel és a Széchenyi forgóeszközhitel igénylése a KAVOSZ Zrt. (az Erste Bank Hungary Zrt. megbízottja) közreműködésével történik.

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Klasszik

2020. május 15-től visszavonásig csak a meglévő hitelek megújítása lehetséges:

 • Minimum 0,5 millió Ft és maximum 75 millió Ft igényelhető (1-75 millió Ft között millió Ft-onként emelkedik).
 • A hitel futamideje 1+1 év. A hitelkeret egy év után lejár, kivéve, ha Ön az előírt határidőig benyújtja hitelkeret-meghosszabbítási igényét, és bankunk pozitív hiteldöntést hoz. Ebben az esetben a lejárat újabb szerződéskötés nélkül további egy évvel meghosszabbodik.

Átmeneti, támogatott konstrukciók:

Széchenyi Turisztikai Kártya Folyószámlahitel:

 • Minimum 1 millió Ft és maximum 75 millió Ft igényelhető (1 millió Ft-onként emelkedő)
 • A hitel futamideje 1, 2 vagy 3 év, azonban ez esetben is szükséges az éves adatszolgáltatás benyújtása a fordulónap előtt legalább 30 nappal, pozitív felülvizsgálat esetén a szerződés változatlan marad.

Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz:

 • Minimum 1 millió Ft és maximum 75 millió Ft igényelhető (1 millió Ft-onként emelkedő)
 • A hitel futamideje 2 év, azonban ez esetben is szükséges az éves adatszolgáltatás benyújtása az első éves fordulónap előtt legalább 30 nappal, pozitív felülvizsgálat esetén a szerződés változatlan marad.

Széchenyi Munkahely Megtartó Hitel:

 • Minimum 1 millió Ft és maximum 75 millió Ft igényelhető (100 ezer Ft-onként emelkedő)
 • A hitel futamideje 2 év, mely alatt havonta, egyenlő részletekben kell a szerződött hitelösszeget visszafizetni.

Széchenyi Likviditási Hitel:

 • Minimum 1 millió Ft és maximum 75 millió Ft igényelhető (100 ezer Ft-onként emelkedő)
 • A hitel futamideje 3 év, mely alatt havonta, egyenlő részletekben kell a szerződött hitelösszeget visszafizetni.

Jogi feltételek

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak, nem jelent a Bank részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Bank saját hitelbírálati szempontjai alapján jogosult dönteni. A szerződéses feltételeket és kondíciókat - Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Klasszik, a Széchenyi Forgóeszközhitel, a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz, a Széchenyi Turisztikai Kártya Folyószámlahitel, a Széchenyi Munkahely Megtartó Hitel és a Széchenyi Likviditási Hitel -, a Mikrovállalati Hitelügyleteinek Általános Szerződési Feltételei, a mindenkor hatályos Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény és a Széchenyi Kártya Program Hirdetmény tartalmazza, amely dokumentumok megtalálhatók a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban. A Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Klasszik, a Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Plusz, a Széchenyi Munkahely Megtartó Hitel és a Széchenyi Likviditási Hitel igénylése a KAVOSZ Zrt. - mint az Erste Bank Hungary Zrt. megbízottja közreműködésével történik.

Kapcsolódó szolgáltatások