Széchenyi Kártya Program Hitelek

 • √öj √ľgyfeleknek (1) aj√°nd√©k √ľzemanyagk√°rty√°t adunk ak√°r 10 000 km-re (2)
 • Elektromos, hibrid (3) aut√≥khoz extra b√≥nusz!

 • Szabadon felhaszn√°lhat√≥
 • √úgyf√©l √°ltal fizetendŇĎ kamat az √°tmeneti konstrukci√≥k eset√©n √©vi 0% - 0,2% az √°llami t√°mogat√°snak k√∂sz√∂nhetŇĎen
 • T√°rgyi fedezet nem sz√ľks√©ges
 • Aktu√°lis aj√°nlatunk

  A Bank a MOL √ľzemanyag aj√°nd√©kk√°rty√°t a 2021. szeptember 1. √©s 2021. okt√≥ber 31. k√∂z√∂tt be√©rkezett Sz√©chenyi K√°rtya Foly√≥sz√°mlahitel GO! k√©relmekhez biztos√≠tja, melynek felt√©tele, hogy

  • √ļj √ľgyf√©lk√©nt ny√ļjtsa¬†be a v√°llalkoz√°s a hitelk√©relmet √©s
  • a KAVOSZ Zrt. √úzletszab√°lyzat√°ban r√∂gz√≠tett maximum futamidŇĎre megk√∂tj√ľk a hitelszerzŇĎd√©st, √©s a hitelkeretet rendelkez√©sre tartjuk.

  Ha a szerzŇĎd√©sk√∂t√©s napj√°hoz k√©pest 2 √©ven bel√ľl a v√°llalkoz√°s felmondja a hitel- vagy k√∂lcs√∂nszerzŇĎd√©st, azaz v√©gt√∂rleszt, az aj√°nd√©kk√°rtya ellen√©rt√©k√©nek megfelelŇĎ √∂sszeggel terhelhetj√ľk b√°rmely, a bankunkn√°l vezetett p√©nzforgalmi sz√°ml√°j√°t kedvezm√©ny visszat√©r√≠t√©se jogc√≠m√©n.

  Ha az akci√≥ ideje alatt t√∂bb, az akci√≥ban r√©szt vevŇĎ hitelt ig√©nyel, kiz√°r√≥lag az elsŇĎk√©nt ig√©nyelt hitelhez kaphat v√°llalkoz√°sa √ľzemanyagk√°rty√°t.

  Az akci√≥ r√©szletes felt√©teleirŇĎl itt olvashat.

  Széchenyi Kártya Program Hitelek

  A Sz√©chenyi K√°rtya Foly√≥sz√°mlahitel Klasszik mellett az Erste Bankn√°l is el√©rhetŇĎek a leg√ļjabb,¬†a v√≠rushelyzetet k√∂vetŇĎen a gazdas√°g¬†√ļjraind√≠t√°s√°t elŇĎseg√≠tŇĎ,¬†kedvezŇĎ k√∂lts√©gŇĪ konstrukci√≥k:

  • Sz√©chenyi K√°rtya Foly√≥sz√°mlahitel GO!
  • Sz√©chenyi Likvidit√°si Hitel GO!
  • Sz√©chenyi Turisztikai K√°rtya¬†GO!

  Haszn√°ljon ki minden √ľzleti lehetŇĎs√©get!

  Magabiztosan k√∂thet √ļj √ľzletet, mert tudja, hogy a Sz√©chenyi k√°rty√°val lehetŇĎs√©ge van b√°rmikor fizetni

  √Ėn is alacsony k√∂lts√©ggel jut p√©nzhez

  Csak a felhaszn√°lt √∂sszeg ut√°n fizet kamatot, √≠gy az √°llami t√°mogat√°snak k√∂sz√∂nhetŇĎen minim√°lis szinten tarthatja a k√∂lts√©geit

  Korl√°tok n√©lk√ľl, szabadon n√∂vekedhet

  A hiteleket szabadon haszn√°lhatja v√°llalkoz√°sa¬† b√°rmely kiad√°s√°ra, igazodva az √Ėn ig√©nyeihez akkor √©s ahhoz haszn√°lja, amikor √©s amihez jelen gazdas√°gi helyzetben legink√°bb sz√ľks√©ge van v√°llalkoz√°s√°nak

  Gyakori kérdések

  Biztosítékként az alábbiakat fogadjuk el:

  • a konstrukci√≥nak megfelelŇĎ mag√°nszem√©lyek k√©szfizetŇĎ kezess√©gv√°llal√°sa;
  • m√°s bankn√°l vezetett p√©nzforgalmi banksz√°ml√°kra vonatkoz√≥ felhatalmaz√≥ lev√©len alapul√≥ beszed√©si megb√≠z√°s;
  • az elŇĎ√≠rt sz√°mlaforgalom teljes√≠t√©se;
  • a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. k√©szfizetŇĎ kezess√©gv√°llal√°sa.

  ElŇĎzetes hitel√∂sszeg kalkul√°ci√≥ √©s felt√©tel ellenŇĎrz√©s √©rdek√©ben keresse fel az √Ėnh√∂z legk√∂zelebb esŇĎ Erste Bank fi√≥kot, ahol az Ig√©nylŇĎ lapok kit√∂lt√©s√©ben is seg√≠ts√©get kaphat.

  A hitelk√©relem beny√ļjt√°s√°hoz sz√ľks√©ges dokumentumokat a regisztr√°l√≥ irod√°kban tudja beszerezni, de let√∂lthetŇĎk a KAVOSZ Zrt. weboldal√°r√≥l is.

  A t√°j√©koztat√°s nem teljes k√∂rŇĪ √©s nem minŇĎs√ľl aj√°nlatnak, illetve nem jelent bankunk sz√°m√°ra szerzŇĎd√©sk√∂t√©si k√∂telezetts√©get. Az Erste Bank saj√°t hitelb√≠r√°lati szempontjai alapj√°n jogosult d√∂nteni. A szerzŇĎd√©ses felt√©teleket √©s kond√≠ci√≥kat ‚Äď a Sz√©chenyi K√°rtya foly√≥sz√°mlahitelekre √©s a Sz√©chenyi forg√≥eszk√∂zhitelekre vonatkoz√≥ szerzŇĎd√©seken k√≠v√ľl ‚Äď, a Mikrov√°llalati Hitel√ľgyletek¬†√Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telei, a mindenkor hat√°lyos Mikrov√°llalati Hirdetm√©ny √©s a¬†Sz√©chenyi K√°rtya Program Hirdetm√©ny¬†tartalmazza.

  A dokumentumok megtal√°lhat√≥k a¬†www.erstebank.hu¬†weboldalon √©s bankfi√≥kjainkban. A kond√≠ci√≥k v√°ltoztat√°s√°nak jog√°t fenntartjuk. A Sz√©chenyi K√°rtya foly√≥sz√°mlahitelek √©s a Sz√©chenyi forg√≥eszk√∂zhitelek ig√©nyl√©se a KAVOSZ Zrt. (az Erste Bank Hungary Zrt. megb√≠zottja) k√∂zremŇĪk√∂d√©s√©vel t√∂rt√©nik.

  Széchenyi Kártya Folyószámlahitel Klasszik

  2020. m√°jus 15-tŇĎl visszavon√°sig csak a megl√©vŇĎ hitelek meg√ļj√≠t√°sa lehets√©ges:

  • Minimum 0,5 milli√≥ Ft √©s maximum 75 milli√≥ Ft ig√©nyelhetŇĎ (1-75 milli√≥ Ft k√∂z√∂tt milli√≥ Ft-onk√©nt emelkedik).
  • A hitel futamideje 1+1 √©v. A hitelkeret egy √©v ut√°n lej√°r, kiv√©ve, ha √Ėn az elŇĎ√≠rt hat√°ridŇĎig beny√ļjtja hitelkeret-meghosszabb√≠t√°si ig√©ny√©t, √©s bankunk pozit√≠v hiteld√∂nt√©st hoz. Ebben az esetben a lej√°rat √ļjabb szerzŇĎd√©sk√∂t√©s n√©lk√ľl tov√°bbi egy √©vvel meghosszabbodik.

  √Ātmeneti, t√°mogatott konstrukci√≥k:

  Széchenyi Turisztikai Kártya GO!:

  • Minimum 1 milli√≥ Ft √©s maximum 75 milli√≥ Ft ig√©nyelhetŇĎ (1 milli√≥ Ft-onk√©nt emelkedŇĎ)
  • A hitel futamideje 1, 2 vagy 3 √©v, azonban ez esetben is sz√ľks√©ges az √©ves adatszolg√°ltat√°s beny√ļjt√°sa a fordul√≥nap elŇĎtt legal√°bb 30 nappal, pozit√≠v fel√ľlvizsg√°lat eset√©n a szerzŇĎd√©s v√°ltozatlan marad.

  Széchenyi Kártya Folyószámlahitel GO!:

  • Minimum 1 milli√≥ Ft √©s maximum 75 milli√≥ Ft ig√©nyelhetŇĎ (1 milli√≥ Ft-onk√©nt emelkedŇĎ)
  • A hitel futamideje 2 √©v, azonban ez esetben is sz√ľks√©ges az √©ves adatszolg√°ltat√°s beny√ļjt√°sa az elsŇĎ √©ves fordul√≥nap elŇĎtt legal√°bb 30 nappal, pozit√≠v fel√ľlvizsg√°lat eset√©n a szerzŇĎd√©s v√°ltozatlan marad.

  Széchenyi Likviditási Hitel GO!:

  • Minimum 1 milli√≥ Ft √©s maximum 75 milli√≥ Ft ig√©nyelhetŇĎ
  • A hitel futamideje 3 √©v, mely alatt havonta, egyenlŇĎ r√©szletekben kell a szerzŇĎd√∂tt hitel√∂sszeget visszafizetni.

  Jogi feltételek

  1 V√°llalkoz√°sa √ļj √ľgyf√©lnek sz√°m√≠t, ha 2021. j√ļlius 1-tŇĎl nyitott v√°llalkoz√≥i banksz√°ml√°t az Erste Bankn√°l, √©s a szerzŇĎd√©s megk√∂t√©se elŇĎtti 12 h√≥napban nem volt n√°lunk v√°llalkoz√≥i banksz√°ml√°ja.

  2 √Āltal√°nos kishaszong√©pj√°rmŇĪ √°tlagos fogyaszt√°sa alapj√°n, a NAV honlapj√°n felt√ľntetett 2021-ben alkalmazott √ľzemanyag √°rak g√°zolaj Ft/l √°rral √©s 200.000,- Ft-os √ľzemanyagk√°rty√°val sz√°molva.

  3 200.000,- Ft, illetve 300.000,- Ft √©rt√©kŇĪ √ľzemanyagk√°rtya.

  Az akci√≥ r√©szletes felt√©teleit az Erste Bank Hungary Zrt. Sz√©chenyi K√°rtya Program Hirdetm√©nye, egy√©b szerzŇĎd√©ses felt√©teleket a Mikrov√°llalati Hitel√ľgyletek √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telei tartalmazza, amely megtal√°lhat√≥ a¬†www.erstebank.hu¬†oldalon √©s a bankfi√≥kokban.

  A t√°j√©koztat√°s nem teljes k√∂rŇĪ √©s nem minŇĎs√ľl aj√°nlatnak, nem jelent a Bank r√©sz√©rŇĎl szerzŇĎd√©sk√∂t√©si k√∂telezetts√©get. A Bank saj√°t hitelb√≠r√°lati szempontjai alapj√°n jogosult d√∂nteni. A szerzŇĎd√©ses felt√©teleket √©s kond√≠ci√≥kat - Sz√©chenyi K√°rtya Foly√≥sz√°mlahitel Klasszik, a Sz√©chenyi K√°rtya Foly√≥sz√°mlahitel GO!, a Sz√©chenyi Turisztikai K√°rtya GO!, √©s a Sz√©chenyi Likvidit√°si Hitel GO! szerzŇĎd√©sek -, a Mikrov√°llalati Hitel√ľgyleteinek √Āltal√°nos SzerzŇĎd√©si Felt√©telei, a mindenkor hat√°lyos¬†Mikrov√°llalati P√©nzforgalmi Hirdetm√©ny √©s a Sz√©chenyi K√°rtya Program Hirdetm√©ny tartalmazza, amely dokumentumok megtal√°lhat√≥k a¬†www.erstebank.hu¬†oldalon √©s a bankfi√≥kokban. A Sz√©chenyi K√°rtya Foly√≥sz√°mlahitel Klasszik, a Sz√©chenyi K√°rtya Foly√≥sz√°mlahitel GO!, a Sz√©chenyi Turisztikai K√°rtya GO! √©s a Sz√©chenyi Likvidit√°si Hitel GO! ig√©nyl√©se a KAVOSZ Zrt. - mint az Erste Bank Hungary Zrt. megb√≠zottja k√∂zremŇĪk√∂d√©s√©vel t√∂rt√©nik.

   

   

   

   

   

  Kapcsolódó szolgáltatások