Erste Power Business Hitelek

  • Az első évben 1 havi BUBOR + 0% (1) kamattal
  • 5 munkanapos hitelbírálati idővel
  • Tárgyi fedezet nélkül (4)
  • Szabad felhasználásra, akár hitelkiváltásra is

Igényelje vállalkozása számára!

Nyújtsa be hitelkérelmét 2020. december 31-ig és az első évben 1 havi BUBOR + 0% 1, majd azt követően 1 havi BUBOR + évi 3,5%* kamattal számolhat!

Legyen az Ön vállalkozása is Power Business!

Az Erste Power Business Hitel segítségével Ön választhatja meg, hogy a vállalkozása számára kalkulált maximum hitelösszeget folyószámlahitelként, és/vagy eseti hitelként szeretné felvenni, ezáltal a vállalkozás átmeneti pénzhiányára és hosszú távú fejlesztési igényeire is megoldást nyújt. Fiókjainkban néhány alap adat megadásával pár perc alatt, dokumentum benyújtása nélkül tudunk előzetes hitelösszeget kalkulálni vállalkozása számára.

Miért érdemes az Erste Power Business Hitelt választania?

  • akár 10 éves futamidőre is igényelheti 3,
  • az igényelhető hitelösszeg akár a 75 millió Ft-ot is elérheti 2,
  • szabadon felhasználhatja, akár hitelkiváltásra is,
  • ingatlanfedezet nélkül, magánszemély készfizető kezessége és az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány készfizető kezessége mellett igényelheti.

Kapcsolódó szolgáltatások

Jogi feltételek

1 A kamatakció időtartama: 2020. szeptember 1. - 2020. december 31. Az akciós kamat az MNB által 2020. augusztus 10. napján közzétett 1 havi BUBOR értékkel számolva évi 0,6%.

*A  második évtől alkalmazott kamat mértéke a Mikrovállalati hitel és garancia hirdetmény hatálya alá tartozó ügyfelekre vonatkozik.   

2 Az összeg a hitelkonstrukcióban elérhető maximum hitelösszeg, a konkrét vállalkozás esetén a hitelösszeg függ az előző lezárt év éves nettó árbevételétől, az elmúlt 12 hónap bejövő számlaforgalmától és ezen felül különböző pénzügyi mutatók értékétől. Hitelösszeget tanácsadó kollégánk tud az Ön vállalkozása számára kalkulálni.

3 Az Erste Power Business Folyószámlahitel futamideje maximum 5 év, az Erste Power Business Eseti Hitel futamideje hitelkiváltás esetén maximum 7 év, egyéb esetben 10 év.

4 A hitel biztosítéka mikrovállalatoknál az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) kezességvállalása és magánszemély készfizető kezessége, vállalati ügyfelek esetén az Európai Beruházási Alap 50%-os mértékű nem állami támogatásnak minősülő viszontgaranciája (COSME viszontgarancia) és a Bank döntése alapján magánszemély kezességvállalása. Meghatározott feltételek teljesülése esetén az AVHGA kezességvállalása mögött COSME viszontgarancia áll, és a kezességvállalás nem minősül állami támogatásnak. A támogatott finanszírozás az Európai Unió által a vállalkozások és a kis és középvállalkozások versenyképességét segítő program (2014-2020) létrehozásáról szóló 1287/2013/EU rendelet alapján létrehozott Hitelgarancia-eszköz támogatásában részesül. Amennyiben a COSME viszontgarancia az AVHGA Üzletszabályzata alapján nem nyújtható, úgy az AVHGA állami viszontgarancia mellett vállal kezességet. A szerződéses feltételeket a  Bank Üzletszabályzata, a vonatkozó Mikrovállalati Hitelügyletek Általános Szerződési Feltételei, a Vállalati Hitelügyletek Általános Szerződési Feltételei, valamint a  hitel valamennyi további költségét a Mikrovállalati hitel és garancia hirdetmény  és a Vállalati hitelezési tevékenység során felszámított kamatok, díjak és jutalékok hirdetmény tartalmazza, amely megtalálható a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek.

4 A hitel biztosítéka Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény hatálya alá tartozó kisvállalkozásoknál az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) kezességvállalása és magánszemély készfizető kezessége. Meghatározott feltételek teljesülése esetén az AVHGA kezességvállalása mögött COSME viszontgarancia áll, és a kezességvállalás nem minősül állami támogatásnak. A támogatott finanszírozás az Európai Unió által a vállalkozások és a kis- és középvállalkozások versenyképességét segítő program (2014–2020) létrehozásáról szóló 1287/2013/EU rendelet alapján létrehozott Hitelgarancia-eszköz támogatásában részesül. Amennyiben a COSME viszontgarancia az AVHGA Üzletszabályzata alapján nem nyújtható, úgy az AVHGA állami viszontgarancia mellett vállal kezességet. A szerződéses feltételeket és kondíciókat a Bank Üzletszabályzata, a vonatkozó Mikrovállalati Hitelügyletek Általános Szerződési Feltételei, a mindenkori hatályos Hirdetmény tartalmazza, amelyek megtalálhatók a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek.