Erste Power Business Hitel

Vállalkozása igényei alapján rugalmasan alakítható folyószámla és eseti hitel kombináció.

  • szabadon felhasználható
  • tárgyi fedezet nem szükséges
  • hiánytalan dokumentáció esetén 5 nap alatti elbírálás

Legyen az Ön vállalkozása is Power Business!

Az Erste Power Business Hitel segítségével Ön választhatja meg, hogy a vállalkozása számára kalkulált maximum hitelösszeget folyószámlahitelként, és/vagy eseti hitelként szeretné felvenni, ezáltal a vállalkozás átmeneti pénzhiányára és hosszú távú fejlesztési igényeire is megoldást nyújt. Fiókjainkban néhány alap adat megadásával, külön dokumentáció nélkül, pár perc alatt kérhet előzetes hitelösszeg kalkulációt.

Miért érdemes az Erste Power Business Hitelt választania?

  • akár 10 éves futamidőre is igényelheti 1,
  • az igényelhető hitelösszeg akár a 75 millió Ft-ot is elérheti2,
  • szabadon felhasználhatja, akár hitelkiváltásra is,
  • ingatlanfedezet nélkül, magánszemély készfizető kezessége és az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány készfizető kezessége mellett igényelheti.

Igényelje vállalkozása számára!

Nyújtsa be hitelkérelmét 2019. december 31-ig és az első évben mindössze évi 1,19 %3-os kedvezményes kamattal számolhat!

A kamatakció 2019. december 31-ig tart.

Jogi feltételek

1 Az Erste Power Business Folyószámlahitel futamideje maximum 5 év, az Erste Power Business Eseti Hitel futamideje hitelkiváltás esetén maximum 7 év, egyéb esetben 10 év.

2 Az összeg a hitelkonstrukcióban elérhető maximum hitelösszeg, a konkrét vállalkozás esetén a hitelösszeg függ az előző lezárt év éves nettó árbevételétől, az elmúlt 12 hónap bejövő számlaforgalmától és ezen felül különböző pénzügyi mutatók értékétől. Hitelösszeget tanácsadó kollégánk tud az Ön vállalkozása számára kalkulálni.            

3 Az akciós kamat 1,19%. 1 havi BUBOR + évi 1%, az MNB által 2019. október 10-re közzétett 1 havi BUBOR értékkel kalkulálva. A kedvezményes kamat a Mikrovállalati Hitel és Garancia Hirdetmény („Hirdetmény”) szerint a 2019. december 31-ig benyújtott Erste Power Business Folyószámlahitel és/vagy Erste Power Business Eseti Hitel kérelmek esetén, a szerződéskötést követő tizenkettő hónapban biztosított. A kérelem benyújtottnak tekintendő, ha a szükséges dokumentumok hiánytalanul és teljes körűen a Bank rendelkezésére állnak és a Hitelkérelmi nyomtatvány az igénylő által cégszerűen aláírásra kerül 2019. december 31-ig.

A hitel biztosítéka Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény hatálya alá tartozó kisvállalkozásoknál az Agrár-Vállalkozási Hitelgarancia Alapítvány (AVHGA) kezességvállalása és magánszemély készfizető kezessége. Meghatározott feltételek teljesülése esetén az AVHGA kezességvállalása mögött COSME viszontgarancia áll, és a kezességvállalás nem minősül állami támogatásnak. A támogatott finanszírozás az Európai Unió által a vállalkozások és a kis- és középvállalkozások versenyképességét segítő program (2014–2020) létrehozásáról szóló 1287/2013/EU rendelet alapján létrehozott Hitelgarancia-eszköz támogatásában részesül. Amennyiben a COSME viszontgarancia az AVHGA Üzletszabályzata alapján nem nyújtható, úgy az AVHGA állami viszontgarancia mellett vállal kezességet. A szerződéses feltételeket és kondíciókat a Bank Üzletszabályzata, a vonatkozó Mikrovállalati Hitelügyletek Általános Szerződési Feltételei, a mindenkori hatályos Hirdetmény tartalmazza, amelyek megtalálhatók a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek.

Kapcsolódó szolgáltatások