Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 03. 27. 22:00 óra és 2020. 03. 28. 02:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, amely digitális szolgáltatásaink működését befolyásolhatja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed this Friday and Saturday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 p.m. on March 27, 2020 and 2 a. m. on March 28, 2020 the operation of digital services will be suspended.


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

Lombard forint és deviza hitelek

Befektetés és fizetőképesség egyben

  • Induló vállalkozások is igényelhetik
  • Szabadon felhasználható
  • Értékpapírok széles köre is elfogadható fedezetként

Befektetésével még kedvezőbb a hitel

A fedezetnyújtó az értékpapírja utáni hozamot, készpénzfedezete után kamatot kaphat, vállalkozása pedig a hitelkamatot költségként elszámolhatja.

Egyszerű és gyors megoldás a folyamatos növekedéshez

Az alacsony kamatozású lombardhitel révén vállalkozása gyorsan juthat kölcsönhöz és fedezheti kiadásait.

Jogi feltételek

A tájékoztatás a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetményhatálya alá tartozó mikrovállalkozásokra vonatkozik,  nem teljes körű és nem minősül a Ptk. 6:64§ -a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Bank részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Bank saját hitelbírálati szempontjai alapján jogosult dönteni. A szerződéskötés részletes feltételeit a Mikrovállalati Hitelügyletek Általános Szerződési Feltételei, a Bank Üzletszabályzata, valamint az egyéb kondíciókat a mindenkor hatályos Mikrovállalati Hitel- és Garancia  Hirdetmény tartalmazza, amely dokumentumok megtalálhatóak a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban.

 

Kapcsolódó termékek