Már nem értékesített biztosítások

PrivateMed Group Egészségbiztosítás finanszírozza cégének alkalmazottai számára az egészségügyi szolgáltatást, és meg is szervezi azt, így Ön megvédheti munkavállalói egészségét és erősítheti elkötelezettségüket.

Feltételek

*2013. január 1-jétől a kockázati (halál esetére szóló) életbiztosítás és a visszavásárlási értékkel nem rendelkező balesetbiztosítás díja mellett az egészségbiztosítás díja is adó – és járulékmentes, munkáltatók esetébentovábbra is elszámolható költségként, több biztosítás esetében együttese, havonta, biztosítottanként a minimálbér 30 %-ig a személyi jövedelemadóról (SZJA) szóló 1995. Évi CXVII. Törvény 1. Számú melléklete 6.3. pontja értelmében. Amennyiben csak a PrivateMed Group biztosítást választja a munkavállaló a kockázati biztosítások köréből, akkor – a megállapított díjnak köszönhetően – szinte mindenkinél teljes adó-, és járulékmentességet élvez a munkáltatói díjfizetés. A tájékoztatás nem teljeskörő, kérjük, egyeztessen könyvelőjével, adótanácsadójával!

Az Erste PrivateMed Group egészségbiztosítást a Bank az Union Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. függő biztosításközvetítő ügynökeként nyújtja.