Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 03. 27. 22:00 óra és 2020. 03. 28. 02:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, amely digitális szolgáltatásaink működését befolyásolhatja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed this Friday and Saturday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 p.m. on March 27, 2020 and 2 a. m. on March 28, 2020 the operation of digital services will be suspended.


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

Már nem értékesített biztosítások

PrivateMed Group Egészségbiztosítás finanszírozza cégének alkalmazottai számára az egészségügyi szolgáltatást, és meg is szervezi azt, így Ön megvédheti munkavállalói egészségét és erősítheti elkötelezettségüket.

Feltételek

*2013. január 1-jétől a kockázati (halál esetére szóló) életbiztosítás és a visszavásárlási értékkel nem rendelkező balesetbiztosítás díja mellett az egészségbiztosítás díja is adó – és járulékmentes, munkáltatók esetébentovábbra is elszámolható költségként, több biztosítás esetében együttese, havonta, biztosítottanként a minimálbér 30 %-ig a személyi jövedelemadóról (SZJA) szóló 1995. Évi CXVII. Törvény 1. Számú melléklete 6.3. pontja értelmében. Amennyiben csak a PrivateMed Group biztosítást választja a munkavállaló a kockázati biztosítások köréből, akkor – a megállapított díjnak köszönhetően – szinte mindenkinél teljes adó-, és járulékmentességet élvez a munkáltatói díjfizetés. A tájékoztatás nem teljeskörő, kérjük, egyeztessen könyvelőjével, adótanácsadójával!

Az Erste PrivateMed Group egészségbiztosítást a Bank az Union Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. függő biztosításközvetítő ügynökeként nyújtja.