Apple Pay

Gyors és biztonságos érintéses fizetés okoseszközeivel.

A biztonság mindenek felett

Az Apple Pay segítségével egyszerűen és biztonságosan fizethet Erste Visa és Mastercard üzleti bankkártyájával a boltokban és az interneten is.

Az Apple Pay használatakor adatai mindig biztonságban lesznek.

Hogyan működik?

Nyissa meg készülékén a Wallet applikációt, és érintse meg a + jelet!

iPhone

Olvassa be a kártyaadatokat, majd hagyja jóvá a digitalizációt! Választhat SMS vagy TeleBank azonosítást.

Apple Watch

Apple Watch beállításához nyissa meg iPhone-on az Apple Watch alkalmazást, válassza ki a „Wallet és Apple Pay” opciót, majd nyissa meg a „Hitel- vagy bankkártya hozzáadása” elemet!

iPad

iPaden a „Beállításokon” belül található ”Wallet és Apple Pay”-nél válassza a „Kártya hozzáadása” lehetőséget! Adja meg a kártya biztonsági kódját, és rendelje hozzá az iTunes-fiókjához társított hitel- vagy bankkártyát!

Touch ID & MacBook Pro

Touch ID funkcióval ellátott MacBook Prón nyissa meg a Rendszerbeállításokat, majd a „Wallet és Apple Pay”-en belül válassza a „Kártya hozzáadása” opciót!

Miután felvette bankkártyáját az Apple Payben, már használhatja is bármely egyérintéses terminállal felszerelt üzletben vagy az interneten.

Apple Pay – ennyire egyszerű.

A szolgáltatás elérhetősége a készüléktípustól és az azon futó operációs rendszer verziójától függ. Az Apple Pay szolgáltatással kompatibilis eszközök listáját az alábbi linken találja:

support.apple.com/km207105