Fejlessze tovább vállalkozását az Erste digitális megoldásaival!

Növelje vállalkozása hatékonyságát, érjen el több ügyfelet, takarítson meg pénzt az alábbi szolgáltatásokkal!

POS terminál, softPOS és internetes kártyaelfogadás

Az első 6 hónapban kedvezményes, 0,4%-os kereskedői díjjal*.

Növelje vállalkozása versenyképességét, biztosítsa vásárlóinak a kártyás fizetés lehetőségét! Az első 6 hónapban, mindössze 0,4% kereskedői díjjal, utána pedig a havi forgalmához igazodó az árazással.

  • POS terminál: A bankkártyás fizetés gyorsabb, egyszerűbb, mint a készpénzes. Igényelje az Erstétől!
  • softPOS: Használja okostelefonját, tabletjét bankkártyaelfogadásra! Igényelje a GPE softPOS alkalmazást tőlünk! Most az első 6 hónapban 0 Ft havidíjjal!
  • Internetes kártyaelfogadás – e-kereskedelem: Érjen el több vevőt, webshopjában kínáljon azonnali bankkártyás fizetési lehetőséget.

Válassza a vállalkozása igényeihez leginkább illő megoldást!

Számlacsomagok vállalkozása igényeire szabva

Válassza 100 forintos számlacsomagunkat!

Legyen ügyfelünk, és takarítson meg pénzt a banki költségeken!

Új ügyfeleinknek az első 12 hónapban 0 Ft-os havidíjjal** kínáljuk a 100 Forintos számlacsomagunkat, azt követően pedig mindössze 100 forint a havidíj.

Bankolási szokásainak nem ez a csomag lenne a legmegfelelőbb?

Nézze meg számlaválasztó oldalunkat, és válassza a vállalkozásának leginkább megfelelő számlavezetési ajánlatunkat!

Új honlap vállalkozásának az Erste PowerWebbel

12 hónapig díjmentesen

  • Az Erste ügyfelei létrehozhatják saját weboldalukat, és 12 hónapig díjmentesen használhatják a Honlap.hu két csomagja közül a nekik legmegfelelőbbet. A folyamat gyors és egyszerű: kész elemekből összeállítható honlap, egyénre szabható szolgáltatások
  • Saját domain név
  • Webtárhely és üzemeltetés

*A promóciós ajánlatban szereplő kedvezményes kereskedői jutalék kizárólag új Global Payments Europe kereskedői szerződések esetén érvényes.

A kereskedő ügyfelek kártyaelfogadási tranzakcióival összefüggő teljes jutalék (Kártyaelfogadói jutalék), melyet az Elfogadó számára szükséges megfizetni, ún. MIF++ (Multilateral Interchange Fee) típusú árazás alapján tevődik össze. A MIF++ típusú árazás lényege, hogy a kártyaelfogadással összefüggő 3 féle díjtétel transzparensen, átláthatóan van kimutatva az alábbiak szerint:

a) Bankközi jutalék (Interchange Fee) – a 2015/751 (EU) rendelet értelmében az Európai Gazdasági Térség területén érvényes (EGT területén kibocsátott bankkártyákra vonatkozó) bankközi jutalékok egységesek; áthárított költség, amit a kibocsátott kártyák elfogadásakor a szolgáltató (Global Payments Europe) fizet a kártya kibocsátójának.

b) Rendszerhasználati díj (Scheme Fee) - a kártyatársaságok által felszámított, egy-egy kártya tranzakciót terhelő díj, amit a szolgáltató (Global Payments Europe) továbbhárít az elfogadó partnerek felé.

c) Kereskedői jutalék (Acquirer Fee) - a kereskedői jutalék magában foglalja a fenti két (a) és b)) kategóriába nem tartozó, de a tranzakciót terhelő egyéb költséget (pl. a tranzakció feldolgozás költségét, kockázati költséget stb.), valamint a szolgáltató (Global Payments Europe) hasznát. A kereskedői jutalék mértékét a Kártya Elfogadói Szerződés rögzíti.

További részletek: https://gpnmerchant.com/hu/documents/GlobalPaymentsEurope_Hirdetmeny_Erste.pdf

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlatnak és nem jelent a Bank részéről szerződéskötési kötelezettséget. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Vállalati és Mikrovállalati Bankszámlavezetés és Betéti Ügyletek Általános Szerződési  Feltételei, a Bank Üzletszabályzata, valamint a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény tartalmazza, amely dokumentumok megtalálhatóak a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban.

**Az Erste 100 Ft-os számlacsomag maximum 50 millió Ft előző, lezárt éves nettó árbevétellel rendelkező, induló (újonnan alakuló) vagy működő (gazdasági társaságok, egyéni vállalkozások, őstermelők, szövetkezetek, kivéve társadalmi szervezetek) mikrovállalkozások esetén igényelhető újonnan ilyen számlatípust nyitó új ügyfelek számára.

Amennyiben az új mikrovállalati ügyfél 2022. december 31-ig Erste 100 Forintos számlacsomagban forint pénznemben vezetett pénzforgalmi számlát nyit, akkor a számlanyitás hónapjában és a következő tizenegy hónapban a Bank a számlavezetési díj megfizetését elengedi.

Új ügyfélnek minősül az a mikrovállalkozás, aki a számlanyitást megelőző 90 napban nem rendelkezett a Banknál élő mikrovállalati pénzforgalmi bankszámlával. Az Ügyfél nem jogosult fennálló pénzforgalmi bankszámlájának Erste 100 Forintos számlatípusra/számlacsomagra történő átminősítésére.

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank Üzletszabályzata, a Vállalati és mikrovállalati Bankszámlavezetési és Betéti ügyletek Általános Szerződési Feltételei, valamint a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény (a továbbiakban Hirdetmény) tartalmazza, amely dokumentumok megtalálhatóak a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban.

EBKM: 0,00%-os látra szóló éves betéti kamat esetén 0,00%

A Bank mikrovállalkozásnak tekinti azon vállalkozásokat, amelyeknek éves nettó árbevétel nem haladja meg a 300 millió forintot.