Érintéses és érintés nélküli fizetési megoldások

GPE softPOS már 0 Ft-os havidíjjal.

Használja akár mobiltelefonját bankkártya-elfogadó terminálként!

Biztosítsa vásárlóinak az elektronikus fizetési lehetőséget! Igényeljen POS terminált vagy GPE softPOS szoftvert az Erste Banktól!

A GPE softPOS megoldásnak köszönhetően telefonját is használhatja POS terminálként, nincs szüksége új eszköz beszerzésére.

Miért egyszerű a GPE softPOS használata?

  • A GPE softPOS alkalmazás okostelefonra vagy tabletre telepíthető szoftver.
  • Nincs szükség külön terminálra, mindössze egy NFC-képes, legalább 10.0 Androidos operációs rendszerű okostelefonra vagy tabletre, amelyhez ügyfele hozzáérintheti kártyáját.
  • Az alkalmazás a Google Play Áruházon keresztül tölthető le.
  • VISA és Mastercard kártyák elfogadását biztosítja, Széchenyi Pihenőkártya elfogadására nincs lehetőség.
  • A softPOS szolgáltatás havidíja a 2022. december 31-ig jóváhagyott igénylések esetén visszavonásig, de az első 6 hónapban mindenképpen alkalmazásonként 0 Ft, visszavonást követően havi 500 000 Ft kártyás forgalom alatt 890 Ft, havi 500 000 Ft kártyás forgalom felett továbbra is 0 Ft. 
  • A 2022. december 31-ig igényelt kártyaelfogadó terminálokon, szoftveren történő bankkártyás vásárlások az első 6 hónapban forgalomtól függetlenül mindössze 0,4% kereskedői jutalékot* tartalmaznak, a 7. hónaptól a standard sávonkénti díjat számítja fel a szolgáltató.
  • A szoftver minden szükséges engedéllyel rendelkezik, kártyatársaságok által tanúsított, és megfelel az összes előírt követelménynek.

 

Miért előnyös a Global Payments POS terminál?

  • Az összes szabványos tranzakcióra alkalmasak, mint például eladás, tranzakció törlés, előengedély, előengedély törlése stb.
  • A terminálokon az egyes funkciók be- illetve kikapcsolhatóak a kereskedői igények szerint.
  • A terminálokon futó szoftver minden szükséges engedéllyel rendelkezik, kártyatársaságok által tanúsított, és megfelel az összes előírt követelménynek.

 

*A promóciós ajánlatban szereplő kedvezményes kereskedői jutalék kizárólag új Global Payments Europe kereskedői szerződések esetén érvényes.

A kereskedő ügyfelek kártyaelfogadási tranzakcióival összefüggő teljes jutalék (Kártyaelfogadói jutalék), melyet az Elfogadó számára szükséges megfizetni, ún. MIF++ (Multilateral Interchange Fee) típusú árazás alapján tevődik össze. A MIF++ típusú árazás lényege, hogy a kártyaelfogadással összefüggő 3 féle díjtétel transzparensen, átláthatóan van kimutatva az alábbiak szerint:

a) Bankközi jutalék (Interchange Fee) – a 2015/751 (EU) rendelet értelmében az Európai Gazdasági Térség területén érvényes (EGT területén kibocsátott bankkártyákra vonatkozó) bankközi jutalékok egységesek; áthárított költség, amit a kibocsátott kártyák elfogadásakor a szolgáltató (Global Payments Europe) fizet a kártya kibocsátójának.

b) Rendszerhasználati díj (Scheme Fee) - a kártyatársaságok által felszámított, egy-egy kártya tranzakciót terhelő díj, amit a szolgáltató (Global Payments Europe) továbbhárít az elfogadó partnerek felé.

c) Kereskedői jutalék (Acquirer Fee) - a kereskedői jutalék magában foglalja a fenti két (a) és b)) kategóriába nem tartozó, de a tranzakciót terhelő egyéb költséget (pl. a tranzakció feldolgozás költségét, kockázati költséget stb.), valamint a szolgáltató (Global Payments Europe) hasznát. A kereskedői jutalék mértékét a Kártya Elfogadói Szerződés rögzíti.

További részletek: https://gpnmerchant.com/hu/documents/GlobalPaymentsEurope_Hirdetmeny_Erste.pdf

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlatnak és nem jelent a Bank részéről szerződéskötési kötelezettséget. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Vállalati és Mikrovállalati Bankszámlavezetés és Betéti Ügyletek Általános Szerződési  Feltételei, a Bank Üzletszabályzata, valamint a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény tartalmazza, amely dokumentumok megtalálhatóak a http://www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban.