POS terminál az Erste Banktól

Az első hónapban csupán 0,6%* kereskedői jutalékkal.

Az online kasszát használó kereskedőknek 2021. január 1-jétől biztosítaniuk kell vásárlóiknak az elektronikus fizetési lehetőséget.

Igényeljen Global Payments POS terminált azt Erste Bank közreműködésével, 2021. június 30-ig kedvezménnyel!

Mit kell tudnom a kedvezményről?

  • Az igényléstől számított első hónapban a kártyás vásárlások után mindössze 0,6% százalék kereskedői jutalékot* kell fizetnie. Vállalkozásának rendelkeznie kell Erste Banknál vezetett bankszámlával.
  • A terminált akár már 2 munkanapon belül használhatja.

Kérjen visszahívást kollégánktól az alábbi gomb segítségével, és foglaljon időpontot a legközelebbi, a promócióban résztvevő bankfiókba!

A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlatnak.

* A promóciós ajánlatban szereplő kedvezményes kereskedői jutalék kizárólag új Global Payments Europe kereskedői szerződések esetén érvényes.

A kereskedő ügyfelek kártyaelfogadási tranzakcióival összefüggő teljes jutalék (Kártyaelfogadói jutalék), melyet az Elfogadó számára szükséges megfizetni, ún. MIF++ (Multilateral Interchange Fee) típusú árazás alapján tevődik össze. A MIF++ típusú árazás lényege, hogy a kártyaelfogadással összefüggő 3 féle díjtétel transzparensen, átláthatóan van kimutatva az alábbiak szerint:

a) Bankközi jutalék (Interchange Fee) – a 2015/751 (EU) rendelet értelmében az Európai Gazdasági Térség területén érvényes (EGT területén kibocsátott bankkártyákra vonatkozó) bankközi jutalékok egységesek; áthárított költség, amit a kibocsátott kártyák elfogadásakor a szolgáltató (Global Payments Europe) fizet a kártya kibocsátójának.

b) Rendszerhasználati díj (Scheme Fee) - a kártyatársaságok által felszámított, egy-egy kártya tranzakciót terhelő díj, amit a szolgáltató (Global Payments Europe) továbbhárít az elfogadó partnerek felé.

c) Kereskedői jutalék (Acquirer Fee) - a kereskedői jutalék magában foglalja a fenti két (a) és b)) kategóriába nem tartozó, de a tranzakciót terhelő egyéb költséget (pl. a tranzakció feldolgozás költségét, kockázati költséget stb.), valamint a szolgáltató (Global Payments Europe) hasznát. A kereskedői jutalék mértékét a Kártya Elfogadói Szerződés rögzíti.