Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 03. 27. 22:00 óra és 2020. 03. 28. 02:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, amely digitális szolgáltatásaink működését befolyásolhatja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed this Friday and Saturday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 p.m. on March 27, 2020 and 2 a. m. on March 28, 2020 the operation of digital services will be suspended.


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

Erste100 forintos számlacsomag kisvállalkozóknak

Mit lehet manapság 100 forintért kapni? Nálunk számlacsomagot!

  • Csupán 100 Ft-ot kell fizetnie a számlavezetésért
  • Kedvező díjon biztosítjuk az elektronikus csatornákon történő eseti forint átutalásokat
  • Vállalati VISA Electron bankkártya kibocsátási díja 0 Ft

Előnyök

Minden kezdet nehéz, de segítünk

A vállalkozások kezdeti életszakaszában a bevételek alakulása sok esetben nem kiszámítható, a felfutáshoz hol több, hol kevesebb időre van szükség. A 100 Forintos számlacsomagunkkal ehhez az időszakhoz nyújtunk segítséget, így Önnek az alacsonyabb forgalmú hónapokban is csupán 100 Ft-ot kell fizetni a számlavezetésért.

Minden vállalkozás fontos nekünk

100 Forintos számlacsomagunkat kimondottan kisebb és induló vállalkozásoknak alakítottuk ki.

További mikrovállalati számlák

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül ajánlatnak. A részletes kondíciókat és szerződéses feltételeket az Erste Bank mindenkor hatályos Erste Induló Számlacsomag Általános Szerződési Feltételei mikrovállalkozások részére, valamint a Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény (a továbbiakban Hirdetmény) tartalmazza, amely dokumentumok megtalálhatóak a www.erstebank.hu oldalon és a bankfiókokban.

EBKM: 0,00%