Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. január 24. 22:00 óra és 2020. január 25. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste Vállalati NetBank, Erste MobilBank, Electra, Internetes Vásárlást Ellenőrző SMS kód, sms szolgáltatások, weboldal szolgáltatások) működését is befolyásolja. A karbantartás 2020. január 24. 21:00 óra és 2020. január 26. 24:00 óra közötti időszakban a TeleBank szolgáltatás működését is befolyásolja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday, Saturday and Sunday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:Between 10:00 p.m. on January 24, 2020 and 8 a.m. on January 25, 2020 the operation of Erste Retail NetBank, Erste Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, 3D Secure Code, sms services, website services will be suspended. Between 9 p.m. on January 24, 2020 and midnight of January 26, 2020 the operation of Erste TeleBank will be suspended.

 

A részletekért kattintson!/Please click here for details


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

ERSTE POWER NETWORK

Építsd velünk üzleti közösséged!

A Power Network az Erste Bank és egy magyar startup vállalkozás, a Brillit Hungary Kft. együttműködése alapján létrejött üzleti közösségi platform, amelynek célja a vállalkozók összekapcsolása lehetséges piaci partnerekkel.

A Power Network előnyei

 • Légy tagja egy dinamikusan bővülő vállalkozói közösségnek!
 • Találj új piaci partnereket, pörgesd fel a beszerzéseidet, légy beszerző megbízó vagy alvállalkozó, rajtad áll!
 • Indíts beszerzést percek alatt, árajánlat kéréseid egy célzott ügyfélkörhöz kerülnek!
 • Erstés vállalkozói ügyfélként 4 hónapig díjmentes veheted igénybe a Power Network by Erste csomagot

Regisztráció

A rendszer használata egyszerű: egy rövid regisztráció után a cégprofil kitöltését követően már igénybe tudják venni a Power Network adta lehetőségeket. A „power-network.hu”-n a regisztráció ingyenes és kötelezettségmentes.

A regisztrálók egyszerre lehetnek beszállítók és megrendelők a rendszerben, amely egy közös platformon keresztül egyszerűsíti a vállalkozók közötti üzletszerzést. Ezzel átlátható, könnyen kezelhető, de mégis rugalmas rendszert biztosít. A felhasználók egyetlen gombnyomással képesek több cégtől egyszerre árajánlatot kérni, vagy egy számukra új társaság beszerzésére ajánlatot tenni. A sikeres üzlet létrejöttét követően értékelhetik is egymást a vállalkozók.

A Power Network by Erste csomag tartalma

 • Korlátlan számú beszerzés kiírásának lehetősége
 • 20 darab beszerzés meghosszabbítása
 • 20 darab sürgős beszerzés kiírása
 • 20 darab zárt beszerzés kiírása
 • 20 darab beszerzés kiemelése
 • 10 darab ajánlat küldése
 • 10 darab ajánlat kiemelése
 • 10 darab/előfizetés tevékenységi kör

A Power Network by Erste csomag díja

Az Erste Bank vállalkozói ügyfelei 4 hónapon át jogosulttá válnak a közösen fejlesztett „Power Network by Erste” csomag használatára és még sok egyéb kedvezményre. Részletekért kattints az alábbi gombra!