MasterCard MoneySend

Pénzküldés gyorsan és egyszerűen

Az Erste Bank Hungary Zrt. 2014. október 17-től új bankkártya szolgáltatást vezet be, MasterCard MoneySend néven.

Az új szolgáltatás egy bankkártyák közötti, pénzösszeg továbbításra szolgáló tranzakció lehetősége. A tranzakció összege a küldő bankkártyához tartozó bankszámlát terheli és a fogadó bankkártyához tartozó bankszámlán kerül jóváírásra.

A szolgáltatás előnyei az Erste Bank ügyfelei számára, hogy egyszerűen, kártyaszámra fogadható a pénzösszeg, illetve hogy a megadott kártyaszámra küldött pénzösszeg – amennyiben a tranzakciót forintban (HUF) kezdeményezték, – rövid időn belül (lásd lentebb) jóváírásra kerül a kapcsolódó bankszámlán.

Az EBH a szolgáltatás indulásakor fogadó szerepet lát majd el, azaz a MasterCard MoneySend tranzakció keretében - küldött pénzösszeg egy EBH által kibocsátott betéti vagy hitelkártya számmal fogadható.

Az Erste betéti és hitelkártyákkal történő MasterCard MoneySend fogadási tranzakció díjmentes.

A tranzakció fogadása az Erste Bank Hungary Zrt. által kibocsátott lakossági, mikrovállalati és corporate betéti és hitelkártyákkal is lehetséges, kivéve az alábbi kártyatermékeket, amelyek nem alkalmasak a pénzküldési tranzakció fogadására:

  • MasterCard Devizakártya (lakossági)
  • MasterCard Üzleti Devizakártya (mikrovállalati, nagyvállalati)
  • Visa bankkártyák (lakossági, mikrovállalati, nagyvállalati betéti és hitelkártyák)

A tranzakcióhoz úgynevezett MasterCard MoneySend jóváírási limit kapcsolódik. A MoneySend jóváírási limit mértékét az adott ügyfélkörre vonatkozó Hirdetmény tartalmazza.

MasterCard MoneySend tranzakció esetén a KártyaŐr SMS a tranzakció bankhoz való beérkezését (engedélyezés) követően kerül kiküldésre, mind sikeres, mind sikertelen tranzakció (engedélyezés) esetén.  A tranzakció megvalósulásáról, azaz a tranzakció keretében küldött/fogadott összeg bankszámlán történő jóváírásáról a Bank nem küld KártyaŐr SMS-t.

Jogi feltételek

A termékhez kapcsolódó további információért, és a részletes kondícióival kapcsolatban kérjük, forduljon személyes ügyfélmenedzseréhez, vállalati irodáink munkatársaihoz, vagy hívja az ERSTEBUSINESS24-et a +36 1 298 0223 -as telefonszámon.

A termékismertetőben található információk csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlatnak. A konkrét finanszírozás feltételeit minden esetben egyedi döntés alapján határozzuk meg.