Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2019. december 7. 22:00 óra és 2019. december 8. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste MobilBank, Vállalati NetBank, Electra, Erste TeleBank, Weboldal szolgáltatások, internetes vásárlást ellenőrző sms-kód, sms szolgáltatások) működését is befolyásolja. 2019. december 5-én 8:00 és 17:00 között az API csatorna (web interfész) működése szünetel.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday and Monday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:

Between 10 p.m. on December 7, 2019 and 8 a.m. on December 8, 2019 the operation of Erste Retail and Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, Erste Telebank, Website service, 3D Secure code, text message service will be suspended. Futhermore the API channel will be suspended between 8:00 and 17:00 on December 5, 2019. 

 

A részletekért kattintson!/Please click here for details


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

MasterCard MoneySend

Pénzküldés gyorsan és egyszerűen

Az Erste Bank Hungary Zrt. 2014. október 17-től új bankkártya szolgáltatást vezet be, MasterCard MoneySend néven.

Az új szolgáltatás egy bankkártyák közötti, pénzösszeg továbbításra szolgáló tranzakció lehetősége. A tranzakció összege a küldő bankkártyához tartozó bankszámlát terheli és a fogadó bankkártyához tartozó bankszámlán kerül jóváírásra.

A szolgáltatás előnyei az Erste Bank ügyfelei számára, hogy egyszerűen, kártyaszámra fogadható a pénzösszeg, illetve hogy a megadott kártyaszámra küldött pénzösszeg – amennyiben a tranzakciót forintban (HUF) kezdeményezték, – rövid időn belül (lásd lentebb) jóváírásra kerül a kapcsolódó bankszámlán.

Az EBH a szolgáltatás indulásakor fogadó szerepet lát majd el, azaz a MasterCard MoneySend tranzakció keretében - küldött pénzösszeg egy EBH által kibocsátott betéti vagy hitelkártya számmal fogadható.

Az Erste betéti és hitelkártyákkal történő MasterCard MoneySend fogadási tranzakció díjmentes.

A tranzakció fogadása az Erste Bank Hungary Zrt. által kibocsátott lakossági, mikrovállalati és corporate betéti és hitelkártyákkal is lehetséges, kivéve az alábbi kártyatermékeket, amelyek nem alkalmasak a pénzküldési tranzakció fogadására:

  • MasterCard Devizakártya (lakossági)
  • MasterCard Üzleti Devizakártya (mikrovállalati, nagyvállalati)
  • Visa bankkártyák (lakossági, mikrovállalati, nagyvállalati betéti és hitelkártyák)

A tranzakcióhoz úgynevezett MasterCard MoneySend jóváírási limit kapcsolódik. A MoneySend jóváírási limit mértékét az adott ügyfélkörre vonatkozó Hirdetmény tartalmazza.

MasterCard MoneySend tranzakció esetén a KártyaŐr SMS a tranzakció bankhoz való beérkezését (engedélyezés) követően kerül kiküldésre, mind sikeres, mind sikertelen tranzakció (engedélyezés) esetén.  A tranzakció megvalósulásáról, azaz a tranzakció keretében küldött/fogadott összeg bankszámlán történő jóváírásáról a Bank nem küld KártyaŐr SMS-t.

Jogi feltételek

A termékhez kapcsolódó további információért, és a részletes kondícióival kapcsolatban kérjük, forduljon személyes ügyfélmenedzseréhez, vállalati irodáink munkatársaihoz, vagy hívja az ERSTEBUSINESS24-et a +36 1 298 0223 -as telefonszámon.

A termékismertetőben található információk csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlatnak. A konkrét finanszírozás feltételeit minden esetben egyedi döntés alapján határozzuk meg.