Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank  Csoport elektronikus rendszerein 2019. február 23-án és 24-én karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (NetBank, mobilalkalmazások, TeleBank), valamint a bankkártyák és ATM-ek működését is befolyásolják.

A részletekért kattintson!

Lejárat nélküli garanciakeret

Hitelesebb cégarculat, kevesebb kötöttség

  • Változatos garanciatípusok minden igényre
  • Rugalmasan alkalmazkodik cége finanszírozási szükségleteihez
  • Eredményesebb üzlet a magasabb készlet- és vevőállomány révén

Lejárat nélküli garanciakeretet akkor érdemes igényelnie, ha üzleti partnere a szerződéses kötelezettségek teljesítése érdekében biztosítékot vár el cégétől; vagy amikor vállalata olyan pályázaton indul, amely feltételként írja elő a garancia nyújtását; esetleg ha a garancia a tevékenysége folytatásához szükséges.

Jogi feltételek

A termékhez kapcsolódó további információért, és a részletes kondícióival kapcsolatban kérjük, forduljon személyes ügyfélmenedzseréhez, vállalati irodáink munkatársaihoz, vagy hívja az ERSTEBUSINESS24-et a +36 1 298 0223 -as telefonszámon.

A termékismertetőben található információk csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlatnak. A konkrét finanszírozás feltételeit minden esetben egyedi döntés alapján határozzuk meg.