Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. január 24. 22:00 óra és 2020. január 25. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste Vállalati NetBank, Erste MobilBank, Electra, Internetes Vásárlást Ellenőrző SMS kód, sms szolgáltatások, weboldal szolgáltatások) működését is befolyásolja. A karbantartás 2020. január 24. 21:00 óra és 2020. január 26. 24:00 óra közötti időszakban a TeleBank szolgáltatás működését is befolyásolja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday, Saturday and Sunday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:Between 10:00 p.m. on January 24, 2020 and 8 a.m. on January 25, 2020 the operation of Erste Retail NetBank, Erste Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, 3D Secure Code, sms services, website services will be suspended. Between 9 p.m. on January 24, 2020 and midnight of January 26, 2020 the operation of Erste TeleBank will be suspended.

 

A részletekért kattintson!/Please click here for details


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Bankkártya-elfogadás

Növelje cége versenyképességét és forgalmát!

  • A szolgáltatás lehetővé teszi a bankkártyával történő fizetéseket POS terminálon, vagy online (e-kereskedelem) interneten.
  • A kártyaelfogadás növeli cége versenyképességét, forgalmát és az ügyfelei elégedettségét.
  • A vásárlói egy érintéssel gyorsan és biztonságos módon fizethetnek.

POS terminál

Legyen az Ön vállalkozása is bankkártya elfogadóhely

A kártyabirtokosok egyre szívesebben választják a bankkártyás fizetési módot szemben a készpénzes fizetéssel, egyre több az olyan vásárló, aki nem tart magánál készpénzt, és igényli a kártyaelfogadás lehetőségét.

Kártyaelfogadói szolgáltatás értékesítését a Global Payment ügynökeként végzi a bank.

Adja meg vásárlóinak a választás lehetőségét

A kártyaelfogadás növeli cégének versenyképességét és a forgalmát is, a tapasztalatok azt mutatják, hogy nem várt vásárlásokra ösztönzi a bankkártya-birtokosokat.

Internetes kártyaelfogadás - e-kereskedelem

Online nincs helyhez kötve

Az internetes kereskedelem a legdinamikusabban növekvő értékesítési szegmens, ahol a virtuális POS (V-POS) fizetési szolgáltatás elengedhetetlen

Kényelmes és egyszerű Önnek és vevőinek is

Az online bankkártyás fizetés egyszerű és biztonságos megoldás ügyfeleinek. Önnek elegendő akkor elküldeni a terméket, ha vásárlója már kifizette azt.

Erste bankkártyák vállalkozásoknak

Jogi feltételek

A termékhez kapcsolódó további információért, és a részletes kondícióival kapcsolatban kérjük, forduljon személyes ügyfélmenedzseréhez, vállalati irodáink munkatársaihoz, vagy hívja az ERSTEBUSINESS24-et a +36 1 298 0223 -as telefonszámon.

A termékismertetőben található információk csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlatnak. A konkrét finanszírozás feltételeit minden esetben egyedi döntés alapján határozzuk meg.