Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 10. 22. 22:00 óra és 2020. 10. 23. 06:00 óra, továbbá 2020.10.25. 02:00 óra és 10.25. 03:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, amely digitális szolgáltatásaink működését befolyásolhatja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed this Friday and Saturday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 p.m. on October 22, 2020 and 6:00 a.m. on October 23, 2020, furthermore between 2:00 a.m. on October 25, 2020 and 3:00 a.m. on October 25, 2020 the operation of digital services will be suspended.

Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

 

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

Szolgáltatásaink önkormányzatok számára

Megbízható banki háttér és személyre szabott tanácsadás egy helyen

Számlavezetés

A számlavezetési szolgáltatások teljes palettáját kínáljuk önkormányzatok részére az Önök által választott és bankunknál jegyzett devizanemekben.

Munkabér-rulírozó hitelkeret

Rövid lejáratú, forintalapú rulírozó hitelkeretünk kizárólag munkabérfizetésre vehető igénybe. A hitel lehetőséget ad az önkormányzatoknak arra, hogy ha ideiglenesen nem tudnak munkabért fizetni, akkor a hitelkeret segítségével – a munkabérfizetési igény felmerülésekor – mégis megtehessék azt.

Kötvénykibocsátás

Az önkormányzatok közép- és hosszú távú fejlesztési igényeinek alternatív finanszírozási formája a még kevésbé elterjedt önkormányzati kötvénykibocsátás. Az Erste Bank és leányvállalata, az Erste Befektetési Zrt. által közösen kidolgozott kötvénykibocsátási konstrukció lehetőséget biztosít a nagyobb fejlesztési programok megvalósítására.

Támogatások előfinanszírozása

Vissza nem térítendő állami támogatással megvalósuló beruházások esetén a támogatások folyósítása általában utólagos. Bankunk azonban lehetőséget biztosít arra, hogy az önkormányzat a beruházás megvalósulásáig és a támogatás folyósításáig az átmeneti időszakot előfinanszírozással akadálymentesítse.

Garanciavállalás

Az Erste Bank önkormányzati igény esetén bankgarancia-ígérvény vagy bankgarancia kibocsátását is vállalja.

Energiakorszerűsítési hitel

A hitelkeret energiahatékonyság növelő beruházásokhoz vehető igénybe. A program célja kifejezetten az, hogy az önkormányzati szektor energiafelhasználásának racionalizálást segítse. Ez jelentheti az önkormányzati/intézményi épületek fűtési rendszerének, hőszigetelésének a korszerűsítését, közvilágítás korszerűsítést, megújuló technológiák bevezetésének támogatását.

Saját forrású beruházási hitel

Az Erste Bank Hungary Zrt. fix kamatozás mellett biztosít saját forrású, forint alapú hitelt ügyfeleinek a tervezett beruházásaik finanszírozása céljából.

Termékeink

 

Jogi feltételek

A termékhez kapcsolódó további információért, és a részletes kondícióival kapcsolatban kérjük, forduljon személyes ügyfélmenedzseréhez, Önkormányzati üzletágunk munkatársaihoz, vagy hívja az ERSTEBUSINESS24-et a +36 1 298 0223-as telefonszámon.

A termékismertetőben található információk csak tájékoztató jellegűek, és nem minősülnek ajánlatnak. A konkrét finanszírozás feltételeit minden esetben egyedi döntés alapján határozzuk meg.

Önkormányzati Pénzforgalmi Kondíciós lista (új Önkormányzati ügyfelek részére)

Vállalati Pénzforgalmi Hirdetmény

Takarékszövetkezetek és bankok ATM-jein való kedvezményes készpénzfelvétel