Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. 10. 22. 22:00 óra és 2020. 10. 23. 06:00 óra, továbbá 2020.10.25. 02:00 óra és 10.25. 03:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett karbantartási munkálatokat végzünk, amely digitális szolgáltatásaink működését befolyásolhatja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed this Friday and Saturday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services: Between 10:00 p.m. on October 22, 2020 and 6:00 a.m. on October 23, 2020, furthermore between 2:00 a.m. on October 25, 2020 and 3:00 a.m. on October 25, 2020 the operation of digital services will be suspended.

Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

 

Kattintson a részletekért! / Please click here for details

COVID-19: Támogatjuk egymást!

Az Erste 200 éve az ügyfelek jólétéért dolgozik és ez a cél most új értelmet nyert: fizikai, mentális és pénzügyi egészséget. Állandó jelenléttel, hiteles kommunikációval igyekszünk megmutatni kollégáinknak, partnereinknek, ügyfeleinek, hogy nincsenek egyedül, és számíthatnak ránk! Pénzügyi intézetként a társadalom alapvető mozgatórugói vagyunk, így a válság kezelésében is kiemelt szerepet igyekszünk vállalni.

A #veletekvagyunk kampányban most újabb lépésként bankunk 50 millió forintot különít el, hogy segíteni tudjuk azokat, akik a frontvonalban küzdenek a vírus terjedése, illetve a járvány hatásai ellen: az egészségügyi dolgozókat, az egészségügyi intézményeket és a szociális szféra szervezeteit, a társadalmilag hasznos vállalkozásokat.

Az Erste Bank – igazodva a Social Banking programjában foglalt célkitűzésekhez – nem csupán anyagi támogatást, pénzt kínál a kiválasztott intézményeknek, szervezeteknek. Az egészségügyi intézményektől beérkező igényeknek megfelelően olyan eszközöket is adományozunk, amelyekre az érintetteknek leginkább szükségük van a vírussal való harchoz. Továbbá rendelkezésükre bocsátjuk kapcsolatrendszerünket és a beszerzések lebonyolításával is segítjük az egészségügyben dolgozókat, hogy arra koncentrálhassanak, ami most a legfontosabb: az élet védelmére. Első körben 2045 eszközt biztosítunk 28 kórháznak országszerte.

„Az Erste itt van, itt lesz és segíti a dolgozóit, ügyfeleit, a cégeket, a társadalmat, hogy a krízist mihamarabb, a lehető legkisebb sérülésekkel vészeljük át, és utána a lehető leggyorsabban újra tudjuk építeni a megszokott jólétünket. Mert tudjuk, hogy egyszer vége lesz, ezért most úgy kell cselekednünk, hogy utána mihamarabb, együtt egy új, talán még jobb pályára állhassunk” – fogalmazott Jelasity Radován, az Erste Bank elnök-vezérigazgatója.