Social Banking számlacsomagok

Rendkívül kedvező kondíciók

  • Kedvezményes elektronikus átutalási, és pénztári díjak
  • Díjmentes szolgáltatások

A Social Banking számla a magyar civil szervezetek számára, illetve az ő igényeik figyelembevételével létrehozott termék. A Social Banking számlavezetési lehetőség 2018 nyarától kondícióit tekintve egyértelműen piacvezető a maga szegmensében. Egyrészt rendkívül kedvező díjak jellemzik, másrészt használójuk számára bizonyos tranzakciók és szolgáltatások díjmentesen vehetők igénybe.

A Social Banking számlát nyitó szervezetek száma az értékajánlat megújítását követő másfél év alatt a hétszeresére nőtt, ami – kiegészülve a kifejezetten pozitív vonatkozó ügyfél-elégedettségi eredményekkel – arra enged következtetni, hogy a hazai non-profit szféra képviselői értékelik az Erste Bank törekvéseit, szívesen élnek a bank által nyújtott lehetőséggel.

Milyen előnyöket kínálnak a Social Banking számlacsomagok?

Vállalati Kondíciós Listához, illetve más vállalati számlacsomagokhoz képest kedvező díjak:

Díjmentes tranzakciók, szolgáltatások:

  • Vállalati NetBank havidíja
  • Erste Vállalati TeleBank szolgáltatás

Mi gondolunk a civil szektorban dolgozó munkatársakra is!

Az Erste Banknál elkötelezettek vagyunk a civil szervezetek és a társadalmi vállalkozások támogatása mellett. Ezért Social Banking számlacsomaggal rendelkező ügyfeleinknek van egy különleges ajánlatunk. Ezzel szeretnénk még többet tenni a hazai civil szektor képviselőiért és az ott dolgozó munkatársakért.

Szeretnék, ha munkavállalóik kedvezőbb feltételek mellett bankolhatnának? Figyelmükbe ajánljuk az Erste Kolléga Klub Kedvezménycsomagot!*

Kedvezményes szolgáltatáscsomagunkkal bővíteni tudják a munkavállalóknak nyújtott, kedvezményesen igénybe vehető szolgáltatások körét a vállalati költségek növelése, illetve szolgáltatói kizárólagosság kikötése nélkül. Cégük egyszerűen többet ad a dolgozóknak, plusz ráfordítás nélkül.

A kifejezetten munkavállalók számára nyújtott kedvezményekkel csökkenthetők a banki költségek, legyen szó akár bankszámláról, folyószámlahitelről vagy befektetési számla szolgáltatásról. Megtakarítás, amit a cég dolgozói másra költhetnek.

Ha ajánlatunk felkeltette érdeklődésüket, a részletekről érdeklődjenek bármely bankfiókunkban.

Ezen felül 2019. február 1-től Social Banking HUF, illetve Social Banking FX számlaként megnyitott  számlák esetén a havi számlacsomag díjat elengedjük a számla megnyitásától számított 12 naptári hónapon keresztül. Az első akciós Számlacsomag díj a számla megnyitásának naptári hónapjára vonatkozik.

Az Erste Social Banking számlacsomagok kondícióiról, valamint a Social Banking számla igénylésére jogosult ügyfelekről részletesen az Erste Vállalati számlacsomagok kondíciós listájának vonatkozó része alapján tájékozódhat.

 

* Jelen tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül nyilvános ajánlatnak ajánlattételi felhívásnak, befektetési tanácsadásnak vagy adótanácsadásnak. Az Erste Kolléga Klub Kedvezménycsomag kedvezményes szolgáltatásokat az Erste Bank Hungary Zrt./Erste Befektetési Zrt. az adott Munkáltató munkaviszonyban álló munkavállalói részére abban az esetben biztosítja, amennyiben a Munkáltató és a Bank között - külön e tárgyban - létrejött érvényes együttműködés hatályban van. Hatályos együttműködési megállapodás hiányában a Bank és a befektetési szolgáltatásokat nyújtó Társaság jelen tájékoztató szerint feltüntetett szolgáltatásai nem vehetőek igénybe. Az együttműködési keretfeltételekről, illetve a tényleges szolgáltatás igénybevételekor érvényes, adott termék vonatkozásában aktuális Hirdetményekről/Díjjegyzékről érdeklődjön fiókjainkban, illetve kérje Hirdetményeinket/Díjjegyzékünket kollégáinktól. A lakossági hitel-, számla- és betéti termékekkel kapcsolatos további termékleírások, összehasonlítást segítő alkalmazások a Magyar Nemzeti Bank honlapján találhatók: felugyelet.mnb.hu/fogyasztoknak.