Tájékoztatjuk, hogy az Erste Bank rendszerein 2019. 07.19. 22:00 és 2019. 07.20. 6:00 között karbantartási munkálatokat végzünk. Ebben az időszakban a NetBank és MobilBank, Electra és Vállalati NetBank internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások valamint a www.erstebank.hu nem, a TeleBank pedig korlátozottan lesznek elérhetőek.

 

Please note that Erste Bank will perform a scheduled maintenance between 10pm 19.07 and 6am 20.07. During this period Netbank and MobilBank, Electra and Corporate Netbank internet bank and mobile application services as well as the www.erstebank.hu will not be available. TeleBank services will also be limited.

 

Köszönjük türelmét! /Thank you for your patience.

További részletek/More details

2008 07 FEBR.
Erste Faktor Zrt. - Változás az igazgatóságban

Az Erste Bank Hungary Nyilvánosan Működő Részvénytársaság a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény 55.§ (1) bekezdésében előírt közzétételi kötelezettségének eleget téve tájékoztatja a tőkepiac résztvevőit, hogy az ERSTE FAKTOR Pénzügyi Zártkörűen Működő Részvénytársaságnál, mint a konszolidációba bevont, közvetlen részesedésű vállalkozásában Stickl László az Igazgatóság elnöke, ügyvezető 2007. november 30-i hatállyal lemondott tisztségéről.
Dr. Tari István urat a Felügyelő Bizottság az Igazgatóság tagjává, ugyanakkor az Igazgatóság elnökévé választotta.

ERSTE BANK HUNGARY NYRT.