Tájékoztatjuk, hogy az Erste Bank rendszerein 2019. 07.19. 22:00 és 2019. 07.20. 6:00 között karbantartási munkálatokat végzünk. Ebben az időszakban a NetBank és MobilBank, Electra és Vállalati NetBank internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások valamint a www.erstebank.hu nem, a TeleBank pedig korlátozottan lesznek elérhetőek.

 

Please note that Erste Bank will perform a scheduled maintenance between 10pm 19.07 and 6am 20.07. During this period Netbank and MobilBank, Electra and Corporate Netbank internet bank and mobile application services as well as the www.erstebank.hu will not be available. TeleBank services will also be limited.

 

Köszönjük türelmét! /Thank you for your patience.

További részletek/More details

2008 21 AUG.
Névváltozás: Erste Bank Group AG

RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS

Az Erste Bank Hungary Nyílvánosan Működő Részvénytársaság a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. Tv. 55.§ (1) bekezdése alapján tájékoztatja a tőkepiac résztvevőit többségi tulajdonosának átalakulásáról.

A többségi tulajdonos, az Erste Bank der Oesterreichischen Sparkassen AG neve Erste Group AG-ra változott. A névváltozással egy időben a többségi tulajdonosból kivált az osztrák divízió, amely beolvadt a Dritte Wiener Vereins-Sparcasse AG-ba, amelynek a 100%-os tulajdonosa az Erste Group AG lett.

ERSTE BANK HUNGARY NYRT.