Tájékoztatjuk, hogy az Erste Bank rendszerein 2019. 07.19. 22:00 és 2019. 07.20. 6:00 között karbantartási munkálatokat végzünk. Ebben az időszakban a NetBank és MobilBank, Electra és Vállalati NetBank internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások valamint a www.erstebank.hu nem, a TeleBank pedig korlátozottan lesznek elérhetőek.

 

Please note that Erste Bank will perform a scheduled maintenance between 10pm 19.07 and 6am 20.07. During this period Netbank and MobilBank, Electra and Corporate Netbank internet bank and mobile application services as well as the www.erstebank.hu will not be available. TeleBank services will also be limited.

 

Köszönjük türelmét! /Thank you for your patience.

További részletek/More details

2009 07 OKT.
Közzététel szavazati jogok változásáról

Az Erste Bank Hungary Nyrt. rendkívüli tájékoztatás keretében közzéteszi, hogy a többségi tulajdonosa az Erste Group Bank AG az Erste Bank Hungary Nyrt.-ben fennálló tulajdoni részesedésétaz Erste Csoporton belül átszervezte.

Ennek keretében az Erste Group Bank Ag az Erste Bank Hungary Nyrt-ben fennálló részesedését az ausztriai bejegyzésű EGB Ceps Holding GmbH-ba (székhelye: Graben 21, A-1010 Bécs, Osztrák Köztársaság; cégjegyzékszáma: FN 330974m) apportálta. Az EGB Ceps Holding az EBG Ceps Beteiligungen GmbH (székhelye: Graben 21, A-1010 Bécs, Osztrák Köztársaság; cégjegyzékszáma: FN329953a) 100%-os tulajdonában van, amelynek 100%-os tulajdonosa az Erste Group Bank AG.

A változások az Erste Group Bank AG végleges részvénytulajdonát az Erste Bank Hungary Nyrt-ben nem változtatják meg, nem eredményeznek változást az irányítási rendszerben és az üzleti stratégiában, kizárólag csoporton belüli részesedésátrendezést jelentenek.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete a fenti befolyásszerzéseket az EN-I/M-735/2009 számú határozatával engedélyezte.

A Tőkepiaci törvény 61.§ alapján csatoljuk a táblázatokat a szavazati jogok változásáról.

EBG Ceps Beteiligungen GmbH
EGB CEPS Holding GmbH
ERSTE GROUP BANK AG


ERSTE BANK HUNGARY NYRT.