Tájékoztatjuk, hogy az Erste Bank rendszerein 2019. 07.19. 22:00 és 2019. 07.20. 6:00 között karbantartási munkálatokat végzünk. Ebben az időszakban a NetBank és MobilBank, Electra és Vállalati NetBank internetbanki és mobilalkalmazási szolgáltatások valamint a www.erstebank.hu nem, a TeleBank pedig korlátozottan lesznek elérhetőek.

 

Please note that Erste Bank will perform a scheduled maintenance between 10pm 19.07 and 6am 20.07. During this period Netbank and MobilBank, Electra and Corporate Netbank internet bank and mobile application services as well as the www.erstebank.hu will not be available. TeleBank services will also be limited.

 

Köszönjük türelmét! /Thank you for your patience.

További részletek/More details

2013 30 SZEPT.
Rendkívüli tájékoztatás

Az ERSTE BANK HUNGARY Zrt rendkívüli tájékoztatása

Az ERSTE BANK HUNGARY Zrt. a nyilvánosan forgalomba hozott értékpapírokkal kapcsolatos tájékoztatási kötelezettség részletes szabályairól szóló 24/2008. (VIII.15.) PM rendelet 4. sz. mellékletének 1.7 pontjában foglaltaknak megfelelően rendkívüli tájékoztatás keretében közzéteszi az alábbiakat: Az ERSTE BANK HUNGARY Zrt. 2013. szeptember 30-án felmondta a Posta számlatermékre, megtakarítási termékre, hitelkártya termékre és fogyasztási kölcsön termékre vonatkozó ügynöki szerződéseit a Magyar Posta Zrt.-vel.
A fenti termékekkel rendelkező ügyfelek számára így 2014. április 2-ától a Posta banki szolgáltatások nyújtása a postahelyeken megszűnik, azonban az Erste Bank országos fiókhálózatán és elektronikus csatornáin keresztül igénybe vehetik a Bank szolgáltatásait.A Magyar Posta Zrt. és az ERSTE BANK HUNGARY Zrt. egyéb szerződései változatlanul érvényben maradnak, a Magyar Postát a Bank továbbra is fontos üzleti partnerének tekinti.
ERSTE BANK HUGARY Zrt.