Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2019. május 24-26. között tervezett, a Bankok számára kötelezően előírt rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (NetBank, Electra, mobilalkalmazások, TeleBank) működését is
befolyásolja.

Please note, that due to system maintenance Works during the weekend  of 24-26 of May, 2019 the Erste NetBank, NetBank for Corporate Customers and MobilBank operation may be suspended. The maintenance and developments are also for your future convenience. Thank you for your patience and understanding.

A részletekért kattintson! / Please click for more details

2014 06 JÚN.
Az Erste Bank 2014-ben is folytatja fiókhálózatának optimalizálását

Az ERSTE BANK HUNGARY Zrt. (székhely: 1138 Budapest, Népfürdő u. 24-26., cégjegyzékszám: 01-10-041054, továbbiakban: Bank) - hivatkozással a befektetési vállalkozásokról és az árutőzsdei szolgáltatókról, valamint az általuk végezhető tevékenységek szabályairól szóló 2007. évi CXXXVIII. törvény (továbbiakban: Bszt.) 123. § (1) bekezdésének f) pontjában foglalt rendelkezésre - ezennel közzéteszi, hogy a Bank hat kisebb fiók működésének megszűnéséről döntött (Balatonfüredi Fiók, Berettyóújfalui Fiók, Lenti Fiók, illetve a budapesti Bosnyák téri Fiók, Budafok Kossuth utcai Fiók és Törökvész úti Fiók) míg további kilenc fejlesztését tervezi idén. Ezzel párhuzamosan új fióki helyszínek és bővítési lehetőségek vizsgálata is folyamatban van. A Bank az érintett ügyfeleket levélben értesíti arról, hogy mely fiókok veszik át a most megszűnők helyét 2014. június 30-tól.

Az Erste Bank Hungary Zrt. a két éve megkezdett üzleti transzformációs programjával összhangban idén is folytatja fiókhálózatának optimalizálását, melynek keretén belül 2013 eleje óta 1,7 milliárd forintot fordított a hálózat fejlesztésére és modernizálására.

A Bank elkötelezett amellett, hogy ügyfeleit minél hatékonyabb módon szolgálja ki, és ennek része fiókhálózatának lokális újragondolása és ennek mentén való átszervezése is. A racionalizálási folyamat több tényezőt vesz figyelembe, köztük a rentabilitást és a helyi piaci potenciált.

Az Erste Bank Hungary Zrt. ügyfélszám, fiók- és ATM szám alapján továbbra is a három legnagyobb szereplők egyike a magyar piacon. A Bank célkitűzése az, hogy középtávon piacvezető szerepet érjen el a digitális (elektronikus) banki szolgáltatások terén is, s a legjelentősebb innovátorként tartsák számon. Ennek érdekében 2013 folyamán a bank megújította a ma már több mint 400 ezer ügyfelet kiszolgáló netbanki szolgáltatását, amelyen keresztül az ügyelek havi szinten 570 ezer, azaz évi közel hétmillió tranzakciót hajtanak végre.


ERSTE BANK HUNGARY ZRT.