Tisztelt Ügyfelünk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 2018. december 15-ei szombati munkanapon az elektronikus csatornán bankon kívüli bankszámla javára kezdeményezett forint átutalási megbízások esetében 13:00 óra a végső benyújtási határidő.

A devizában adott fizetési megbízások, konverziót igénylő fizetési műveletek és deviza számla javára beérkező jóváírások szempontjából a szombati munkanapok nem minősülnek Banki munkanapnak, ezen megbízásokat a Bank átveszi, de azokat az azt követő első Banki munkanapon teljesíti.

Egyéb fizetési műveletek tekintetében a szombati munkanapon a Bank a Hirdetményében közzétett teljesítési rend szerint jár el.

Üdvözlettel:
Erste Bank Hungary Zrt.

Az Erste Group Bank AG

Az Erste kelet-közép-európai térhódításának első állomása Magyarország volt. Az Erste Bank Hungary 1997 óta tagja az Erste Groupnak. 

Ezt követte a csehországi Česká spořitelna privatizációja 2000 februárjában, majd 2001 januárjában a szlovák Slovenská sporiteľňa révén bővült a csoport. 2003 augusztusában a horvát Riječka Banka és az Erste & Steiermärkische Bank fúziójával erősítette térségbeli jelenlétét a bankcsoport. 2005 augusztusában a szerb Novosadska bankában is többségi részesedést szerzett az Erste. 2005 decemberében az Erste Bank der oesterreichischen Sparkassen AG megnyerte Románia legnagyobb bankjának ‒ a Banca Comerciala Romanának (BCR) ‒ privatizációs pályázatát. A BCR megvásárlásával az Erste Bank a régió egyik legnagyobb növekvő piacán szerzett vezető pozíciót, amely jól illeszkedik a csoport Csehországot, Szlovákiát, Magyarországot, Horvátországot, Szerbiát és Ausztriát felölelő hálózatához. Ezzel a lépéssel az Erste Bank egy 70 millió lakosú piacot szerzett, melyen 20 százalékot meghaladó piaci részesedéssel rendelkezik.