Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. január 24. 22:00 óra és 2020. január 25. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste Vállalati NetBank, Erste MobilBank, Electra, Internetes Vásárlást Ellenőrző SMS kód, sms szolgáltatások, weboldal szolgáltatások) működését is befolyásolja. A karbantartás 2020. január 24. 21:00 óra és 2020. január 26. 24:00 óra közötti időszakban a TeleBank szolgáltatás működését is befolyásolja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday, Saturday and Sunday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:Between 10:00 p.m. on January 24, 2020 and 8 a.m. on January 25, 2020 the operation of Erste Retail NetBank, Erste Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, 3D Secure Code, sms services, website services will be suspended. Between 9 p.m. on January 24, 2020 and midnight of January 26, 2020 the operation of Erste TeleBank will be suspended.

 

A részletekért kattintson!/Please click here for details


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Elindult az Erste Liga

Magyarország 1927-ben nyert felvételt a Nemzetközi Jégkorong Szövetségbe, tíz év múlva pedig a válogatott szintű összecsapások mellett megkezdődtek a frissen szervezett magyar bajnokság küzdelmei is. Az azóta eltelt majd’ egy évszázad folyamatos fejlődése és a hazai klubcsapatokban folyó lelkiismeretes munka teremtette alapok vezettek az olyan sikerekhez, mint a 2016-os A-csoportos világbajnokságon való szereplés.

Az Erste Bank a magyar jégkorong múltjának és jelenének alkotóihoz hasonlóan hisz a kemény munkában; a fair-playben és abban a tisztességes, jellemépítő folyamatban, melyet a sport ad. Éppen ezért megtiszteltetésnek tekintjük, hogy az idei szezontól három éven át névadó szponzorként támogathatjuk a felnőtt férfi első osztályú magyar jégkorong bajnokságot, az Erste Ligát.

A szeptember 8-án elstartolt, kilenc csapat részvételével zajló szezon ráadásul nem csupán a magyar jégkorong elitjének biztosítja a megmérettetés lehetőségét: az erdélyi Brassó és Csíkszereda mellett a bécsi EV Vienna Capitals részvételével gyakorlatilag az egész régió klasszisainak otthont adó Erste Liga az egyik legnívósabb európai bajnokságként hirdeti a sport közösségépítő erejét. Részvételünkkel egy, a fiatalok elé is állítható valós jövőkép továbbfejlesztésén szeretnénk dolgozni. Eltökélt szándékunk hogy minden üzleti tudásunkkal ezen szponzorációnk mögé állva segítsük ennek a jövőképnek a megvalósulását.

„Mi az Erste Bankban, hiszünk ebben a jövőképben és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy közvetlenül támogathatjuk a hoki ligát. Reméljük ez az eredményekben is meg fog majd látszani. Kezdjük, mondjuk az idei évi Divízió I-es vb megnyerésével! Hajrá Magyarok! Hajrá Jégkorong! Hajrá Erste Liga” 

Szabados Richárd az Erste Bank vállalati üzletágának vezetője, az Erste Liga alelnöke