Tervezett karbantartás / Planned maintenance

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a magyarországi Erste Bank Csoport elektronikus rendszerein 2020. január 24. 22:00 óra és 2020. január 25. 8:00 óra közötti időszakban tervezett és ütemezett rendszer-karbantartási munkálatokat végzünk, amely több szolgáltatásunk (Erste Lakossági NetBank, Erste Vállalati NetBank, Erste MobilBank, Electra, Internetes Vásárlást Ellenőrző SMS kód, sms szolgáltatások, weboldal szolgáltatások) működését is befolyásolja. A karbantartás 2020. január 24. 21:00 óra és 2020. január 26. 24:00 óra közötti időszakban a TeleBank szolgáltatás működését is befolyásolja.

 

We hereby inform you that planned maintenance and development activities will be performed between this Friday, Saturday and Sunday on certain electronic systems of the Hungarian Erste Group, affecting the following dates and services:Between 10:00 p.m. on January 24, 2020 and 8 a.m. on January 25, 2020 the operation of Erste Retail NetBank, Erste Corporate NetBank, Electra, Erste MobilBank, 3D Secure Code, sms services, website services will be suspended. Between 9 p.m. on January 24, 2020 and midnight of January 26, 2020 the operation of Erste TeleBank will be suspended.

 

A részletekért kattintson!/Please click here for details


Köszönjük a türelmet! / Thank you for your patience

Gratulálunk a bajnokoknak!

Az Erste Liga 2018 győztese a MAC Budapest csapata!

Elképesztő küzdelem, fergeteges hangulat, elszántság és a győzelembe vetett hitt megtestesült jutalma a díjátadón. Ilyen volt a 2018-as Erste Liga végső döntője, melyben a MAC Budapest felnőtt jégkorong csapata férfias küzdelemben hódította el a DVTK Jegesmedvék regnáló bajnokaitól a győzelmi kupát! Gratulálunk a bajnokoknak, akik ismét bebizonyították: Ha hiszünk magunkban, nincs lehetetlen! #higgymagadban #ersteligadöntö

"Egy közösség attól erős, hogy nem vagyunk egyformák. " A Liga alelnökét, Szabados Richárdot a közösség erejéről kérdeztük a győzelem kapcsán.

Mitől erős a hoki közösség?

"Attól erős, hogy nem vagyunk egyformák. Éppen a sokszínűség eredményeként lehet a legjobbat kihozni magunkból és a hokiból!" - mondja az Erste Liga megújításáról a Liga alelnöke, az Erste Bank vállalati üzletágának vezetője, Szabados Richárd.  A cél az, hogy hokimeccsre járni családi szórakozás legyen – hangsúlyozza Szabados Richárd, aki szerint a játék színvonalának javítása és a szurkolók kiszolgálásának fejlesztése mellett a marketingre, a kommunikációra és a jégkorong, mint sportág megismertetésére is nagyobb hangsúlyt kell helyezni. A Szövetség és a Liga közösen dolgozik a látogatói élmény javításán, a hang és a fénytechnika fejlesztésén, miközben fontos célja az is, hogy minden mérkőzésről legyen közvetítés – ha nem a televízióban, akkor legalább az interneten. 

A klubok is lelkesen fogadják a változásokat?

Nincs két egyforma klub, ám ez egyáltalán nem baj. A Szövetség is egy csapat, a hokisok pedig tudják, hogy nem jó, ha mindenki egyformán játszik. Nem mindenki jó centernek, kapusnak vagy hátvédnek, a különböző képességű, hátterű játékosok összessége alkot jó csapatot. Ez így van az üzleti életben is: máshonnan jövünk, mások a képességeink, más területeken vagyunk jók. Az egyik kollegám mindent tud a kütyükről, a másik kis családi gazdaságot visz, a harmadik önkéntes munkát vállal – ám így együtt, a közös tudásukat használva remek termékeket tudnak összerakni az ügyfeleinknek. A csapat tagjainak eltérő tudását használva vagyunk képesek gyorsan reagálni az ügyfelek különböző igényeire – hiszen ők is sokfélék. Az Erste mennnyire gondolkodik hosszú távon a hokiban?

Közösségben gondolkodunk. Az Erste azért támogatja a jégkorongot Magyarországon, mert vele megegyezőek az alapértékei:  hoki az egyik legösszetettebb sport, amely fontos készségeket, villámgyors gondolkodást, kitartást és elszántságot igényel.Hiszünk abban, hogy a szisztematikus szakmai munka, az ügyfelek, nézők igényeire koncentráló fejlesztések, szolgáltatások meghozzák az eredményüket. A magyar jégkorongsport bízhat bennünk, mi hiszünk a hokiban, a csapatokban, a játékosokban és a szurkolókban.

Hiszünk a magyar jégkorongban. Hajrá Erste Liga!