Gratulálunk a bajnokoknak!

Az Erste Liga 2018 győztese a MAC Budapest csapata!

Elképesztő küzdelem, fergeteges hangulat, elszántság és a győzelembe vetett hitt megtestesült jutalma a díjátadón. Ilyen volt a 2018-as Erste Liga végső döntője, melyben a MAC Budapest felnőtt jégkorong csapata férfias küzdelemben hódította el a DVTK Jegesmedvék regnáló bajnokaitól a győzelmi kupát! Gratulálunk a bajnokoknak, akik ismét bebizonyították: Ha hiszünk magunkban, nincs lehetetlen! #higgymagadban #ersteligadöntö

"Egy közösség attól erős, hogy nem vagyunk egyformák. " A Liga alelnökét, Szabados Richárdot a közösség erejéről kérdeztük a győzelem kapcsán.

Mitől erős a hoki közösség?

"Attól erős, hogy nem vagyunk egyformák. Éppen a sokszínűség eredményeként lehet a legjobbat kihozni magunkból és a hokiból!" - mondja az Erste Liga megújításáról a Liga alelnöke, az Erste Bank vállalati üzletágának vezetője, Szabados Richárd.  A cél az, hogy hokimeccsre járni családi szórakozás legyen – hangsúlyozza Szabados Richárd, aki szerint a játék színvonalának javítása és a szurkolók kiszolgálásának fejlesztése mellett a marketingre, a kommunikációra és a jégkorong, mint sportág megismertetésére is nagyobb hangsúlyt kell helyezni. A Szövetség és a Liga közösen dolgozik a látogatói élmény javításán, a hang és a fénytechnika fejlesztésén, miközben fontos célja az is, hogy minden mérkőzésről legyen közvetítés – ha nem a televízióban, akkor legalább az interneten. 

A klubok is lelkesen fogadják a változásokat?

Nincs két egyforma klub, ám ez egyáltalán nem baj. A Szövetség is egy csapat, a hokisok pedig tudják, hogy nem jó, ha mindenki egyformán játszik. Nem mindenki jó centernek, kapusnak vagy hátvédnek, a különböző képességű, hátterű játékosok összessége alkot jó csapatot. Ez így van az üzleti életben is: máshonnan jövünk, mások a képességeink, más területeken vagyunk jók. Az egyik kollegám mindent tud a kütyükről, a másik kis családi gazdaságot visz, a harmadik önkéntes munkát vállal – ám így együtt, a közös tudásukat használva remek termékeket tudnak összerakni az ügyfeleinknek. A csapat tagjainak eltérő tudását használva vagyunk képesek gyorsan reagálni az ügyfelek különböző igényeire – hiszen ők is sokfélék. Az Erste mennnyire gondolkodik hosszú távon a hokiban?

Közösségben gondolkodunk. Az Erste azért támogatja a jégkorongot Magyarországon, mert vele megegyezőek az alapértékei:  hoki az egyik legösszetettebb sport, amely fontos készségeket, villámgyors gondolkodást, kitartást és elszántságot igényel.Hiszünk abban, hogy a szisztematikus szakmai munka, az ügyfelek, nézők igényeire koncentráló fejlesztések, szolgáltatások meghozzák az eredményüket. A magyar jégkorongsport bízhat bennünk, mi hiszünk a hokiban, a csapatokban, a játékosokban és a szurkolókban.

Hiszünk a magyar jégkorongban. Hajrá Erste Liga!